Nana 2 Teavita postitusest Postitas Juuli 28, 2009 Kas keegi oskab nõu anda, mida teha tikkritest? Ei taha nendest ei moosi ega sheiki teha, pigem miskit kooki või nii, kõik inff tikkritest teretulnud Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
matti 8 Teavita postitusest Postitas Juuli 28, 2009 Minu asemel on neid kõige parem siiski süüa toorelt ja niisama Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
navigaator 3 Teavita postitusest Postitas Juuli 28, 2009 Tee kisselli või pane sügavkülma, et hiljem süüa. Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
Nana 2 Teavita postitusest Postitas Juuli 28, 2009 Ma olen neid juba toorelt söönud, et seda nägu ja kui tikkrid külma panna, siis kas nad kõlbavad veel süüa kui nad on üles sulanud? Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
markop 0 Teavita postitusest Postitas Juuli 28, 2009 Retsept 1: KarusmarjakookRetsept 2: Vanaema karusmarjakookVõid veiniks ka ajada Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
Nana 2 Teavita postitusest Postitas August 5, 2009 Proovisin siis teha kooki eelkõneleja väljapakutud valikutest retsept nr 1. Ma suurem asi koogiküpsetaja pole ja kunagi pole mul koogid välja tulnud,kuid seda soovitan tõesti kõigile, maru hea tuli ja pole ka raske valmistada. Muutsin oma algatuslikult vaid suhkru kogust, panin seda sipa vähem. Seega kõik korjake oma(vanaema) marjapuudelt veel viimased tikrid ja proovige järgi.Aitähh retseptide eest Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
pumper 0 Teavita postitusest Postitas August 5, 2009 44 retsepti tikritest:http://www.nami-nami.ee/otsing.php?begin=&...=382&vs=382 Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides