Jump to content
sirliste

Kuidas saada vormi

Recommended Posts

Tere,

Mul on selline kummaline küsimus. Mida ma peaksin tegema, et ma saavutaksin rahvasportlase treenitus astmest kõrgema taseme? Ehk siis ma tahaks olla keskmisest kõrgema füüsilise vormiga. Kas oleks võimalik kirjeldada näiteks nädala menüüd ja treening programmi ja koormuseid. Kui kiiresti selline tase oleks võimalik saavutada. Hetke vorm on rahuldav ( jõuan joosta 5 km ajaga 37min.)

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

tavapäraselt peaks toitumis ja treeningkava eest tasuma kindla summa treenerile ja saadki personaalse toitumis ja treeningkava. edasi sõltub sinu geneetikast ning taastumis ja uneajast, mille sa endale jätad pluss siis oma eluviiside muutmise valmidusest, kui need hetkel paigast ära (pidutsemine jmt iganädalaselt näiteks)

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Ma nüüd ei ole kindel, kas keegi viitsib Sulle hakata rääkima kõike, mida ta treeningust ja toitumisest teab, isegi, kui tal teadmisi jaguks.

Kindlam oleks mõne treeneriga isiklikult konsulteerida, tellida endale treening-ja toitumiskava ning kirjeldada võimalikult täpselt oma eesmärke toitumis-ja treeningkava ankeedis.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Keskmisest rahvasportlasest kõrgema taseme saavutamiseks piisab tihti juba huvist täiendada oma teadmisi toitumise valdkonnas ja rakendada neid oma igapäeva elus. Soovitatav oleks omandada need teadmised kelleltki, kes on sel alal haritud. :huh:

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now

  • Viimati Sirvimas   0 liiget

    Ühtegi registreeritud kasutajat ei vaata seda lehte.

×