Jump to content
pooker

Küsimus teadjatele!

Recommended Posts

Olen toitunud juba 10 kuud korralikult ja õigesti, treeninud samuti väga kõvasti, eriti jooksnud ja ka jõudu teinud. Küsimus selles, et viimase 2 kuuga pole eriti tulemust näha silmaga. Tahaksin endale korralikku kõhulihast treenida, aga siiani pole see mul õnnestunud. Täpsustaksin seda, et kaotasin eelneva aastaga pea 20kg kehakaalu ning tegelikult välimus on tava inimese suhtes täiesti normaalne, aga tahaksin rohkemat. Et kuidas oleks võimalik väikest rasvakihti kõhult ära saada, olen seda üritanud pea 2 viimast kuud, aga pole väga hästi õnnestunud, äkki kellegil oleks nõu anda? Lisaksin siia ühe internetist leitud pildi, mis sarnaneb suhteliselt minu vormile :

http://www.upload.ee/image/114823/208315161zjxjtp_fs.jpg

Andke veidi juhtnööre

Muudetud kasutaja pooker poolt

Jaga seda postitust

Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Küsimus selline koheselt: missuguse kava järgi teed trenni? Kirjelda mõndasid konkreetseid harjutusi. Mida pead silmas korraliku toitumise all? Kelle käest oled varem nõu küsinud. Kui tulemused ei ole silmnähtavad, võibolla ei ole sa kasutanud õiget toitumis- ja/või treeningkava?

Jaga seda postitust

Viita postitusele
Jaga teistes saitides

rippes keretõsted pidid hästi rasva minema lööma ja siis kindlasti toitumine....mai tea kas sa kasutad seda Oti toitumis kava igaljuhul kui mina seda täiesti täpselt jälgisin siis see põletab viimasegi rasva ja see pole hea sst pärast seda toidukava jälgimist ei tundnud sõbrad mind ära liiga kleenukeseks jäin niiet enam ma seda kava ei jälgi täpselt söön ikka rohkem kui peaks see ongi see loll asi et kui sa kord juba selle kava tellid siis sa ei oska enam teistmoodi süüa midagi igaljuhul kleenukeseks teeb see kava kl

Jaga seda postitust

Viita postitusele
Jaga teistes saitides
rippes keretõsted pidid hästi rasva minema lööma ja siis kindlasti toitumine....mai tea kas sa kasutad seda Oti toitumis kava igaljuhul kui mina seda täiesti täpselt jälgisin siis see põletab viimasegi rasva ja see pole hea sst pärast seda toidukava jälgimist ei tundnud sõbrad mind ära liiga kleenukeseks jäin niiet enam ma seda kava ei jälgi täpselt söön ikka rohkem kui peaks see ongi see loll asi et kui sa kord juba selle kava tellid siis sa ei oska enam teistmoodi süüa midagi igaljuhul kleenukeseks teeb see kava kl

Saad ju meili teel Otiga suhelda, et sa tahaksid natukene rammusamat kava. Ise oled süüdi, et ei kasuta võimalust.

Jaga seda postitust

Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Järelikult on trenni vähe tehtud kui ilma rasvata kleenuke välja näed :P

Jaga seda postitust

Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Vata,kava teeb sind selliseks,nagu soovisid - kui iga toda järgid, :P

Ja sina,nagu ma aru sain,järgisid.Mis on ju tubli.

Pöördu tõesti uuesti Oti poole,nagu sulle soovitati.Võib-olla tuleb kava kohendada,võib-olla vajad uut kava ...

Jaga seda postitust

Viita postitusele
Jaga teistes saitides
Vata,kava teeb sind selliseks,nagu soovisid - kui iga toda järgid, :)

Ja sina,nagu ma aru sain,järgisid.Mis on ju tubli.

Pöördu tõesti uuesti Oti poole,nagu sulle soovitati.Võib-olla tuleb kava kohendada,võib-olla vajad uut kava ...

ma siin mõtlesin kah et ega see trenn ka siis suurem asi polnud ja noh ega siis tulemused kohe ka ei tule...praegu olen enamvähem asja käima saand ja tuleb ikkagi tõdeda et ilma selle toidu kavata oleks suht raske saada perfektset keha

Jaga seda postitust

Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Kommenteerimiseks logi sisse või loo konto

You need to be a member in order to leave a comment

Loo konto

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Logi sisse

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

• Viimati Sirvimas   0 liiget

Ühtegi registreeritud kasutajat ei vaata seda lehte.