Jump to content
krut949

millega teie ennast motiveerite?

Recommended Posts

Mina motiveerin võistlustega - paika on pandud konkreetsed eesmärgid, mille poole ma liigun. Aga kui ei võistelnud, siis motiveerisid alati aina paranevad tulemused. Ja noh, raskuste tõstmisest saan lihtsalt kaifi - see on juba iseenesest suur motivaator.

Mõtle sellele, et sul on praegu väga raske ja sa ei viitsi ja palav on jne. Tõstad täna 100 kilo ühe korra. Aga kui jätkad, siis järgmine aasta tõstad 100 kilo 10 korda. Ja siis sa mõtled tagant järgi, et aasta ei ole tühja raisatud, vaid tööd sai tehtud ja tulemused on olemas.

Jutt jumala õige. Ka mina mõtlen niiviisi. :)

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides
Üks võimalus on osta endale tükk maad suuremad riided ja siis tunda, kuidas nad tasapisi kitsaks jäävad.

mnjah. juba tänagi on montonis, baltmanis ja mosaicis viigipükse valides probleemiks, et keskkohast normaalsed püksid ei taha jalga minna. pane või seebiga :) et reied sisse mahuksid. ehk siis motivatsioonist rääkides - see peegli ees jalgade väiksuse pilt tundubki olevat minu jaoks motivaator. jalad omavad ka tavapäraselt head vormi, kuna tegelesin mõni aeg tagasi sõudmisega, milles jalad tegid 60-70% tööst. ning loomulikult on motivaatoriks kia seatud eesmärgi vastu enda võrdlemine. kui ikka soovin jala ümbermõõtu vähemasti 68 cm, siis omades 62 cm ei saa ju rahul olla! sain ka teada, millega teised ennast motiveerivad ning neid nõuandeid järgides peasin kunagi oma eesmärgi ka saavutama.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Ei motiveerigi. Kui on tunne, et näiteks ei taha jalgu teha täna, siis järelikult

1) on nad veel eelmisest trennist korralikult taastumata ja teen siis kui tunnen, et on taastunud ja "tahavad" trenni.

2) üleüldise liiga suure treeningukoormuse/tiheduse/mahu tõttu on keha ületreeningu seisundis ja on vaja treeningu korraldust (harjutuste ja/või seeriate, korduste aru seerias, puhkuse aega...) veidi muuta.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

ei olegi nagu v2ga suur reis see 62 cm .

mul endal 65 ja ise ka v2ikest kasvu .

see eest kykin 2 korda n2dalas, ja korralikult jalgu teen 1 kord n2dalas .

2 kuud tagasi tegin korralikult jalgu 2 korda n2dalas, ja nyydseks on nad v6ibolla natuke eelisarenenud .

nyyd panin suurema r6hu kogu seljale, 2 korda n2dalas teen, ja l6uat6mbeid iga p2ev . :)

k6ige parem seejuures, kuu tagasi suutsin ma vaevu 1-2 kordust teha l6uat6mmetes, aga ma ei andnud alla ning tahtsin rohkemat, treenisin iga p2ev igat moodi ja hoplaa, juba 8-10 kordust saan teha, seda enda suure massiga .

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

hei, kuna tihtipeale pole teemaarendajad väga tagasisidet jätnud peale mõne aja möödumist, siis tahaksin välja tuua selle, et tänu lisamotivatsioonile, mille sain teie postitusi siit teemast lugedes, pole viimase 2 kuu jooksul kordagi jalapäeva ja kükke vahele jätnud. tore on tõdeda, et töökaal 8 kordusega seerial on kasvanud nüüdseks 100´le kilole (pole teps midagi suurt, aga varem oli 80), reie ümbermõõdule muidugi pole väga palju juurde tulnud, vaid 1 cm(nüüd 63 cm), kuid see eest joonistuvad reiel lihast pingutades välja reljeefid. seega suured tänud neile, kes suvatsesid jagada enda motivaatoreid siin foorumis. Lisada tahaks ühe motivaatori veel - kükk on väga tõhus loomuliku testosterooni taseme tõstja <_< Jõudu kõigile ja edu enda keha arendamisel.

Muudetud kasutaja krut949 poolt

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Krt mida aeg edasi, seda rohkem komistan õlaga vastu uksepiitasid ja seinu.... <_<;)

Tglt enim motiveerib trennist tulenev hea enesetunne ja üha süvenev huvi kehaehitamist puudutava materjali/teadmiste kohta..

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now

  • Viimati Sirvimas   0 liiget

    Ühtegi registreeritud kasutajat ei vaata seda lehte.

×