Jump to content
j2nkuu

trenažöör

Recommended Posts

vaata ringi ka foorumis Ost, Müük, Vahetus.

mõni kord seal häid asju ja enamasti ka kõvasti soodsamalt, kui poest osta.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Ise teen trenni trenažööril...(crosstrainer või mis iganes see oligi) Tellisin samuti antillast mingi sooduka ajal :D igati korralik jubin aga raskusastme reguleeria on kuifdagi nõrk ;) jõuga ikka keerata siis on paarkorda pihku ka jäänud see :D aga jahm soovitan ikkagi siit lehelt vaadata "ost ja müük" võid väga odavalt saada

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides
kui on soov endale koju soetada trenažöör (max. hind võiks olla 4000, mida odavam seda parem) siis millist soovitate? probleemsed piirkonnad on sääred,puusad,reied,kõht,(sangad)

http://www.anttila.ee/webapp/wcs/stores/se...ategoryId=10045

kas äkki siit mõni? või saab kuskilt paremaid ja odavamalt?

Sangadest võivad aidata sind vabanaeda sealt vaid ergomeeter, poksikott ja jalgpallilaud. Mine käi jooksmas ja tee hüppenööri parem.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Kas need kohad on probleemsed seetõttu, et seal on liiga palju pekki? Kui jah, siis piisab kui liigud piisavalt palju väljas - näiteks 1 tund päevas korraliku tempoga käimist on ok. Kui tahad teha jõutreeningut, siis ära odavaid seadmeid osta vaid soeta endale reguleeritavad hantlid, sangpommid vmt.. Kui väljas liikuda ei saa või ei taha, osta soodsama hinnaga velotrenažöör - ajab asja ära küll ja küll - viitsimise taha jääb enamasti. Toitumine tuleb samuti korda teha - muidu pettud tulutus trennitegemises. Ja ära oota kiireid tulemusi. Esimesed paar kuud on kohanemise aeg ja sealt edasi näed ka tulemusi. Edu ja viitsimist!

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now

  • Viimati Sirvimas   0 liiget

    Ühtegi registreeritud kasutajat ei vaata seda lehte.

×