Kaspar90 0 Teavita postitusest Postitas Juuli 2, 2009 Tere! Tekkis selline küsimus, kas soovitad oma kõigile klientidele tarvitada treeningjärgselt valk + süsikad suhtes 1:2-le?Kuidas on nendega, kel kaalu juurdevõtt on kergem tulema, kas ikkagi 1:2-le nagu eelpool mainitud või 1:1-le (ehk ka veel väiksem)?Tänud vastuse eest ette! Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
Ott Kiivikas 817 Teavita postitusest Postitas Juuli 2, 2009 Soovitan tavalise jõusaalitrenni puhul sellist kombinatsiooni 2:1 süsikas/valk, sõltumata sellest kas tahad massi lisada, kaalu langetada või isegi lihtsalt hoida. Muu kaalu reguleerimine kas siis juurde, maha või kaalu hoida toimub puhtalt tavatoitumise koguste reguleerimisega kuna sealt tuleb ikkagi ca 80 - 90 % enrgiast, seega see kas ma söön 20 gr süsikaid peale trenni rohkem või vähem, ei määra seda, kas ma võtan kaalus juurde või maha, see sõltub ikkagi tavatoidust saadavast kaloraazist. Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
Lexusl 22 Teavita postitusest Postitas Juuli 2, 2009 (muudetud) Soovitan tavalise jõusaalitrenni puhul sellist kombinatsiooni 2:1 süsikas/valk, sõltumata sellest kas tahad massi lisada, kaalu langetada või isegi lihtsalt hoida. Muu kaalu reguleerimine kas siis juurde, maha või kaalu hoida toimub puhtalt tavatoitumise koguste reguleerimisega kuna sealt tuleb ikkagi ca 80 - 90 % enrgiast, seega see kas ma söön 20 gr süsikaid peale trenni rohkem või vähem, ei määra seda, kas ma võtan kaalus juurde või maha, see sõltub ikkagi tavatoidust saadavast kaloraazist.Aga kuidas suhtuda suhtesse 1:1 ?Või vastupidi valk/süsikas 2:1 ? Muudetud Juuli 2, 2009 kasutaja Lexusl poolt Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
Ott Kiivikas 817 Teavita postitusest Postitas Juuli 2, 2009 Aga kuidas suhtuda suhtesse 1:1 ?Või vastupidi valk/süsikas 2:1 ?Ma arvan ,et isegu kui see suhe on 1:1, siis tavainimene ei pruugi mingit vahet tunda , kui see suhe läheb valgu kasuks ja samal ajal toimub toiduga tõsine piiramine lisaks, siis peaks olema häiritud üldine taastumine, st. valmisolek järgmiseks trenniks ei pruugi olla see mida soovime. Kindlasti ei mõjuta 1 toidukord päevas kõike seda millest sõltub meie igapäevane treeningu suutlikus. Kuid fakt on see, et energiavarude taastumine toimub süsivesikute baasil ja ka valgu süntees saab hakata toimuma, kui energiavarud on taastatud, siis lihtsalt trennijärgselt ei ole mõtet kütta ahju nn "antiikmööbliga". Vastupidavualadel võib see suhe olla üldse 3-5:1 (süsikas/valk). Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
Kaspar90 0 Teavita postitusest Postitas Juuli 2, 2009 Tänud vastuste eest! Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
Lexusl 22 Teavita postitusest Postitas Juuli 2, 2009 Suur tänu Otile ka minu poolt.Sain jälle natuke targemaks Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides