FFF 0 Report post Posted June 15, 2009 Armastus on nii ilus, et siin võiks lihtsalt rääkida oma toredatest kogemustest ja armumistest Share this post Link to post Share on other sites
PumaZ 0 Report post Posted June 15, 2009 Armastust esimesest silmapilgust ei usu, pigem armumine esimesest silmapilgust. Share this post Link to post Share on other sites
Mairomyyr 0 Report post Posted June 15, 2009 usun armastusse isegi esimest silmapilgust, endal selline juhtus:D Nüüd 2 aastat koos olnud õnnelikult ütleme niimoodi:DSaime poe nurga peal kokku:) Share this post Link to post Share on other sites
FFF 0 Report post Posted June 15, 2009 usun armastusse isegi esimest silmapilgust, endal selline juhtus:D Nüüd 2 aastat koos olnud õnnelikult ütleme niimoodi:DSaime poe nurga peal kokku:)Nii lahe , mina armusin äkki inimesse, kes oli koguaeg mind igapäeva elus ümbritsenud , polnud ennem lihtsalt märganud.. Share this post Link to post Share on other sites
daemonium 18 Report post Posted June 15, 2009 Armastus on nii ilus, et siin võiks lihtsalt rääkida oma toredatest kogemustest ja armumistest e-ee ...a kas armastuskirja eest "ühe" saamine on selline tore kogemus,millest rääkida, Share this post Link to post Share on other sites
BRIKI 29 Report post Posted June 15, 2009 e-ee ...a kas armastuskirja eest "ühe" saamine on selline tore kogemus,millest rääkida, Ja siit said ka sina ju "ühe"...vm? Share this post Link to post Share on other sites
PumaZ 0 Report post Posted June 15, 2009 e-ee ...a kas armastuskirja eest "ühe" saamine on selline tore kogemus,millest rääkida, Kellelt sa said ühe, sellelt kellele sa armastuskirja kirjutasid Share this post Link to post Share on other sites
daemonium 18 Report post Posted June 15, 2009 Kellelt sa said ühe, sellelt kellele sa armastuskirja kirjutasid Oma vene keele õpetajalt - no praktikandilt täpsemalt - keskkooli lõpuklassis.Oli mingi klassikirjand ,teema "Письмо другу"(Kiri sõbrale - kui keegi vene keelt ei oska).No ma siis kirjutasin ..., Tütar oli mõned aastad tagasi üles leidnud,tassis kohale,nägin ma kah siis toda vihikut üle 20 aasta - no punane oli jah krt.Grammatika oli "üks",sisu "viis", Share this post Link to post Share on other sites
Mairomyyr 0 Report post Posted June 15, 2009 Nii lahe , mina armusin äkki inimesse, kes oli koguaeg mind igapäeva elus ümbritsenud , polnud ennem lihtsalt märganud..Aga selliseid juhtumeid on palju, hiljem hakkab kahju kui peaksite lahku minema vms..Loodame ,et ei lähe kui olete üldse koos praegu:) Share this post Link to post Share on other sites
Aile 1 Report post Posted June 16, 2009 Oma vene keele õpetajalt - no praktikandilt täpsemalt - keskkooli lõpuklassis.Oli mingi klassikirjand ,teema "Письмо другу"(Kiri sõbrale - kui keegi vene keelt ei oska).No ma siis kirjutasin ..., Tütar oli mõned aastad tagasi üles leidnud,tassis kohale,nägin ma kah siis toda vihikut üle 20 aasta - no punane oli jah krt.Grammatika oli "üks",sisu "viis", Venekeelse armastuskirja sisu eest viit saada on ju k6va s6na...Mne kazhetsa - ja - eto Anna Frank,prozra4naja, kak veto4ka v aprelje,I ja ljublju. I mne nje nado fraz.Mne nado, 4tob drug druga my smotrieli.Kak malo mozhno vidjet, obonjat!Nelzja nam listjev, i nelzja nam nebano mozhno o4enj mnogo - eto nezhnodrug druga v temnoi komnatjeobnjatj.Jevgeni Jevtushenko Share this post Link to post Share on other sites
masterofceremony 1 Report post Posted June 16, 2009 Armastust esimesest silmapilgust ei usu, pigem armumine esimesest silmapilgust.Julgen samuti vastu vaielda. Ma oma armastusega juba rohkem kui 11 aastat koos Share this post Link to post Share on other sites
Annika Pärtel 84 Report post Posted June 16, 2009 Heh, mis see armastus üldse on? Pigem eksiteerivad lihtsalt ühised huvid, hea omavaheline keemia jne Share this post Link to post Share on other sites
daman 0 Report post Posted June 16, 2009 Aktivist, kuhu romantika jääb, ah? Nii külamlt ja kalkuleerivalt kohe... Heale suhtele on hea algus, kui vastaspool esimesel kohtumisel põlved nõrgaks võtab. Share this post Link to post Share on other sites
-TANK- 54 Report post Posted June 16, 2009 Heale suhtele on hea algus, kui vastaspool esimesel kohtumisel põlved nõrgaks võtab.Eriti kui vähemalt 200kg-ga samal ajal kükki teed Share this post Link to post Share on other sites
Annika Pärtel 84 Report post Posted June 16, 2009 Aktivist, kuhu romantika jääb, ah? Nii külamlt ja kalkuleerivalt kohe... Heale suhtele on hea algus, kui vastaspool esimesel kohtumisel põlved nõrgaks võtab.Põlved nõrgaks võtabki keemia ju. Kui oled aastaid koos olnud, mis romantika siis? Jäägu pigem pubekatele ja kunstiinimestele see värk. Esimeses suhtes võibolla jah on jube kift kui on romantika, käest kinni mere ääres vms, aga kesse ikka niiviisi aastaid musutada jõuab Share this post Link to post Share on other sites
Bonsuna 3 Report post Posted June 16, 2009 Eile Tartu Fittest klubi kõrval asuvast ilusalongist astus välja üks neiu. Kuna ma siin kirjutan siis pean ka aus olema. Suu on siiani lahti, rääkimata mingit kohesest tegutsemisest omakasu eesmärgil. Midagi nii erilist pole ma eluski veel näinud. Share this post Link to post Share on other sites
daman 0 Report post Posted June 16, 2009 Eriti kui vähemalt 200kg-ga samal ajal kükki teed Jajah, VÄHEMALT 200kg. Muidugi kui asi päädib sellega, et su ihaldatud subjekt sulle suuhst suhu hingamist teeb, siis.. Share this post Link to post Share on other sites
Annika Pärtel 84 Report post Posted June 16, 2009 Eile Tartu Fittest klubi kõrval asuvast ilusalongist astus välja üks neiu. Kuna ma siin kirjutan siis pean ka aus olema. Suu on siiani lahti, rääkimata mingit kohesest tegutsemisest omakasu eesmärgil. Midagi nii erilist pole ma eluski veel näinud. No pane ikke suu kinni tagasi A mis see eriline oli siis? Välimus jah? Aga pärast vb teeb suu lahti ja siis polegi nii äge enam? Share this post Link to post Share on other sites
Jackie 4 Report post Posted June 16, 2009 Järelikult ei ole õige värk, kui "ei jõua" aastaid musutada ja romantikat teha. Megaarmas on vaadata, kuidas promenaadil aastates 60+ abielupaarid käest kinni jalutavad ja säravail silmil teineteisele otsa vaatavad Share this post Link to post Share on other sites
FFF 0 Report post Posted June 16, 2009 Järelikult ei ole õige värk, kui "ei jõua" aastaid musutada ja romantikat teha. Megaarmas on vaadata, kuidas promenaadil aastates 60+ abielupaarid käest kinni jalutavad ja säravail silmil teineteisele otsa vaatavad See on tõesti lahe ja soe:).. mu emagi kes on 40-ndates, on küsinud nö. noorema geneka arvamust, mis ma arvan kui ta isaga käest kinni kudrutades linna peal käib. Olen juba selgeks teind, et väga armas Share this post Link to post Share on other sites
Annika Pärtel 84 Report post Posted June 16, 2009 Järelikult ei ole õige värk, kui "ei jõua" aastaid musutada ja romantikat teha. Megaarmas on vaadata, kuidas promenaadil aastates 60+ abielupaarid käest kinni jalutavad ja säravail silmil teineteisele otsa vaatavad Käest kinni kolada muidugi on ok, seda teen isegi mina , aga see pole kindlasti seesama mis esimesel päeval. Reaalne elu on midagi muud kui esmane flirt ja see suulahtijäämise tunne. Selleks, et hea oleks, ei pea 24/7 nokkapidi koos olema, igapäev hunnikutes roose kinkima, küünlavalgel veini jooma vms.Mulle isiklikult meeldib küll palju karmim romantika Miski pidev nunnutamine tunduks liiga imal. Share this post Link to post Share on other sites
Bonsuna 3 Report post Posted June 16, 2009 No pane ikke suu kinni tagasi A mis see eriline oli siis? Välimus jah? Aga pärast vb teeb suu lahti ja siis polegi nii äge enam?No kõik, mis selle lühikse hetkega silm haarata jõudis. Nagu puuga pähe. Selline ebareaalne täiuslikkus. Loomulikult ei tea ju mis seal suust seespool toimub aga kuplialnune on kõikidel naistel kergelt soe niikuinii. Share this post Link to post Share on other sites
Bonsuna 3 Report post Posted June 16, 2009 Käest kinni kolada muidugi on ok, seda teen isegi mina , aga see pole kindlasti seesama mis esimesel päeval. Reaalne elu on midagi muud kui esmane flirt ja see suulahtijäämise tunne. Selleks, et hea oleks, ei pea 24/7 nokkapidi koos olema, igapäev hunnikutes roose kinkima, küünlavalgel veini jooma vms.Mulle isiklikult meeldib küll palju karmim romantika Miski pidev nunnutamine tunduks liiga imal.Tahaksid sa sellest nn karmimast romantikast rääkida? Share this post Link to post Share on other sites
rufe 0 Report post Posted June 16, 2009 Reaalne elu on midagi muud kui esmane flirt ja see suulahtijäämise tunne.Õnneks pole see kõigil nii. Share this post Link to post Share on other sites
FFF 0 Report post Posted June 16, 2009 No kõik, mis selle lühikse hetkega silm haarata jõudis. Nagu puuga pähe. Selline ebareaalne täiuslikkus. Loomulikult ei tea ju mis seal suust seespool toimub aga kuplialnune on kõikidel naistel kergelt soe niikuinii. Noo? Share this post Link to post Share on other sites