Jump to content
Sign in to follow this  
kkevin321

abi tahax(kõhulihased)

Recommended Posts

Teere,

mul oleks küsimusi kõhulihaste kohta ja rinna kohta,

kuidas ma neid saaks treenida kodus vni.ma ise 13,suht noor ma usun,aga rasvaprostent on normaalne,pole paks ega pole kondikubu vni,

maitea mõned naeraksid selleüle aga kuima peegliette lähen ja ajan kõulihased pingule et ma näen neid õrnalt,nagu mingi six-pack vni,et kuidas neid suuremaks treenida jne?,umbes midagi taolist,ja maitea kas mul sobib ülsde niinoorelt siukest trenni teha,

tänaks abi eest :D

erinevad kätekõverdused ja ka keretõsted kõhulihaste jaoks... Uuri youtubest ka näiteks excercises for abs vms. Sellises vanuses muidugi võib trenni teha vaikselt kodus. EDU :D

Lihtsalt tee istesse tõuse ja kätekõverdusi ahja seljalihaseid tee ka, sest muidu võib hiljem väga ebardlik välja näha.

sorri :D ,kuidas ma seljalihaseid teen? :P ,jah neid istessetõuse jne neid ma oskan aa kuidas ma seljakaid teen?algeline olen veel :D

sorri :D ,kuidas ma seljalihaseid teen? :P ,jah neid istessetõuse jne neid ma oskan aa kuidas ma seljakaid teen?algeline olen veel :D

Võta kodus puupalk turjapeale ja hakka kükke tegema.

Pms pane jalad kuskile radiaatori alla või kuhui kus nad kindlalt oleksid kinni ja siis ole kõhuli ning tee keretõsteid. Nii on vist kõige lihtsam.

Kõige parem oleks vist kui keegi hoiaks su jalgu.

ma arvan, et 3 x 15 keretõstet oleks piisav päevas.

iga 15 keretõste vahel puhkad minuti

Edited by moosese10k2sku

irv:D,eestikeelega pole mul probleeme,5:D,vbolla sina äkk;),

tänaan.

LOL :D

Lõuatõmbed laia haardega kukla taha.

irv:D,eestikeelega pole mul probleeme,5:D,vbolla sina äkk;),

tänaan.

Aga ka ju alaselg, mida on kõige lihtsam teha sul, kui tõstad maast pakku üles jne ..

Kirjaoskamatu oled sa kohe päris kindlasti. Veits vähe tagasihoidlikum võiks siin hoopumis oma nõmeda lühenduste jms slängiga.

Võimalusel soovitan kodus treenimise asemel ikkagi spordisaali. Saalis on rohkem masinaid ja võimalusi, samuti treener ja arenguks vajalik võistlusmoment. :D