Liina90 0 Report post Posted July 13, 2009 Mis te nendest arvate??? Share this post Link to post Share on other sites
Kristjan-Johannes Konsap 566 Report post Posted July 13, 2009 Mis te nendest arvate???Enne raskemat trenni kasutan näiteks Fitness.ee xploderit, on olemas veel Trück, Nano Vapor, Nox pump jne. Need pole küll päris sama asi, kuid asju, mida sisaldavad energiajoogid: kofeiin, tauriin, b-vitamiinid, sisaldavad needki.Ma siis ütleks seda, et eks vahest tuleb ikkaette juhuseid, kui energiajook marjaks ära kulub, samas pidevalt nende abi päeva õhtusse saatmine näitab puudulikku toitumist. Share this post Link to post Share on other sites
Liina90 0 Report post Posted July 13, 2009 Enne raskemat trenni kasutan näiteks Fitness.ee xploderit, on olemas veel Trück, Nano Vapor, Nox pump jne. Need pole küll päris sama asi, kuid asju, mida sisaldavad energiajoogid: kofeiin, tauriin, b-vitamiinid, sisaldavad needki.Ma siis ütleks seda, et eks vahest tuleb ikkaette juhuseid, kui energiajook marjaks ära kulub, samas pidevalt nende abi päeva õhtusse saatmine näitab puudulikku toitumist. Okei:D Share this post Link to post Share on other sites
NatalieKelly 0 Report post Posted July 13, 2009 Suht mõttetu tarbimine, kui seal suhkrut sees on, saad juurte lisakaloreid. Tarbi parem vett. Share this post Link to post Share on other sites
navigaator 3 Report post Posted July 13, 2009 Eks ta üks paras jama ole. Eksamisessi ajal vahetevahel joonud, hoiab üleval küll, kuid tekib maos imelik tunne, tahab nagu tagasi tulla . Samuti tekitab enne magtamaminekut unehäireid. Mul üks sõber jõi 1,5 liitrise Hustleri ja 2 päeva ei maganud. Sellega koormad liigselt oma närvisüsteemi, kui võimalik, siis ära tarbi. Share this post Link to post Share on other sites
Xero 0 Report post Posted July 13, 2009 Minul tekita energiajook uimasust ja unisust, ei saa juua. Ainult siis kui magama tahan jääda, võtan tassitäis energiajooki või kohvi Share this post Link to post Share on other sites
Amarillo 1 Report post Posted July 13, 2009 enne klubi on hea, kui kaine vaja olla , hõiab jalgu all Share this post Link to post Share on other sites
moosese10k2sku 0 Report post Posted July 14, 2009 mõni aasta tagasi olin energiajookide fanaatik. Ausalt öeldes see ei andnud (ei anna siiani) energiat aga maitse on hea. Share this post Link to post Share on other sites
Hola Bola 0 Report post Posted July 30, 2009 Kõige odavam ,joo üks kange kohv! Share this post Link to post Share on other sites
Vägivaldur 3 Report post Posted July 30, 2009 (edited) Lisaks tavalistele suhkrustatud või suhkruasendajaga energiajookidele hakkas Kadarbiku talu tootma natuke parema suhkruga energiajooke: http://www.ap3.ee/Default2.aspx?ArticleID=...67-1580ee8baa1c Edited July 30, 2009 by Vägivaldur Share this post Link to post Share on other sites
ras- 1 Report post Posted July 30, 2009 energiajoogil pigem hea maitse.. mõju kohaselt sai folgil joodud ära 2 Starterit ja, 2 starterit tarbinud inimest jäid kohevarsti magama.. minul tekitab igaljuhul uimasust. Share this post Link to post Share on other sites
-AJ-Styles 0 Report post Posted July 30, 2009 Mul ikka vahepeal funkab kyll, nii powerit täis , et jube kohe:D Share this post Link to post Share on other sites
Wire 0 Report post Posted July 30, 2009 Minul tekita energiajook uimasust ja unisust, ei saa juua. Ainult siis kui magama tahan jääda, võtan tassitäis energiajooki või kohvi Mul sama värk. Ilmselt suhkru suur kogus tekitab uimasust. Ilma suhkruta kangem kohv aga ei lase mul magama jääda. Share this post Link to post Share on other sites
musmusmus 0 Report post Posted July 30, 2009 Ega väga lihtne magama jääda pole peale mõne pudeli sissek eeramist Share this post Link to post Share on other sites