kkevin321 0 Report post Posted June 11, 2009 Teere,mul oleks küsimusi kõhulihaste kohta ja rinna kohta,kuidas ma neid saaks treenida kodus vni.ma ise 13,suht noor ma usun,aga rasvaprostent on normaalne,pole paks ega pole kondikubu vni,maitea mõned naeraksid selleüle aga kuima peegliette lähen ja ajan kõulihased pingule et ma näen neid õrnalt,nagu mingi six-pack vni,et kuidas neid suuremaks treenida jne?,umbes midagi taolist,ja maitea kas mul sobib ülsde niinoorelt siukest trenni teha,tänaks abi eest Share this post Link to post Share on other sites
Beljo 0 Report post Posted June 12, 2009 erinevad kätekõverdused ja ka keretõsted kõhulihaste jaoks... Uuri youtubest ka näiteks excercises for abs vms. Sellises vanuses muidugi võib trenni teha vaikselt kodus. EDU Share this post Link to post Share on other sites
Tigerkutsu 0 Report post Posted June 12, 2009 Ma soovitaks sul peegli ees kõhu vaatamise asemel eesti keelt õppida. Share this post Link to post Share on other sites
kkevin321 0 Report post Posted June 12, 2009 Ma soovitaks sul peegli ees kõhu vaatamise asemel eesti keelt õppida. irv:D,eestikeelega pole mul probleeme,5:D,vbolla sina äkk;),tänaan. Share this post Link to post Share on other sites
moosese10k2sku 0 Report post Posted June 12, 2009 Lihtsalt tee istesse tõuse ja kätekõverdusi ahja seljalihaseid tee ka, sest muidu võib hiljem väga ebardlik välja näha. Share this post Link to post Share on other sites
kkevin321 0 Report post Posted June 13, 2009 Lihtsalt tee istesse tõuse ja kätekõverdusi ahja seljalihaseid tee ka, sest muidu võib hiljem väga ebardlik välja näha.sorri ,kuidas ma seljalihaseid teen? ,jah neid istessetõuse jne neid ma oskan aa kuidas ma seljakaid teen?algeline olen veel Share this post Link to post Share on other sites
PumaZ 0 Report post Posted June 13, 2009 sorri ,kuidas ma seljalihaseid teen? ,jah neid istessetõuse jne neid ma oskan aa kuidas ma seljakaid teen?algeline olen veel Võta kodus puupalk turjapeale ja hakka kükke tegema. Share this post Link to post Share on other sites
Jarmo Oberst 7 Report post Posted June 13, 2009 Võta kodus puupalk turjapeale ja hakka kükke tegema.Kükke tehes saab selja lihased ? Share this post Link to post Share on other sites
timo116 0 Report post Posted June 13, 2009 Kasuta otsingut ja loe artikleid ka.. Share this post Link to post Share on other sites
moosese10k2sku 0 Report post Posted June 13, 2009 (edited) Pms pane jalad kuskile radiaatori alla või kuhui kus nad kindlalt oleksid kinni ja siis ole kõhuli ning tee keretõsteid. Nii on vist kõige lihtsam.Kõige parem oleks vist kui keegi hoiaks su jalgu.ma arvan, et 3 x 15 keretõstet oleks piisav päevas.iga 15 keretõste vahel puhkad minuti Edited June 13, 2009 by moosese10k2sku Share this post Link to post Share on other sites
jrx 142 Report post Posted June 13, 2009 irv:D,eestikeelega pole mul probleeme,5:D,vbolla sina äkk;),tänaan.LOL Share this post Link to post Share on other sites
ROtter 198 Report post Posted June 13, 2009 sorri ,kuidas ma seljalihaseid teen? ,jah neid istessetõuse jne neid ma oskan aa kuidas ma seljakaid teen?algeline olen veel Lõuatõmbed laia haardega kukla taha. Share this post Link to post Share on other sites
kkevin321 0 Report post Posted June 13, 2009 Lõuatõmbed laia haardega kukla taha.tänaan;),kõikorras, Share this post Link to post Share on other sites
noPAINnoGAIN 0 Report post Posted June 13, 2009 irv:D,eestikeelega pole mul probleeme,5:D,vbolla sina äkk;),tänaan.Siin foorumis saab aina rohkem huumorit Share this post Link to post Share on other sites
taliindrek 2 Report post Posted June 14, 2009 irv:D,eestikeelega pole mul probleeme,5:D,vbolla sina äkk;),tänaan.Aga ka ju alaselg, mida on kõige lihtsam teha sul, kui tõstad maast pakku üles jne ..Kirjaoskamatu oled sa kohe päris kindlasti. Veits vähe tagasihoidlikum võiks siin hoopumis oma nõmeda lühenduste jms slängiga. Share this post Link to post Share on other sites
vend vähk 659 Report post Posted August 23, 2009 Võimalusel soovitan kodus treenimise asemel ikkagi spordisaali. Saalis on rohkem masinaid ja võimalusi, samuti treener ja arenguks vajalik võistlusmoment. Share this post Link to post Share on other sites