Bonsuna 3 Report post Posted June 3, 2009 (edited) Oli vist nii, et alates 5 juunist Eestimaa kinodes. Teada fännina plaanin ka selle kohe ära vaadata.Arnoldi küll pole aga skelett on sama ja loodan, et filmielamus ei kannata iidoli puudumise tõttu. Teab keegi traileri kohta mõnda adr-i? Edited June 3, 2009 by Bonsuna Share this post Link to post Share on other sites
Janno R. 4 Report post Posted June 3, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=zg9ooaozu-8aga palun, ise ootan ka seda filmi väga. Share this post Link to post Share on other sites
jorsik 12 Report post Posted June 3, 2009 http://www.apple.com/trailers/wb/terminatorsalvation/ Share this post Link to post Share on other sites
Vilps 1 Report post Posted June 3, 2009 Ise ootan ka seda filmi - lähen kindlasti kohe ka vaatama.Võib-olla eksin, aga kas mitte Arnoldil ei ole seal filmis hästi väike osa, kus ta iseennast mängib?Selline asi on kusagilt meelde jäänud. Share this post Link to post Share on other sites
PumaZ 0 Report post Posted June 3, 2009 Lähen vaatama seda äktsion filmi. Share this post Link to post Share on other sites
valgumees 0 Report post Posted June 3, 2009 Kuksilt juba lugesin,et kriitikutele se film kohe üldse ei meeldinud kuna pidavat meenutama videomängu mitte filmi. Share this post Link to post Share on other sites
MikroToitaine 1 Report post Posted June 3, 2009 Kuksilt juba lugesin,et kriitikutele se film kohe üldse ei meeldinud kuna pidavat meenutama videomängu mitte filmi.film DOOM sai ka samasuguse kriitika osaliseks aga endale täitsa meeldisise kahjuks ekraani ei jõua vaatama minna ja tuleb oodata kuni viljandi see mõned nädalad hiljem satub >.< Share this post Link to post Share on other sites
Nesatur 10 Report post Posted June 3, 2009 Selle jaoks on Internet. Share this post Link to post Share on other sites
MEE 0 Report post Posted June 4, 2009 IMDB andmetel on keskmine hinne 7,3 ja natuke üle 20 000 hindaja. 7,3 on normaalne. Tõsiseld head filmid on 8,5 ja üles.trailer jäi lahjaks IMO Share this post Link to post Share on other sites
ingrid81 0 Report post Posted June 4, 2009 Oli vist nii, et alates 5 juunist Eestimaa kinodes. Teada fännina plaanin ka selle kohe ära vaadata.Arnoldi küll pole aga skelett on sama ja loodan, et filmielamus ei kannata iidoli puudumise tõttu. Teab keegi traileri kohta mõnda adr-i?sina oledgi nagu Arnord , veidi parem isegi , aja terminaatorit ooten mina samuti ,meil see siin 3 juuni see pidavat siin soomes oleme hea:) sai siin päris kiitusi http://www.findance.com/kuvat.php?id=11&kuva=51 veidi pilte , Share this post Link to post Share on other sites
susim 2 Report post Posted June 4, 2009 ma juba vaatasin seda filmi netist eelmine kuu kvaliteet polnud koige parem ,kuid jain rahule filmiga. Share this post Link to post Share on other sites
Annika Pärtel 84 Report post Posted June 4, 2009 Homsest jah esilinastus, kui jõuab siis viime end kah õhtul kinno vaatama Kuigi jah, legendaarset "I´ll be back" ja "Talk to the Hand" vist ei kuule... Share this post Link to post Share on other sites
vend vähk 659 Report post Posted June 4, 2009 Mina pean 14.juunini kannatama Mul siis tähtis päev ja selle filmi jätan maasikaks sünnipäeva õhtuks Usun, et tuleb hea film isegi ilma legendaarse Arnoldita. Share this post Link to post Share on other sites
mike 0 Report post Posted June 5, 2009 Väga hea on. Meeldis vist isegi kõigist "Terminatoritest" kõige rohkem. Mõningad asjad jäid kenast lahtiseks, nii et loodaks V osa ka.I´ll be back´i kuulis ka ära Share this post Link to post Share on other sites
asdfghjkl 2 Report post Posted June 5, 2009 Filmi saab juba kinos jah vaadata. Tuleks siis ära käia.Ja ikka enne kella 18, et soodsam pilet oleks, tuleb ju majanduslikult raskel ajal optimeerida kõigega, et soodsam oleks:) Share this post Link to post Share on other sites
Bonsuna 3 Report post Posted June 5, 2009 (edited) Nüüd siis neljas TERM ka nähtud. Lühidalt siis kolmas, Arnoldiga peaosas Ma-Mä oli suht humoorikas. Nüüd neljas on asi jälle nö vanasse rööpasse tagasi juhitud. Tõsine teema iga sekund, v-arvatud üks kaader kui praegune peaosaline / CHRISTIAN BALE/ kes filmis mängib mitte termikat vaid John Connorit, viimasele võitlusele pöördub ja üle-õla tagasi vaatates Arnoldi kuulsad sõnad ütleb.... I´ll be back mmmm, sellisel leebel heledal toonil. Muidu terve film teeb küll karmi ja kurja häält aga jah, to koht oli korraks tervel saalitäiel rahval lõbus. Eks see oli ka nii mõeldud. Mulle neljas osa meeldis. Kuigi Arnoldit oli filmis vaid niipalju kui arvuti oli suutnud "voolida". Üks suhteliselt sarnane virtuaalne Arnold, meenutas esimese osa nooruslikumat verisooni. Kõvasti pikem ja laiaõlgsem oli cüber-CYBOR aga küll. Otsad jäeti mõnuga filmi lõppedes lahti jälle.Ehk siis film lõppes sõnadega: "Selle lahingu me küll võitsime, kuid tõeline sõda on alles ees."SEE ON MEELDIV! /mulle kui TERMFÄNNILE. Aga seda pean küll ütlema, et noorus on hukas! Väike Kaaronaator jäi pool tundi enne lõppu süles magama. Või eks igal ajal omad kangelased. Tema omad veel "sündimata" usun. Edited June 5, 2009 by Bonsuna Share this post Link to post Share on other sites
joker 3 Report post Posted June 5, 2009 Jup .. mul ka nähtud .. mis seal muud üle jäi kui üle kaeda oma silmaga suurelt ekraanilt. Ei saa aru neist neti-pededest, kes kuskilt mingi kahtlase kvaliteediga filmi tirivad paar krooni kokku hoivad või veel vähem youtube aknast püüavad "kähku-ära-näha". Prrrr.Aga filmist. Lühidalt ootasin vähem - sain palju rohkem Terve filmi kummitas muidugi Mission Impossible Tom Cruise´ga peaosas - ilmselt peaosaliste sarnasus. Märulit oli ohtralt, üks möll teise otsa. Lahedad kaadrid ja nurgad. Tekitas juba vaikselt 3D efekti küll.Arnoldi leidmine tapamasinana oli väga seff - Arnie oleks võinud aint veel moka otsast poetada - I AM BACK siis oleks perfecto olnud. Uue terminatori väljamängimine oli väga pro. Ei jäänud selline hale Schwarzu vari (või kelle iganes varasema terminatori), mida algul kartsin. Mõtsin algul, et mees kõnnib linna kujutab ette et on terminator - see oleks nõrk olnud.Lõpp jäi lahtiseks - miski pole veel lõppenud - see kõik on alles algus oli muidugi hea ... aga see südame jura lõpus oli jälle kuidagi nõrk ja nonsenss. Nii kõva filmi kohta, selline nõrk "kulminatsioon" - meenutab Pisuhända - aga siis tolksti see imelik lõpp, mille Ludvig kokku kirjutas Mina maailmakuulsa filmirezhissöörina oleks lisanud nati nostalgiat - saatnud Kyle ajamasinaga esimese osa algusesse, et John ikka viljastuks kindlasti vms Aga päris kokkuvõttes - vaataks veel mitu ja mitu korda ja igav ei hakkaks. Share this post Link to post Share on other sites
Annika Pärtel 84 Report post Posted June 5, 2009 Lisaks kahele eeltoodud kokkuvõttele veel, et kogu filmi SOUND oli äärmiselt võimas! Selline tunne, nagu kohe mõni kollmasin astuks-lendaks saali uksest sisse ja kukuks tapma. Seda ei koge kindlasti ühegi arvutikõlari ega ka kodukinoga...Ja Arnie kuulus sõnapaar "I´ll be back" Johni esituses teenis saalis ka aplausi ära.... Share this post Link to post Share on other sites
renku 54 Report post Posted June 6, 2009 Tuleb kiiresti ära vaadata, vast juba täna lähen! Share this post Link to post Share on other sites
rinaldo 0 Report post Posted June 6, 2009 Jup .. mul ka nähtud .. mis seal muud üle jäi kui üle kaeda oma silmaga suurelt ekraanilt. Ei saa aru neist neti-pededest, kes kuskilt mingi kahtlase kvaliteediga filmi tirivad paar krooni kokku hoivad või veel vähem youtube aknast püüavad "kähku-ära-näha". Prrrr.Mõne inimese jaoks tähendab kinno minek üle 60km maha sõitmist ja tegemist pole sugugi paari krooniga. Parkimistasu + kütus + kinotoit + ülemakstud kinopilet + sõiduks kulunud aeg. Pigem jätan vaatamata kui seda teen. Ma ei ütle, et ma nüüd filmi kusagilt netist alla tiriksin, aga sellisele asjale ma pigem raha ei kuluta. Kui elaksin linnas siis läheks küll vaatama. Share this post Link to post Share on other sites
VDO 0 Report post Posted June 6, 2009 T-800 mängis Roland Kickinger. Viimasel hetkel häkiti talle ette Arnoldi nägu. Seesama mees on muide ennegi päris-Arnoldit mänginud, tema "eluloofilmis" See Arnold Run. Share this post Link to post Share on other sites
Bonsuna 3 Report post Posted June 6, 2009 T-800 mängis Roland Kickinger. Viimasel hetkel häkiti talle ette Arnoldi nägu. Seesama mees on muide ennegi päris-Arnoldit mänginud, tema "eluloofilmis" See Arnold Run.VIIMASEL HETKEL? Share this post Link to post Share on other sites
-TANK- 54 Report post Posted June 6, 2009 (edited) Kes veel ei tea miks T800 just sellise välimuse ja häälega on siis saab vastuse siit klipist teada. see klipp on eelmise filmi täisversioonist. Edited June 6, 2009 by -TANK- Share this post Link to post Share on other sites
VDO 0 Report post Posted June 6, 2009 VIIMASEL HETKEL?Jah. Kui kõik purgis oli, siis häkiti Rolandile Arnoldi pea otsa. Millal otsus tuli, seda ei tea. Ilmselt ei olnud sarnasus piisav (teise filmi jaoks oli jällegi piisav). Muide lisaks välisele sarnasusele on Rolandil ja Arnoldil ka väga palju muud ühist. Share this post Link to post Share on other sites
valgumees 0 Report post Posted June 7, 2009 Jah. Kui kõik purgis oli, siis häkiti Rolandile Arnoldi pea otsa. Millal otsus tuli, seda ei tea. Ilmselt ei olnud sarnasus piisav (teise filmi jaoks oli jällegi piisav). Muide lisaks välisele sarnasusele on Rolandil ja Arnoldil ka väga palju muud ühist.Ma ei saa mitte muhvigi su segasest jutust aru,mine maga ennast välja parem! Share this post Link to post Share on other sites