Sarge 385 Report post Posted July 24, 2013 Kui sa kaloraaži ei tõsta, siis kaal ka ei tõuse. Share this post Link to post Share on other sites
Weiko 0 Report post Posted July 24, 2013 Tänud. Seda ma kuulda tahtsingi. Kaloraazi pole plaanis tõsta ja isud on paigas trenniga. Teine kord kui olen lubanud endale mõne sellise patuse asja siis olen trennis koormust ja trennis olemis aega tõstnud. Aga üld juhul neid isusid on kvartalis korra ja neid saab ka edukalt eirata. Tänud vastamast Share this post Link to post Share on other sites
Hypix 4 Report post Posted July 24, 2013 Upitaks väheke vanat teemat. Asi nimelt selline jätsin nädal tagasi suitsetamise maha. Alkoholi ei ole juba pikemat aega tarbind. Toitumine on korras ja sporti teen ka mõistlikult. Aga väike ärevus sees et kehakaal võib tõusta. Kas peaksin paanitsema või mitte. Nimelt asi siuke et olen trenni tehes ja korrektselt toitudes saanud normaalsesse keha kaalu ja ei sooviks et kaal uuesti tõuseks. Nii et palun aidake väheke mõne targema sõnaga, kas peaksin muretsema või mitte.Mina jätsin suitsetamise maha aastavahetusel. 7 kuud ilma peaaegu. Juurde pole ma midagi võtnud pigem olen kaotanud 1,5kg kuna olen hakanud ka jooksma lisaks 2-4x nädalas jõusaalile. Share this post Link to post Share on other sites
Draakon40 64 Report post Posted June 11, 2014 Terviseedendusekonverents 2014:Liikudes tervise heaksPärnu, 6. juuni 2014Alkohol ja treeningVahur ÖöpikTartu Ülikooli spordibioloogia ja füsioteraapia instituutEesti käitumis-ja terviseteaduste keskusEttekande slaididTEkonv14_233_Liikumine_ja_alkohol_Oopik.pdf Share this post Link to post Share on other sites