Jump to content
recklezz

Vajaks abi!

Recommended Posts

Mure siis selline,et tagumik on veitsa suur ja ei oska midagi tarka teha,et seda suurust vähendada...Kui keegi oskab nõu anda kuidas või mis harjutustega on seda piirkonda võimalik treenida,siis oleks väga tänulik.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Kui ta on lihaseliselt suur, siis pole vist küll midagi teha kuid kui rasvane on ka, siis tee aeroobset trenni st põleta üle kogu keha rasva, küll siis kann ka väiksemaks muutub. Sel juhul treeni lisaks ka nende lihaste toonust küki ja jõutõmbega näiteks. Igaljuhul arvesta, et pole sellist asjaolemas , nagu ainult tagumikku/ainult kõhtu väiksemaks ...rasvapõletus hõlmab kogu keha tervikuna!

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

VEHKLEMINE

Mõjupiirkond: tuharad

Miks see mõjub: Vehklejatel on ilus tagumik - eeskätt seepärast, et see on suur liharühm ning töötab pea igal liigutusel. En garde positsioon on just kui sügav kükk. Juba paari sekundi jooksul tunned, kuidas rasv põleb Sinu tuharatelt ja reitelt.

Lisakasu: Vehklemine kulutab umbes 390 kalorit tunnis. Samas arendab see Sinu tasakaalu taju, kiirust, ajastamist ja koordinatsiooni. Miski ei arenda paremini kiireid reflekse.

Soovitus algajale: Vehklemisprogrammi leiad www.usfa.org

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides
keegel annab ka pepule vatti.

Tõsi ta on, mängu ajal nagu ei saanudki eriti aru, aga järgmisel päeval tundsin ma paremas kannis metsikut lihasvalu, mis lausa kergelt lonkama pani.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now

  • Viimati Sirvimas   0 liiget

    Ühtegi registreeritud kasutajat ei vaata seda lehte.

×