Jump to content
Sign in to follow this  
flower

1 kuuga alla maximum

Recommended Posts

Kui palju saab teie arvates kaalust alla yhe kuuga k6ige rohkem.Kui teha trenni hoolikalt,toituda tervislikult ja juua rohelist teed ja vett jne.Me vaidleme siin s6brannaga,tema ytleb,et yhe kuuga ei saa kaalust alla, aga mina olen teisel arvamusel.

Milline on teie arvamus?ootaks k6ikidelt vastuseid.Loodan, et paar sekundit pole teie jaoks liiga palju, et vastata.

:D

Kui palju saab teie arvates kaalust alla yhe kuuga k6ige rohkem.Kui teha trenni hoolikalt,toituda tervislikult ja juua rohelist teed ja vett jne.Me vaidleme siin s6brannaga,tema ytleb,et yhe kuuga ei saa kaalust alla, aga mina olen teisel arvamusel.

Milline on teie arvamus?ootaks k6ikidelt vastuseid.Loodan, et paar sekundit pole teie jaoks liiga palju, et vastata.

Ma arvan, et ühe kuuga on kindlasti võimalik alla võtta. Ühe tunniga on ka võimalik, aga oleneb, mille arvelt ja kui palju.

Eesmärgiks peaks olema kaalu alandamine rasva arvelt, mitte lihtsalt väiksem kaalunumber. Sellest juhindudes võiks kaalukaotus olla maksimaalselt 1 kilo ringis nädalas, kui ülekaalu just väga palju pole.

yhe tunniga on v6imalik alla v6tta :D ma ei teadnudki,aga kui palju siis saab tunniga maximum alla v6tta(kiire kaalukaotus kahjustab ju tervist)

oleneb kes oled mees, naine mis on su füüsiline vorm palju kaalud mis rasva protsent kehas on jne..

ja mis kõige tähtsam et kaalus max alla võtta ei tohi mittemingil juhul nälgida.

pead tegema tugevalt intensiivselt aeroopse alatooniga trenni...

minu rekord on hetkel meeletult tugeva söömise juures 7kg kuus

ja tõenäoliselt läks nii lihast kui ka pehkki suht võrdselt poogen ei huvitand ära keerasin

aga see eeldab ka trenni 3 tundi jutti mitte hettkegi pausi jõusaalis, kõik seeriad maximumi peale puls põhimõtteliselt pidevalt kardios...

vahest võib ära keerata täitsa mõnus.

aga vaata, et su süda üles ei ütle kui nii tegema hakkad.

ma arvan et kui ma totaalselt ära keeran siis 10kg kuus pole minu suguse hullu puhul mitte mingi number. seda ainult siis kui süia tugevalt aga ma kaalun ka 110kg

kaalu langus ei olene sellest palju sa sööd vaid palju sa kulutad....

ega ma ei tea, aga ma kahtlen, et kas sul üldse on midagi maha võtta tõenäoliselt mitte..

nii, et minu soovitus hakka sööma ja trenni tegema..

jah ma tean, et ma olen täiskohaga paberitega hull!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

nii, et ärge seda postitust ka liiga tramaatiliselt võtke......

Edited by wenom

yhe tunniga on v6imalik alla v6tta :D ma ei teadnudki,aga kui palju siis saab tunniga maximum alla v6tta(kiire kaalukaotus kahjustab ju tervist)

Peldik+higistamine. Sõltub siis palju keegi kaalu kaotab.

no ma olen saand yhe kuuga 8,5 kg alla

ehk siis 5-10kg on suht reaalne

no ma olen saand yhe kuuga 8,5 kg alla

ehk siis 5-10kg on suht reaalne

on küll jah reaalne, aga ka päris julm võid sellega ka oma tervisele paraja põntsu panna eriti veel kui oled 50kg ringis ja nälgimisega -10kg kuus

kaalud 150kg pole hullu nahk ripub pärast, aga selle elad üle.....

174cm 77kg-on see palju(naise kohta)Kunagi kui k2isin kickboxis, siis olin h2sti sale ja natuke lihaseid oli.Siis treener solvas mind ja ma t6mbasin trennist uttu(sorry v2ljenduse p2rast).Peale selle olen h2sti palju juurde v6tnud, mul on veel selline asi http://abmachinereview.com/images/ab-rocket.jpg ainult vahest teen sellega trenni.Kui ma veel j6in antidepressante siis kaal t6usis kuni 80-82kg(enam ma neid ei tarbi, ei taha endale s6ltuvust :D )

vastuseid paluks :D

sa võid 5kg ka kahe päevaga alla võtta, aga see kindlasti mitte rasva arvelt, optimaalne/maksimaalne 1kg näadalas rasva arvelt, kuus umbes 4kg

174cm 77kg-on see palju(naise kohta)Kunagi kui k2isin kickboxis, siis olin h2sti sale ja natuke lihaseid oli.Siis treener solvas mind ja ma t6mbasin trennist uttu(sorry v2ljenduse p2rast).Peale selle olen h2sti palju juurde v6tnud, mul on veel selline asi http://abmachinereview.com/images/ab-rocket.jpg ainult vahest teen sellega trenni.Kui ma veel j6in antidepressante siis kaal t6usis kuni 80-82kg(enam ma neid ei tarbi, ei taha endale s6ltuvust :D )

vastuseid paluks :D

võimatu nii öelda loeb see kuidas end tunned kui oled rahul siis pole palju..

aga jah kui oled paljas luu, pekk ja nahk siis võiksid natuke alla võtta, aga jumala eest ära nälgima hakka.... sellega ei saavuta sa midagi

aga samas kui pekikihi all on tugev massiivne tihke lihas on see täpselt see mis mulle meeldiks....

sa võid 5kg ka kahe päevaga alla võtta, aga see kindlasti mitte rasva arvelt, optimaalne/maksimaalne 1kg näadalas rasva arvelt, kuus umbes 4kg

ideaalne oleks 1-2kg kuus pikema aja vältel kaalu langetada. aga kellel meil aega on ikka maximaalselt kiiresti pekk maha aga jahhhhhhhhhhhhh.......

Üks tund higistatud välja ligi neli kilo(kui eksin parandage), kuid see ju vee arvelt, mille hiljem tagasi jood:P

on küll jah reaalne, aga ka päris julm võid sellega ka oma tervisele paraja põntsu panna eriti veel kui oled 50kg ringis ja nälgimisega -10kg kuus

kaalud 150kg pole hullu nahk ripub pärast, aga selle elad üle.....

Kle isegi kui hakkad 150 kg pealt alla võtma EI JÄÄ KÕIKIDEL rippuvat nahka!!! mul vähemalt ei ole! ja ei migeid hulli venitusarme:)

kui hommikul ärkad, astu kohe kaalule. käi ära wc-s ja kaalu uuesti. saad teada, kui palju pn võimalik alla võtta minutitega :D

Kle isegi kui hakkad 150 kg pealt alla võtma EI JÄÄ KÕIKIDEL rippuvat nahka!!! mul vähemalt ei ole! ja ei migeid hulli venitusarme:)

kui oled suht noor ja mõnekilo kaupa kuus järjepidevalt ega siis polegi probleemi

aga jah kui hakkad hullu panema kümnete kilode kaupa kuus siis ilmselt asi enam nii ilus pole.....

kui hommikul ärkad, astu kohe kaalule. käi ära wc-s ja kaalu uuesti. saad teada, kui palju pn võimalik alla võtta minutitega :D

kindlasti katsetan :D

mida kykkide tegemine yldse annab?

kunagi kickboxingu treener ytles mulle, et peaksin palju kykke tegema.Ma ei saa aru milleks.

Kükk on kõigi harjutuste kuningas. Mida kõike ta ei anna sulle. Parim harjutus jalgadele, mõjub hästi rasvapõletusele ,kuna kaasab töösse palju lihaseid (jalad+stabiliseerivad lihased)...ausalt, neid plusse on palju.

http://www.google.ee/search?hl=et&q=sq...mp;aq=f&oq=

http://www.tryingfitness.com/the-benefits-of-squats/

Kükk on kõigi harjutuste kuningas. Mida kõike ta ei anna sulle. Parim harjutus jalgadele, mõjub hästi rasvapõletusele ,kuna kaasab töösse palju lihaseid (jalad+stabiliseerivad lihased)...ausalt, neid plusse on palju.

http://www.google.ee/search?hl=et&q=sq...mp;aq=f&oq=

http://www.tryingfitness.com/the-benefits-of-squats/

t2nx :D

kui ma vaid oskaksin nii h2sti inglise keelt :D