Jump to content
Sign in to follow this  
Aile

Kellel ei ole muusika veel pisaraid silma toonud

Recommended Posts

ilmas on nii meeletult palju ilusat musa loodud, on sadu bände ja artiste, kellest me midagi ei tea, aga kes meil tõenäoliselt silma märjaks võtavad, kui kuuleks...endal on muusikahuvi ja hobi seda koguda ja kuulata olnud juba lapseeast..ja lemmikuid, mis judinad üle selja jooksma panevad on kümneid...neist üks näiteks see: http://www.youtube.com/watch?v=CqHBL1CIq_w

see sellepärast et....noh, ei häbene öelda, see mu esimese armumise lugu...öises linnas jalutamise ja kella all ootamise lugu... :D

Floyd on muidugi alati minuga kaasas käinud ja ilmselt jääbki käima.. :)

Kuulge. Mingitest elukogemustest ja kannatustest siin rääkida on küll kohatu. Different strokes for different folks.

6 aastane laulab. Cute. That's it. Kurb on see, et hunnik inimesi tema abil raha teeb. Huvitab, milline ta 10 ja 20 aasta pärast on.

Ma võiks siia postitada mitmeid laule, mis mul turjakarvad püsti ja/või silmanurga märjaks ajavad ja mis enamike teie jaoks ilmselt midagi ei teeks. So?

raha on ainult inimeste tülli ajamise põhjus, elagem nagu metsavennad! siis metsas töötades tuleb jõudu kaa!

Lähme venemaale kulturismi võistlustele ja paneme need seal kinni :D

raha on ainult inimeste tülli ajamise põhjus, elagem nagu metsavennad! siis metsas töötades tuleb jõudu kaa!

Lähme venemaale kulturismi võistlustele ja paneme need seal kinni :D

Raha on suurem jõud kui tank või mandritevaheline rakett :)

Pisarat silma ei too aga kananaha toob see lugu küll ihule. Minu arust Eurovisiooni kõige ilusam laul:)

http://www.youtube.com/watch?v=HP0AEYAMKxg...feature=related

Vaatan, et Celine Dion on juurde võtnud kõvasti ja vahtralipu asemel Maltat kaitsma hakanud. Minul näiteks toob see ihusse tunde KOHE heliallikas kinni panna nagu misiganes Celine Dioni laul.

see oli jah üsnagi kurb, kuigi pisarat silma ei toonud, filmi olen mitu korda näinud.

mighty joe young windsong

ärge pange seda videot tähele :D

Video oli ju t6eline pisarakiskuja... Miks ma multikaid ei vaata..

Video oli ju t6eline pisarakiskuja... Miks ma multikaid ei vaata..

Adiemusega tuuritas eelmine aasta üks eesti koor. Hea olevat olnud. Ise kahjuks ei saanud minna.

Ainuke lugu, mis mulle on pisara silma toonud on siiski see :)

Enamik siia üles pandud lood ei paku mulle mingeid emotsioone. Mitte et halvasti lauldakse, aga lihtalt, ei tekita emotsioone (nagu jrx juba ütles, need tähendavad kellegi jaoks midagi, aga paljude jaoks ilmselt mitte midagi). Antud filmimuusika on siiski päris tegija, tuletab meelde, et ka film on väärt järjekordset vaatamist. :D

Kuulasin kõik lingid läbi ,aga ei mingeid erilisi emotsioone, nutmisest rääkimata :) Küllap peab muusikapala emotsioonide tekitamiseks ikkagi olema kuidagi seotud enda eluga, peab tekkima asotsiatsioon, pead olema samastumine :D

Antud filmimuusika on siiski päris tegija, tuletab meelde, et ka film on väärt järjekordset vaatamist. :D

Lisa Gerrard on üsna mitemetele filmidele muusika tegemise juures old...esimesena tulevad meelde Gladiaator, The Insider...

Muidu, kui sinnasuunda musa istub, siis võiks äkki kuulata ka punti nimega Dead can dance.... :)

[ddle of the nowhereurl=http://www.youtube.com/watch?v=pMN5GJnYjrk&feature=related]Vitas - Ave Maria (Tegu on läti tenoriga, kelle hääleulatus on tohutu)

Seal ta k6lab igastahes nagu kontratenor. Kas ongi nii? V2ga h2iriv lindistus...ei oskagi midagi muud, kui hea meelega kuulaks teda live is.

Minu lemmiktenor...ei tea isegi tema nime...on from a middle of the nowhere...Tyrgist. Mina loomulikult j2lle nutsin... M6ni aasta tagasi ooperigalal siin Estonias.

Kuulasin kõik lingid läbi ,aga ei mingeid erilisi emotsioone, nutmisest rääkimata :) Küllap peab muusikapala emotsioonide tekitamiseks ikkagi olema kuidagi seotud enda eluga, peab tekkima asotsiatsioon, pead olema samastumine :)

Ma v6in sulle ainult kaasa tunda :D Mulle ei ole mingit benji hypet vaja :D ...panen muusika k2ima...v6i laulan ise v6i m6lemat korraga :D

Lisa Gerrard on üsna mitemetele filmidele muusika tegemise juures old...esimesena tulevad meelde Gladiaator, The Insider...

Muidu, kui sinnasuunda musa istub, siis võiks äkki kuulata ka punti nimega Dead can dance.... :D

Pole paha, nagu klassikud ütlevad.

Aga kõige rohkem istub mulle 80' filmimuusika

:)

Ma v6in sulle ainult kaasa tunda :) Mulle ei ole mingit benji hypet vaja :) ...panen muusika k2ima...v6i laulan ise v6i m6lemat korraga :D

Pole mõet kaasa tunda, lihtsalt meie ajud töötavad erineval reziimil, igaühele oma :D

mulle endale meeldib see laul

ma ei tea mis video või värk sellel on lihtsalt see laul meeldib, mingit pisarat mul ükski asi ei kisu, aga hea laul on ikkagi :D

Adiemusega tuuritas eelmine aasta üks eesti koor. Hea olevat olnud. Ise kahjuks ei saanud minna.

Yleeelmine laulupidu laulis Adiemusel solisti Hanna-Liisa V6sa.