Jump to content
Guest Mats123

Proteiin No1

Recommended Posts

Guest Capo
Eeee.. Mis mõttes, kuidas mõjub? Vadak on vadak. Kas sa ei tea, miks valk vajalik on või.. Mida sa täpselt mõtled oma küsimuse all? :rolleyes:

Ega see vist täitsa tavaline vadak pole minuarust vähemalt , 50% sellest peaks olema hüdrolüüsitud kollageen vms , keegi oli ka kommenteerinud et mingi uurimuse järgi kõik eesti tipud pidavat seda kasutama :angry:

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides
Guest Capo

• Hüdrolüüsitud kollageen- ja vadakuproteiini pulber

• Heade maitseomadustega

• Kaitseb ka liigeseid

Koostis: Toode sisaldab 50% hüdrolüüsitud kollageeni ja 50% vadakuvalku ning on heamaitseline.

Hüdrolüüsitud proteiin on palju kallim kui tavaline proteiin, samuti on teatud hüdrolüüsi taseme puhul mõjutatud valgu maitse. Sellega kaasneva ebameeldiva maitse peitmine on probleemiks ning enamik firmasid on läinud kergema vastupanu teed ja nende toodete sortiment ei sisalda hüdrolüüstud proteiine või on hüdrolüüsi tase liiga madal selleks et imendumine oluliselt paraneks võrreldes hüdrolüüsimata proteiiniga. Rohkem kui 50% organismi valkudest on kollageensed.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Imevalk ei ole ja üleöö Colemaniks ei saa- kui rääkides erilistest mõjudest. Teeb ikka oma korralikku tööd nagu üks lisand seda tegema peab.

Plussiks pean erilist liigesesõbralikks- liigesed teatavasti suure koormusega kuluvad ja vajavad seetõttu ekstra tähelepanu (tõesti siis kas soetada Protein No 1 või võtta glükosamiini lisaks nn tavasheigile- esimene variant tuleb aga rahakotile soodsam); samuti suurt valgu% ja vähest süsivesiku- ning rasvasisaldust. Maitse on meeldiv.

Kui ise kunagi alustasin lisandite võtmist, siis esimene valik oligi No1, siis oli veel ta sidrunimaitseline- olid põlveprobleemid.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides
Minumeelest on tegemist täieliku jamaga.Maitse on asjal kohutav ja mõju olematu.Ja kui liigised kellegil valutavad on mõtekas süüa puhast glükosamiini.

Mis selle mõju all nüüd mõtled siis? 1-2 kotti või veel vähemgi süües- loogiline et tegemist pole ravimiga ja kui ikka on tõsisemad probleemid nagu VALU, siis arstileminek on ainuõige tee.

Võtsin ise enne seda ka eraldi glükosamiini, kuid pärast No1 kasutusele võttu kadus selleks vajadus.

Ja maitse üle ei vaielda. Kui seda võrrelda mõne maiustusega näiteks, siis loomulikult maitseb see teisiti. Kuid- süüakse seda selleks, et sportida oleks mõnusam ja tulemusi oleks, mitte maitseelamuse pärast.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Täiesti ok toode. See kes ütleb, et mõju ja maitse kehva on mingu luristagi jogurtit. Paljude inimestega ongi nii, et kui on maitsev siis on ka psüholoogilisest positiivsest tundest abi mõju kasulikkusele. Teistega on jälle nii, et mida kirevam potsik või purk seda paremini mõjub. Või kallim, või näiteks see mida mõni suurem koll kasutab soovitab. Kolmandatele mõjub väga hästi ilusas jutus koostatud tootekirjeldus-ülistus. Ülimegasuper, efektiivsem varasematest jne sõnastus. Mõttel on suur jõud! Ja nagu keegi mainis, siis 1,2,või 5 kg mingit toodet endast läbi lastes ei saagi olla mingit eriti müstilist muutumist. Kasutage mingit toodet vähemalt aasta järjest, alles siis saate öelda, kas mõjus või ei. Seda muidugi eeldusel kui te ikka toitute ka samas nagu vaja, ei pane iga nädalalõpp pidu, treenite loogiliselt koostatud kava järgi ja pingutate trennis harjutust tehes nagu peab, nagu lihaseid kasvule mõjutades vaja on. Minu praktikas jõusaalides erinevaid inimesi juhendades, nii võistlejaid kui ka mitte. On alati üks peamisi põhjuseid progressi seisakutes mitte küllaldane pingutamine harjutust tehes. Kui ma sellele tähelepanu olen juhtinud siis on see enamuse nö au pihta käinud, esialgu. Tehakse suured silmad ja vastatakse umbes nii, et ah mine nüüd ma ju pingutan nagu suudan. JAMA, tühja te pingutate. Kui olen nende treenijate kõrval seisnud ja iga korduse järel neid innustanud veel ühte tegeme ja veel ühte siis näevad nad, milline jõud neis tegelikult peidus on. Tahad kasvada, pead minema teatud piirini pingutades. Muidu võite jõusaalis vehkimist võrrelda bodypumpiga. Ei, ärge saage minust valesti aru. Bodypump on kindlasti hea aga mitte hea lihasmassi kasvuks, sest just lihaseid juurde saada soov on enamusel kes jõusaalides trenni teevad.

Muudetud kasutaja Bonsuna poolt

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides
Need maits eüle pirtsutajad ei saa kunagi suureks :lol:))

Ise pole veel halvamaitselise valgu otsa sattunud ...olen ka Nr1 proovinud.

Huuh.. ma mäletan, et kunagi sai Biotechi vms ostetud.. Täiesti mööda ost oli ikka - maitse kohutav ja lahustuvus nullilähedane.

Väike offtopic, vabandust :)

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides
Paljude inimestega ongi nii, et kui on maitsev siis on ka psüholoogilisest positiivsest tundest abi mõju kasulikkusele. Teistega on jälle nii, et mida kirevam potsik või purk seda paremini mõjub. Või kallim, või näiteks see mida mõni suurem koll kasutab soovitab. Kolmandatele mõjub väga hästi ilusas jutus koostatud tootekirjeldus-ülistus. Ülimegasuper, efektiivsem varasematest jne sõnastus. Mõttel on suur jõud! Ja nagu keegi mainis, siis 1,2,või 5 kg mingit toodet endast läbi lastes ei saagi olla mingit eriti müstilist muutumist. Kasutage mingit toodet vähemalt aasta järjest, alles siis saate öelda, kas mõjus või ei. Seda muidugi eeldusel kui te ikka toitute ka samas nagu vaja, ei pane iga nädalalõpp pidu, treenite loogiliselt koostatud kava järgi ja pingutate trennis harjutust tehes nagu peab, nagu lihaseid kasvule mõjutades vaja on. Minu praktikas jõusaalides erinevaid inimesi juhendades, nii võistlejaid kui ka mitte. On alati üks peamisi põhjuseid progressi seisakutes mitte küllaldane pingutamine harjutust tehes. Kui ma sellele tähelepanu olen juhtinud siis on see enamuse nö au pihta käinud, esialgu. Tehakse suured silmad ja vastatakse umbes nii, et ah mine nüüd ma ju pingutan nagu suudan. JAMA, tühja te pingutate. Kui olen nende treenijate kõrval seisnud ja iga korduse järel neid innustanud veel ühte tegeme ja veel ühte siis näevad nad, milline jõud neis tegelikult peidus on. Tahad kasvada, pead minema teatud piirini pingutades. Muidu võite jõusaalis vehkimist võrrelda bodypumpiga. Ei, ärge saage minust valesti aru. Bodypump on kindlasti hea aga mitte hea lihasmassi kasvuks, sest just lihaseid juurde saada soov on enamusel kes jõusaalides trenni teevad.

WORD

See postitus annab vastuse ligi veerandile siia foorumisse püstitatud küsimustele !!! Selle võiks kleepsuks teha !

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Bnsuna tegi tõesti hea postituse ja selgitas laiemalt kuidas inimesed mõtlevad ja teglikult kuidas asjad toimivad.

Üldjuhul on jah nii, et asjad mis ei ole kõige parema maitsega toimivad minu jaoks parmeini kui need millel on kõva reklaamijutta ja hea maitse.

Näited: No1 - maitse on tal tavaline, kuid toimis hästi (on olemas palju hullema maitsega valke), AC-C - hull maitse samas hea toim, segan seda kas WDGP või HTR siis silub natuke maitset, WDGP - meile on viimasle ajal toodud mõni purk tagasi, kuna inimesele pole maitse sobinud, näitena ise 10 aastat olen kasutanud kõik võistlusvormid praktiliselt selle pealt tehtud, Kanter kasutanud viimased 7 hooaega. Kunagi oli selline toode meil nagu Tai Kane puhas Glutamiinipeptiid, see on L-Glutamiini hüdrolüüsitud variant (pärisropu maitsega asi, kuid toimis taastajan ülihästi).

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Meistrid on oma sõna öelnud (Bonsuna,Ott), nõustun nedega 100%.

Olen näinud siin foorumis kommetaare kus kaevatakse, et toode ei lahustu korralikult...........jama.

Olen teinud sheike nii vee kui piimaga ja probleeme pole siiani olnud.

Minu arvates valkude valikust kindlalt TOP 3 seas, pakend küll jätab soovida aga ise valan ta keeratava kaanega purki ringi ja on probleem lahendatud.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Kusjuures olen viimased ca 1,5kuud olude sunnil poevalgu asemel puhast maitsetut lõssipulbrit(loomade jõusööta) näost sisse ajanud, seda veega segatuna ..pole aru saanud küll, et areng on kehvem olnud nüüd seepärast või midagi halvemaks oleks läinud. Maitse on, nagu jooks piima.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Kunagi sa kasutatud, esimene valk oli No.1 lahustuvus oli enamvähem aga maitse kvaliteet kõikus. Enamasti oli hea aga mõnikord oli kuidagi mõru ja magu hakkas ägedalt tõmblema selle peale tihti. Niiet loobusin, proovisin veel Hera80-t, see oli samuti kahtlase maitsega, nüüd olen jäänud pidama 100%whey gold standardi peale, lahustuvus on hea, maitse samuti, magu ka ei nurise selle peale. Ma ei saa aru sellest jutust, et kasulik peabki s***a maitsega olema, me elame 21 sajandil, saab ka juba hea maitsega kasulikke asju toota.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now

  • Viimati Sirvimas   0 liiget

    Ühtegi registreeritud kasutajat ei vaata seda lehte.

×