marjasha 2 Teavita postitusest Postitas Juuli 14, 2009 Kuna armastan väga mett ja tarbin seda suht palju, siis tekkis küsimus mee söömise kohta õhtul. Mõni õhtu läheb ikka 2- 3 tassi teed ja kui iga tassi peale kuhjaga teelusikatäis mett panna, siis tuleb ikka paras ports süsikaid. Mis arvamused teil on selle kohta, kas pigem tee ilma meeta? Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
hehee 0 Teavita postitusest Postitas Juuli 14, 2009 Mul on hommikul ja päeval süsivesikud praktiliselt nullis, nii luban endale õhtul piima ja meesaia, mis toovad hea une Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
sass01 6 Teavita postitusest Postitas Juuli 14, 2009 Mee kohta olen nii palju kuulnud, et paljud inimesed tarbivad seda enne magama minekut,kuna sellel pidi olema rasva põletav toime. Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
LaizeN 0 Teavita postitusest Postitas Juuli 14, 2009 Mee kohta olen nii palju kuulnud, et paljud inimesed tarbivad seda enne magama minekut,kuna sellel pidi olema rasva põletav toime.Suhkrul rasva põletav toime Meel pidi olema selline omadus, et ei lase rasvadel makku koguneda, või neid on lihtsam transportida vmt, ei mäleta väga ja pead ei anna, kuid hea une eelduseks enne magama minemist on ta küll väga hea minu arvates( eeldades, et toitutakse Fredi soovituste kohaselt ) Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
Capricorn 0 Teavita postitusest Postitas Juuli 14, 2009 2-3 teelusikat ei ole liiga palju. Mesi aitab ka paremini uinuda ja hea uni on väga tähtis lihaste taastumisel ja kasvamisel. Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
marjasha 2 Teavita postitusest Postitas Juuli 14, 2009 Aitähh mõistlike vastuste eest Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
tereummikust 1 Teavita postitusest Postitas Juuli 15, 2009 (muudetud) Lisalugemist meestToon välja artiklist sellise huvitava lõigu: "Et mee väärtus säiliks, tuleb vältida selle kuumutamist üle +40oC, samuti ei tohi mett hoida külmkapis." Muudetud Juuli 15, 2009 kasutaja tereummikust poolt Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides