Samakamees 43 Teavita postitusest Postitas Mai 26, 2009 No enesekaitse on väga imelik vabandus.Kui tihti läheb sul vaja MMA-d tänaval?Need kelle elu tõesti on ohtlik vajab kaitset kasutavad kuulivesti, tulirelvi ja sõidavad soomustatud autoga.Siin väike näide võitluskunsti kasutamisest tänaval.http://www.youtube.com/watch?v=DPg6VQC-FsQHahaha , väga hea video Võitluskunstist nii palju , et valida tuleb see , mis meeldib ja rahulolu pakub. Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
Toivo295 0 Teavita postitusest Postitas Mai 26, 2009 No enesekaitse on väga imelik vabandus.Kui tihti läheb sul vaja MMA-d tänaval?Need kelle elu tõesti on ohtlik nõuab enese kaitset kasutavad kuulivesti, tulirelvi ja sõidavad soomustatud autoga.Siin väike näide võitluskunsti kasutamisest tänaval.http://www.youtube.com/watch?v=DPg6VQC-FsQTank..take it easy Algul jäävad sulle ette kraanasärkidega surujad, nüüd siis MMA harrastajad..Enesekaitse ei ole imelik vabandus..enamik inimesi kes võitluskunstiga tegelevad ,teevad ka seda enesekaitse oskuse arendamiseks. Ei lähe jah tihti vaja MMA-d tänaval, aga kunagi ei tea millal mõni jorss sinu või sinu sõbra/sõbranna kallal nokkima tuleb. Ja kõik ei ole nii musklis ,kui sina Tank, seega satuvad nemad palju tihedamini kraaklejate tähelepanu alla.OT: Kes ja mis põhjusel koguaeg minu paranoid.pri.ee linki siin teemas ära kustutab?? Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
-TANK- 54 Teavita postitusest Postitas Mai 26, 2009 (muudetud) yeah.. no point, milleni ma jõuda tahtsin on see, et pigem osata kui vaja kui olla olukorras kus oleks vaja osata ning mitte osata. (tuli vähe väärakas lause aga loodan, et ei panda pahaks)No peaaeguaga ( 99% juhtudest ), et kerepeale saada tuleb olla raskes joobes, hilisel kellaajal halvas naabruskonnas (või seltskonnas) ja enamasti ise tüli norida... ja enamasti mitme inimesega.Ja selles situatsioonis ei ole võitluskunstist enam kasu kah.Hahaha , väga hea video Võitluskunstist nii palju , et valida tuleb see , mis meeldib ja rahulolu pakub.100% nõus sinuga... ja kindlasti pakkus videos olnud mehele just see võitluskunst kõige rohkem rahulolu. Muudetud Mai 26, 2009 kasutaja -TANK- poolt Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
Goleteral 0 Teavita postitusest Postitas Mai 26, 2009 No ma tean omast käest et ega T.Kwon Do vennad just papist poisist pole, usun siiani et mul on tugev lõug kuid piisas ühest kiirest vasakust jalast ja olin matil(Headgear ja puha peas - tolku küll polnud + üks rõvedamaid äratusi on teha luubid lahti ja siis avastada kuidas 2-3 inimest sulle seletavad et sa 'tudusid' ) Igasugune võitluskuntstidega tegelemine tuleb ainult kasuks, nii tänaval kui igapäevast tervist silmas pidades, SEE kui kasulik mingi ala kellegile on nende enda teha, usun et nii mõnigi MMA-ga tegelev inimene ei oskaks piisavalt kiiresti T.Kwon Do vennaga 'diskreetselt' probleeme lahendada & vice verca.. Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
MEE 0 Teavita postitusest Postitas Mai 26, 2009 OT: Kes ja mis põhjusel koguaeg minu paranoid.pri.ee linki siin teemas ära kustutab??mina kustutan, kuna meil siin on eraldi foorum selliseks vestluseks. Infot võib jagada (kopides sealt info siia) aga jätaks selle foorumi ikka eesmärgipäraseks, mitte ei kasutaks seda mingi teise foorumi promomiseks eks? Ma eeldasin, et kui 2 korda maha võtan saad ise aru, et pole lubatud aga näe võta näpust Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
Toivo295 0 Teavita postitusest Postitas Mai 26, 2009 mina kustutan, kuna meil siin on eraldi foorum selliseks vestluseks. Infot võib jagada (kopides sealt info siia) aga jätaks selle foorumi ikka eesmärgipäraseks, mitte ei kasutaks seda mingi teise foorumi promomiseks eks? Ma eeldasin, et kui 2 korda maha võtan saad ise aru, et pole lubatud aga näe võta näpust Minu arust on see täiest OK ,kui ma kopin kuskilt infot, siis toon ära ka allika lingi. Peace. Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
PumaZ 0 Teavita postitusest Postitas Mai 26, 2009 Ma tegelen taipoksiga selleks et ennast arendada pigem füüsiliselt, samas on mul oskus kakelda ja enesekaitset tehe tänavaö. Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
lightning 0 Teavita postitusest Postitas Mai 27, 2009 Tänud selle Muay Thai treeningu kohta.Eile sai helistatud ja räägitud.Trenni muidu enam ei toimunud aga treener teeb tutvustava treeningu mulle ja kui rohkem rahvast tuleb siis hakkab trenn jälle käima. Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
Sakurai 0 Teavita postitusest Postitas August 16, 2009 Küsisid, et kas alakeha võiks olla rohkem treenitud. Olenevalt millise suunaga trenni lähed. ITF, koosneb 70% käelöökidest ja WTF siis 70% jalalöökidest. Ise harrastasin WTF-i versiooni. Aga treenitud peab olema siiski terve keha. Aga ära sellepärast väga palju muretse, sest trennis saad kõvasti vatti. See on kindlasti kõige julmema trenniga võitluskunst mida mina harrastanud olen. Ja ma olen teinud üsna mõndagi. Kuigi temast vast tõesti nii palju päris võitluses kasu ei ole (Kuigi, mind on aidanud küll, sest kõik võitluskunstid arendavad su meeli ja reaktsioonikiirust), arvan et sa sellepärast trenni ei lähe ka. Kui aga on tõeline mõte ennast kaitsma õppida, siis MMA, Muay Thai kõige paremad valikud. Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
Guest Capo Teavita postitusest Postitas August 17, 2009 (muudetud) Taekwondo-s on hea kui spagaadiga algul hakkama saad... see vast kogu eeldus.Aga mis puutub taipoksi ja muudesse aladesse, siis ei saa ju valida ainult selle järgi mida tänaval vaja on.Me ju ei ela ja ei tee kõike selle mõttega et mida tänaval vaja on... nii mõtlevadki ainult kaagid ja tülinorijad.Näiteks jooksja, kulturist, maletaja, pingpongi mängija, motosportlane ja ma arvan et ka enamus võitluskunstidega tegelejaid ei vali ala selle järgi millega tänaval kõvem mees olla..... ???Paljudel võitluskunstidel on suurem rõhk näiteks vaimsel osal.Võibolla on mõne jaoks rohkem tähtsis liikumine, tasakaal, vaimne areng kui teistel lõusta ära tampimine.Tegelikult ma ei tea... eks igaüks teeb ikka ise oma valiku.PS. ise ei fänna ühtegi ala. Kakluses kasutan vanu traditsioonilisi lööke "külamehe-haak", "lõuahaak" ja "sõidan-täiega-sisse"Tegelikult ei tegele isegi tänavakaklusega.Minu arust on võitluskunstide põhimõte Enesekaitse , mitte see et tänaval kedagi peksta vaid hoopis see et oled võimeline ennast kaitsma kui keegi tahab sind nö. " ära tampida" . Ja õppida võitluskunsti millest päris kakluses kasu ei ole on minu vaatepunktist suhteliselt mõttetu, parem lähen peotantsu siis juba vähemalt seda saan kasutada ka päriselus Muudetud August 17, 2009 kasutaja Capo poolt Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
Sakurai 0 Teavita postitusest Postitas August 18, 2009 Miks mõttetu? Tae Kwon Do on suhteliselt edukas spordiala siiski, niiet on mõtet õppida küll Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
jrx 142 Teavita postitusest Postitas August 18, 2009 Miks mõttetu? Tae Kwon Do on suhteliselt edukas spordiala siiski, niiet on mõtet õppida küllOdavise on ka suhteliselt edukas spordiala, nii et samuti mõtet õppida küll;) Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
Vägivaldur 3 Teavita postitusest Postitas August 18, 2009 Misasi on "edukas spordiala"? Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
jrx 142 Teavita postitusest Postitas August 18, 2009 Misasi on "edukas spordiala"?Ma ju ütlesin et odavise on. Enne öeldi, et TKD on.Siin sulle vastus: TKD ja odavise. Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
Vägivaldur 3 Teavita postitusest Postitas August 18, 2009 Millised on kriteeriumid? Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
jrx 142 Teavita postitusest Postitas August 18, 2009 Millised on kriteeriumid?Mina ja Sakurai ütleme nii. Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
Vägivaldur 3 Teavita postitusest Postitas August 18, 2009 Siis on sellega selge vähemalt. Andke teada kui alasid juurde tuleb. Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
jrx 142 Teavita postitusest Postitas August 18, 2009 Siis on sellega selge vähemalt. Andke teada kui alasid juurde tuleb.Ole mureta, me kindlasti teavitame üldsust Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
tereummikust 1 Teavita postitusest Postitas August 18, 2009 Kui piisavalt ise huvi tunned, vaeva näed ja noh olgem ausad - matsu jagad: kõik nüüd taekwando'd õppima Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
Guest Capo Teavita postitusest Postitas August 18, 2009 Kui piisavalt ise huvi tunned, vaeva näed ja noh olgem ausad - matsu jagad: kõik nüüd taekwando'd õppima Mis võitluskunsti see vend seal videos lasi ma ei saandgi aru ? Igastahes päris hull tüüp oli Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
Vägivaldur 3 Teavita postitusest Postitas August 18, 2009 Mis võitluskunsti see vend seal videos lasi ma ei saandgi aru ? Igastahes päris hull tüüp oliNoh see oli selline mahe segu rex kwon do'st ja baritsust. Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
oks 0 Teavita postitusest Postitas August 18, 2009 Vehib küll oma jalgadega päris võimsalt, aga pihta võiks ka vahest saada.80% löökidest lõi lihtsalt mööda.Muidu kui see vend veel areneb, on ta väga hull valmis Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
LB 0 Teavita postitusest Postitas August 19, 2009 Kui oled selline vähe kondisem vend, siis sobivad need jalavehkimise alad päris hästi, aga kui ikka liha luudel, siis ei saa jalga nii kiiresti liikuma. Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
dirty scorpion 0 Teavita postitusest Postitas August 19, 2009 See video näitab ka ära miks TKD parem või halvem on täiskontakt spordialadest- ilus on vaadata aga reaalselt jääb efektiivsuselt ikka alla. Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
tereummikust 1 Teavita postitusest Postitas August 19, 2009 Kui oled selline vähe kondisem vend, siis sobivad need jalavehkimise alad päris hästi, aga kui ikka liha luudel, siis ei saa jalga nii kiiresti liikuma.Pluss väsitad ennast üritades liigselt kiiresti. Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides