Jump to content
puro

Digikaal

Recommended Posts

Küsimus selline et kui ma hommikul esimese asjana mõõdan rasvaprotsenti kaaluga siis esimene tulemus on alati suurem kui ma näiteks tunniaja pärast uuesti mõõdan.Millal oleks õige aeg mõõta oma keha rasva protsenti?

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Konkreetset numbrit ei olegi mõtet jälgida, pigem protsendi muutumist. Kuna rasvaprotsenti (ning ka kaalu) tuleks mõõta alati samadel tingimustel, siis on hommik, mil keha on puhanud ning numbreid ei mõjuta maos olev toit, selleks kõige mõistlikum aeg. Pärast wc-s käimist, enne söömist ja riieteta.

Tund aega hiljem oled sa ilmselt juba söönud-joonud. Mida suurem on näiteks veeprotsent, seda väiksem kipub näiliselt olema rasvaprotsent. Ise pead otsustama, milliseid tulemusi uskuda tahad.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Kõige õigem vast siis, kui toitumine on paigas, siis vast iga päev samal kellaajal? Aga jah ise olen käinud veekesuses ja saunadega ja torudest allalaskmistega ikka olen saanud üllatavad numbrid digikaalule, et jäänud mötlema, kas peaks neid kaalusid kah taatlema hakkama <_<

Edit- kaalukaotus siis vee näol antud juhul ikka tegemist oli, aga nüüd targem voiks öelda, kas öö jooksul kohe see organismi veega taastab ära? Et tavaliselt kaalun siis, kui kuskil kellegil vedeleb, aga ostma arvata ei hakka seda kunagi. Puuduvad kaalukad probleemid :o

Muudetud kasutaja builder poolt

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now

  • Viimati Sirvimas   0 liiget

    Ühtegi registreeritud kasutajat ei vaata seda lehte.

×