C1rca 0 Teavita postitusest Postitas Detsember 10, 2009 Kuskilt live näeb ? Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
Samakamees 43 Teavita postitusest Postitas Detsember 10, 2009 Ma ei ole nõus:) Loomulikult sul on õigus sinu arvamusele täpselt sama moodi nagu minul oleks õigus arvamusele "maa on lapik". Oluline on lihtsalt see, et inimesed eristaksid mingeid lambiarvamusi ja asju, millel mingi tõepõhi ka all on. Selles suhtes respekt, et tunnistad, mis on mis.Ära nüüd vabanda, sa oled vaimselt ebastabiilne! Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
Vägivaldur 3 Teavita postitusest Postitas Detsember 10, 2009 Mingit agressiivsust poksialad eeldavad, aga seda on võimalik arendada ja õppida. Vägivaldsuseks ma seda küll ei nimetaks. Vägivaldsus on üldjuhul mingi allasurutud inimeste teema ja spordis on sellistel IMO raskem läbi lüüa. Lihtsam on kodus hamstrit peksta. Läbilöömiseks tippspordis on vaja tonnide viisi stabiilsust. Ei saa sellest ebastabiilsuse jutust üldse aru. Selliseid inimesi näeb pigem võitlusspordi trennist peale paari kuud lahkumas. Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
matroxx 22 Teavita postitusest Postitas Detsember 10, 2009 (muudetud) üksikud näited ehk on kes on tipus olnud ja väga agressiivsed ning isegi vägivaldsed.üldjuhul muiduigi sellised läbi ei löö.eks erandeid ole alati. Muudetud Detsember 10, 2009 kasutaja matroxx poolt Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
jrx 142 Teavita postitusest Postitas Detsember 10, 2009 Ma avan, et siin pole mitte niiväga tegemist "agressiivsusega" kuivõrd üldise impulsikontrollivõimega... See lihtsalt väljendub teatud viisil Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
matroxx 22 Teavita postitusest Postitas Detsember 10, 2009 mida võib tõlgendada ka kui agressivsus.paljud sellised ongi muidu üsna rahulikud kuid iseloom lööb teatud situatsioonides välja. Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
goodfella 0 Teavita postitusest Postitas Detsember 10, 2009 (muudetud) http://www.youtube.com/watch?v=iodfDjaM83Q vaadake siis ja andke teada mis arvate sapp on võimetu hetkel veelhttp://www.youtube.com/watch?v=t1qTwWPD7Wo Muudetud Detsember 10, 2009 kasutaja goodfella poolt Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
tereummikust 1 Teavita postitusest Postitas Detsember 11, 2009 Tuues näite kõige lähemalt - Kumbki, ei Kevin Renno ega Erik-Edvin Kibus pole vägivaldsed inimesed. Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
-TANK- 54 Teavita postitusest Postitas Detsember 11, 2009 Bob Sappi- ile ikka kegi maksab, et ta kaotab. Vähemalt video pealt küll nii saab aru.Millegipärast tundub mulle ka nii. Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
Larry 0 Teavita postitusest Postitas Detsember 11, 2009 Kuulge mehed. Matš tuleb "Pudzianowski says, that the fight with Najman should be very similar to the sack throw event from the Strongman competitionscurrent weight: Marcin Najman 104,15 kg (230 lbs), Mariusz Pudzianowski 138,6 kg (305 lbs) "Et sis täna on kaklust oodata Kustkohas seda näha võiks? Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
Vägivaldur 3 Teavita postitusest Postitas Detsember 11, 2009 Ei usu, et Poola mma kusagile laiemasse ülekandmisse jõuab. Ehk äkki hiljem netiavarustest võib miskit leida. Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
tereummikust 1 Teavita postitusest Postitas Detsember 11, 2009 Ei usu, et Poola mma kusagile laiemasse ülekandmisse jõuab. Ehk äkki hiljem netiavarustest võib miskit leida.Eks MMA-CORE'is ikka vast on.. Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
Samakamees 43 Teavita postitusest Postitas Detsember 11, 2009 Tahaks räigelt näha seda Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
Undionu 34 Teavita postitusest Postitas Detsember 11, 2009 Youtube aitab... keegi seda matši ikka filmib ja küll siis üles ka laetakse. Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
Larry 0 Teavita postitusest Postitas Detsember 11, 2009 Youtube aitab... keegi seda matši ikka filmib ja küll siis üles ka laetakse.Mina ootan põnevusega loodan, et KO peale läheb - vahet pole kelle poolt Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
jrx 142 Teavita postitusest Postitas Detsember 11, 2009 Ma arvan siiski, et Pudzil on ikka võimalus võita... promotsioon tahab teda pushida ja seetõttu vastane ka vastav.Pudz kas lüüakse nokauti VÕI ta jookseb poksija pikali ja lamab tal otsas 3 raundi... see on minu ennustus. Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
Larry 0 Teavita postitusest Postitas Detsember 11, 2009 Ma arvan siiski, et Pudzil on ikka võimalus võita... promotsioon tahab teda pushida ja seetõttu vastane ka vastav.Pudz kas lüüakse nokauti VÕI ta jookseb poksija pikali ja lamab tal otsas 3 raundi... see on minu ennustus.Arvata on jh, et esimene vastane mingi väga pro ja skilled ei ole. Arvan et Marius läheb peale nagu loom. Tehnika arvatavasti 0 lähedane. Ja siis on coinflip, et kes ja kuidas põrandal lõpetab. Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
jrx 142 Teavita postitusest Postitas Detsember 11, 2009 Arvata on jh, et esimene vastane mingi väga pro ja skilled ei ole. Arvan et Marius läheb peale nagu loom. Tehnika arvatavasti 0 lähedane. Ja siis on coinflip, et kes ja kuidas põrandal lõpetab.Vastane siiski on raskekaalu poksija. Kui Pudzil peaks olema klaasist lõug, mida enne kui paar matši tehtud on millegi põhjal väga ennustada ei saa, siis on lõpp kiire ja ilus:) Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
aca 0 Teavita postitusest Postitas Detsember 11, 2009 Polsat Sport peaks seda üle kandma, Poola aja järgi kell 20:40 (siin tv kava : http://polsatsport.pl/program.php?program_id=1 )Näha saaks seda ntx sealt:http://www.livep2pstream.com/tv_channels/p/polsat_sport.phpaga ma ei oska seda käima panna, kui keegi oskab siis võiks infi jagada Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
0ttt 12 Teavita postitusest Postitas Detsember 11, 2009 Siin ka stream: http://www.justin.tv/komtv4 Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
Bulletproof 2 Teavita postitusest Postitas Detsember 11, 2009 (muudetud) Siin ka stream: http://www.justin.tv/komtv4cool. see töötab. aca antud lingilt ei saandu vaadata millegi pärastedit: liiga palju eestist vaadatud seda linki. nüüd peab konto tegema Muudetud Detsember 11, 2009 kasutaja Bulletproof poolt Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
Eluminal 0 Teavita postitusest Postitas Detsember 11, 2009 kas toimus juba võistlus või tuleb alles? Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
C1rca 0 Teavita postitusest Postitas Detsember 11, 2009 Millal Pudzian areenile tuleb ? Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
kaspa 0 Teavita postitusest Postitas Detsember 11, 2009 cool. see töötab. aca antud lingilt ei saandu vaadata millegi pärastedit: liiga palju eestist vaadatud seda linki. nüüd peab konto tegemapane proxy firefoxiga (ing.k) Tools > Options > advanced > network > settings ja sinna manual .. asja :174.142.24.201 port 3128 Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
Larry 0 Teavita postitusest Postitas Detsember 11, 2009 pane proxy firefoxiga (ing.k) Tools > Options > advanced > network > settings ja sinna manual .. asja :174.142.24.201 port 3128Mis tulemus? või kustkohas kordus näeks? Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides