Gunnar 0 Report post Posted December 13, 2009 ta võis juba ei tea kui kaua seal nii poksida:)......Mariuz on ju teadatuntud hea vastupidavusega rammumees:)Aga no mine sa tea võibolla jääb sellest veel väheks. Share this post Link to post Share on other sites
SHOXi 0 Report post Posted December 13, 2009 ei ole ühte suurt vastupidavust. kui sa oled terve elu olnud poksinud 12 roundi, siis järelikult sa suudad ka 12 roundi püsti olla ja poksida. Aga kas see tähendab, et ta võiks joosta ka maratoni ära. Siis vastus on kindlasti mitte, sest võib öelda on poksimisalane vastupidavus, on rammumehe vastupidavus, on jooska vastupidavus. Ilmselge, et kõik suurendab südametöö efektiivsust, aga see et oled parim jooksja maa peal ei tähenda, et ta oma jooksja vastupidavusega on on nt parim rattur. Share this post Link to post Share on other sites
tarmop 79 Report post Posted December 13, 2009 Oi mis jalalöögid kutil on, tundub et peale esimest laksu oli vastane juba kaotanud. Najman sai vist šhoki, et nii kõvasti on võimalik lüüa. Aga me ei näinud veel "hullu" käte rammu. Usun ja loodan et see koll, Super Mario, jõuab kaugele. Share this post Link to post Share on other sites
tereummikust 1 Report post Posted December 14, 2009 Mariuz ikka natuke kiirem kui Sapp ja lõi ka vähe paremini aga olen üsna kindel et ta näiteks Mirco Crocopiga vastamisi panna tal eriti lootust ei ole.Peale esimest raundi oleks lihtsalt kett vennal nii maas, kuna mass nii suur ja väsib lihtsalt kiiresti.Mine tea raisk, Crocop on superb striker, aga Marius on ikka rämedalt tugev, piisab ühest vähe õnnetumast löögist ja down goes Crocop. Mina seda matchi ausalt öeldes ise näha ei tahaks, lihtsalt seepärast, et mulle meeldib Crocop ja kui ta peaks juhuslikult kaotama mingit pidi (MMA's on kõik võimalik), siis oleks ma üpris nördinud! Share this post Link to post Share on other sites
smack 2 Report post Posted December 14, 2009 Mine tea raisk, Crocop on superb striker, aga Marius on ikka rämedalt tugev, piisab ühest vähe õnnetumast löögist ja down goes Crocop. Mina seda matchi ausalt öeldes ise näha ei tahaks, lihtsalt seepärast, et mulle meeldib Crocop ja kui ta peaks juhuslikult kaotama mingit pidi (MMA's on kõik võimalik), siis oleks ma üpris nördinud! Mariusele piisab kah ühest õnnestunud löögist nagu enamusele ja "down goes Marius" Share this post Link to post Share on other sites
tereummikust 1 Report post Posted December 14, 2009 Mariusele piisab kah ühest õnnestunud löögist nagu enamusele ja "down goes Marius"Ei väidagi üldse vastupidist, lihtsalt Crocopi aeg on ammu möödas, kahjuks.. Share this post Link to post Share on other sites
Indrek K 1 Report post Posted December 14, 2009 Ühes teises teemas täna sai just Schildt'i nimi kirja pandud ja arvan, et Pudza võikski tolle poisiga kokku minna, wiki andmetel kaaluvahe 12 kg Pudza kasuks, kuigi Schildt on ikka rohkem kickboxer, kui maasvõitleja, nii et MMA tipuga tegemist ei ole just, aga vähemalt on "record" MMA-s ka kõvasti plussis ja kaal ka samast klassist. jrx, kes praegu MMA-s kõige suuremad/pikemad/raskemad tipu lähedal olevad mehed on, Fedor nt., kes on minu arusaamist järgi absoluutne tipp, on suht tavakaalus vend mu arust Share this post Link to post Share on other sites
VDO 0 Report post Posted December 14, 2009 Vastane siiski on raskekaalu poksija. Kui Pudzil peaks olema klaasist lõug, mida enne kui paar matši tehtud on millegi põhjal väga ennustada ei saa, siis on lõpp kiire ja ilus:)Kas klaasist lõug on treenitav ka rauast lõuaks? Või jäädki sellise lõuaga, mis sulle kaasa on antud? Share this post Link to post Share on other sites
-TANK- 54 Report post Posted December 14, 2009 Kas klaasist lõug on treenitav ka rauast lõuaks? Või jäädki sellise lõuaga, mis sulle kaasa on antud?Pigem on iga lõug treenitav klaaslõuaks - kui pidevalt ikka lõuga saad. Share this post Link to post Share on other sites
seedorf90 0 Report post Posted December 14, 2009 NAJMAN after fight :"When i recieved 1st kick from Mariusz, my leg almost broke..."vaene mees jäi ette suurele mehele Share this post Link to post Share on other sites
Gunnar 0 Report post Posted December 14, 2009 ei ole ühte suurt vastupidavust. kui sa oled terve elu olnud poksinud 12 roundi, siis järelikult sa suudad ka 12 roundi püsti olla ja poksida. Aga kas see tähendab, et ta võiks joosta ka maratoni ära. Siis vastus on kindlasti mitte, sest võib öelda on poksimisalane vastupidavus, on rammumehe vastupidavus, on jooska vastupidavus. Ilmselge, et kõik suurendab südametöö efektiivsust, aga see et oled parim jooksja maa peal ei tähenda, et ta oma jooksja vastupidavusega on on nt parim rattur.Poksimisel ja rammumehel läheb vaja suhteliselt sarnast vastupidavust.kui panna sind või mind parima maratonijooksjaga ratast sõitma,näiteks Tartust Tallinna,siis vaevalt me talle erilist pinget pakuks:) Share this post Link to post Share on other sites
jrx 142 Report post Posted December 15, 2009 Poksimisel ja rammumehel läheb vaja suhteliselt sarnast vastupidavust.kui panna sind või mind parima maratonijooksjaga ratast sõitma,näiteks Tartust Tallinna,siis vaevalt me talle erilist pinget pakuks:)Ega poks ja rammumees on jah suhteliselt sarnase kestvusega suhteliselt sarnaste nõudmistega alad Share this post Link to post Share on other sites
Samakamees 43 Report post Posted December 15, 2009 Tegelesin enne poksi jalgpalliga ja võin öelda, et jalgpall küll "poksi võhmale" kaasa ei aidanud 2. raundi lõpuks ikka päris kott...mida rohkem sisse saada/off the target lööke teha , seda kiiremini sossuks muutub Share this post Link to post Share on other sites
Gunnar 0 Report post Posted December 15, 2009 Ega poks ja rammumees on jah suhteliselt sarnase kestvusega suhteliselt sarnaste nõudmistega alad Nõudmistest pole ma rääkinud!Aga arvan et suhteliselt sarnast kestvust läheb vaja küll jah. Share this post Link to post Share on other sites
Eluminal 0 Report post Posted April 4, 2010 Tim sylvia?? irw seda ei jõua ära oodata Share this post Link to post Share on other sites
Jumal666 0 Report post Posted April 4, 2010 Tim Silva saab nii haledalt kotti paar sekki ja korras. Share this post Link to post Share on other sites
Vägivaldur 3 Report post Posted April 4, 2010 Ma selles Sylvia kotti saamises küll nii kindel poleks... Share this post Link to post Share on other sites
kunnar 0 Report post Posted April 4, 2010 Seekord on kõva vastane antud, aga eks saab näha Share this post Link to post Share on other sites
Amarillo 1 Report post Posted April 4, 2010 tundub küll vahukoor see silvia , midagi erilist ei näe Share this post Link to post Share on other sites
Eluminal 0 Report post Posted April 4, 2010 Tim syliva aeg on ammu möödas ju Share this post Link to post Share on other sites
Noor Ed 0 Report post Posted April 5, 2010 Usun, et Mariusz võidab. Share this post Link to post Share on other sites
Madis232 0 Report post Posted May 18, 2010 Paar päeva tagasi oli siis Mariuszel oma teine matsh :vs Kawaguchivõitis küll aga nähes mismoodi, siis isiklukult arvan et nt Brett Rogeriga läheks kutil hädaks kätte juba... Share this post Link to post Share on other sites
Alexander Andrusenko 52 Report post Posted May 18, 2010 Paar päeva tagasi oli siis Mariuszel oma teine matsh :vs Kawaguchivõitis küll aga nähes mismoodi, siis isiklukult arvan et nt Brett Rogeriga läheks kutil hädaks kätte juba...No see on küll väga uudis ja ei olnud paar päeva tagasi. Share this post Link to post Share on other sites
Vägivaldur 3 Report post Posted May 22, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=wMPRey_-Btg...player_embedded Ikka päris hale. Share this post Link to post Share on other sites
Amarillo 1 Report post Posted May 22, 2010 sai oma õppetunni, kergekaalulisi oli tõesti kerge peksta, aga jah sylvia ikka paras põssa Share this post Link to post Share on other sites