Kaku 0 Report post Posted June 7, 2009 http://globalgrind.com/source/diaryofaholl...a-really-a-man/Pole küll teemasse, aga kuidas seda väikest volti seal kõvastunud peeniseks pidada saaks ? Share this post Link to post Share on other sites
Bonsuna 3 Report post Posted June 7, 2009 Vot nii, uurige oma käsi ja sõrmede pikkust siis, saate teada kumba teis rohkem on, meest või naist. Mulle on selle teooria järgi antud igaljuhul mehe käed. Share this post Link to post Share on other sites
marjasha 2 Report post Posted June 7, 2009 http://starrtrash.blogspot.com/2008/12/lad...s-true-sex.html Share this post Link to post Share on other sites
moosese10k2sku 0 Report post Posted June 7, 2009 Puusade järgi saab ka aru suht.plus naistel pole seda nn. "aadama õuna" ehk siis se kõrisõlm. Share this post Link to post Share on other sites
Kustamees 2 Report post Posted June 7, 2009 Puusade järgi saab ka aru suht.plus naistel pole seda nn. "aadama õuna" ehk siis se kõrisõlm.seda küll jah, aga teemaks on siiski käte erinevused Share this post Link to post Share on other sites
Nesatur 10 Report post Posted June 7, 2009 Ok, Bonsuna, uurisin oma sõrmi, ja ikkagi on sõrmusesõrm pikem.Nii, et sinu teooria peab ikkagi paika. Share this post Link to post Share on other sites
asdfghjkl 2 Report post Posted June 7, 2009 Enamikel naistel väike sõrm ei lühem kui kolmveerand keskmist sõrme:about 75% of the studied females the little finger is shorter than 3/4 of the length of the middle finger. In the hands of the studied males this condition is observed in about 35%. Conclusion: the studied females show relatively frequently a short little finger!http://www.handresearch.com/hand/Evolutie/sekseEngels.htm?? Share this post Link to post Share on other sites
moosese10k2sku 0 Report post Posted June 7, 2009 Ausalt öeldes oleks see päris koomiline, kui need vennad seal mirjami saladuses oleks ta sõrmi mõõtma hakanud. Share this post Link to post Share on other sites
Kask 2 Report post Posted June 7, 2009 (edited) Tegelikult on aadama õuna jutt päris õige, ei ole näinud küll tüdrukut/naist suure aadama õunaga.Aga nimetissõrme teooria ei pea paika 100%..Randme jämedus ka ju . Edited June 7, 2009 by Saphireguy Share this post Link to post Share on other sites
noPAINnoGAIN 0 Report post Posted June 7, 2009 No ma olen siis naine vist. Väga huvitav.No näe mis kõik asjad siin veel välja tulevad Share this post Link to post Share on other sites
mrk 0 Report post Posted June 7, 2009 Mnjah, tegelikult tuleks sellistesse asjadesse siiski tugeva skepsisega suhtuda, siin veel üks tore idee:http://www.ohtuleht.ee/index.aspx?id=311700Sellest järeldades võib siis öelda, et kõik mehed on andekad börsimaaklerid (kuna eelmise uuringu järgi enamikel meestel on nimetissõrm lühem kui sõrmusesõrm). Share this post Link to post Share on other sites
inside14 1 Report post Posted June 8, 2009 Selline teema siis mis on muidugi jura:http://www.elu24.ee/?id=128796Aga seda lugedes tekkis küsimus, et kui paljud teist teavad, kuidas saab lihtsalt selgeks teha kas on tegemist mehe või naisega kui püksi vaadata ei õnnestu?Vihjeks KÄED! Midagi on meeste ja naiste kätes niipalju erinevat, et eksida siin ei saa. Mis see on?Kui see seal peaks olema meheuhkus siis on Lady GaGal vähe uhkust! Share this post Link to post Share on other sites
goldenphoenix 0 Report post Posted June 8, 2009 Tundub et see 100% jutt ei pea ka paika. Aga valdavalt see nii on, niipalju kui mina naiste käsi olen selle pilguga uurinud siis siiani pole mehelikke eristusi naise kätel leidnud. Üldsielt vägagi kindel tundus siiani see. Siit aga selgub , et on siiski erandeid. Hea uudis, mul on mõlemad täpselt sama pikad. Hermafrodiid? Share this post Link to post Share on other sites
Dr Balancer 0 Report post Posted June 8, 2009 Aadama õun, õlgade laius, habe....ka peenis, näiteks - need ehk näitavad, et tegu mehega? Share this post Link to post Share on other sites
moosese10k2sku 0 Report post Posted June 8, 2009 Aadama õun, õlgade laius, habe....ka peenis, näiteks - need ehk näitavad, et tegu mehega?Me räägime sellest, et kui ta on läbinud soovahetusoperatsiooni. Habe ja sellised asjad võib välja jätta, sest tavaliselt sooritatakse ju mingi hormooniravi, et mõned meheomadused ära kaotada. Share this post Link to post Share on other sites
FG 0 Report post Posted June 8, 2009 Ma olen täiesti freak of nature ! Mul nimelt vasakul käel on nimetissõrm pikem, aga paremal käel sõrmusesõrm ! Share this post Link to post Share on other sites
masterofceremony 1 Report post Posted June 8, 2009 (edited) Huiat keegi Taimaal ära ütleks et seal kõik mehed on. Aga käte erinevusest võin öelda nii palju, et kui paluda mehel oma küüsi vaadata ja kui paluda naisel oma küüsi vaadata, siis selles liigutuses on väga suur erinevus sees. Kui tehakse seda automaatselt. Edit: Samuti ka erinev šhoppamisskeem: Edited June 8, 2009 by masterofceremony Share this post Link to post Share on other sites
inside14 1 Report post Posted June 8, 2009 Huiat keegi Taimaal ära ütleks et seal kõik mehed on.Kas sellist elu me tahtsimegi?! Räme tüng ikka, kõik tunduvad ehtsad naised. Share this post Link to post Share on other sites
noPAINnoGAIN 0 Report post Posted June 8, 2009 Kas sellist elu me tahtsimegi?! Räme tüng ikka, kõik tunduvad ehtsad naised.See tuletab meelde mulle, et üks vanem vend saalist kunagi rääkis, et oli Tais prosti võtnud ning pärast tuli välja et see oli silikoonidega mees Jube. Share this post Link to post Share on other sites
Kask 2 Report post Posted June 8, 2009 See tuletab meelde mulle, et üks vanem vend saalist kunagi rääkis, et oli Tais prosti võtnud ning pärast tuli välja et see oli silikoonidega mees Jube.Tai on üldse transvestiitide pesa.. Peresse sünnib poiss siis on inimesed kurvad.. Prostitutsioon on #1 rahateenimise viis vaeses peres. Share this post Link to post Share on other sites
Aile 1 Report post Posted June 8, 2009 Kas sellist elu me tahtsimegi?! Räme tüng ikka, kõik tunduvad ehtsad naised. nr 26 v6istlejal oli ysna naiselik k2si...ja isegi miski tselluollus p6lve sisekyljel. Share this post Link to post Share on other sites
Aile 1 Report post Posted June 9, 2009 (edited) I am a real macho man... V6i tegelikult on mul s6rmed nii "lahti" ja liikuvad, et tunnen igas asendis mugavalt...ei, vist on ikka macho... Edited June 9, 2009 by Aile Share this post Link to post Share on other sites
Bonsuna 3 Report post Posted June 9, 2009 Terve cm-ga kohe macho. Endal hakkab ka kõhe. Share this post Link to post Share on other sites
-TANK- 54 Report post Posted June 9, 2009 (edited) Eriti matsod on saekaatri mehed kes on näpu ära lasnud.Olen näinud ka tädisid kellel on jämedam ranne ja jämedam õlavars kui Kalmusel näiteks.Näiteks Tartus Lõunakeskuse toidupoes on nais-kassapidaja kellel on suured mustad vuntsid. Edited June 9, 2009 by -TANK- Share this post Link to post Share on other sites