Jump to content
kaspa

Fitness.ee Wiki ja FitTube valminud

Recommended Posts

Tagasi uudise / artikli juurde

Fitness.ee on omaltpoolt valmis nikerdanud kaks lihtsat lahendust - Wiki ning FitTube.

Tulles vastu foorumis soovidele, et oleks vaja mingit lihtsamat andmetekogumit, kui on seda foorum, sai üles pandud tavapärane Wiki süsteem, mis ootab nüüdsest uusi ja huvitavaid artikleid, elulugusid, toitumis- ning todulisandite tarbimisnõuandeid.

Kõigil on võimalus anda endapoolne panus, kuidas tarbida kreatiini, kes on Joker, mis on täpselt Fitness.ee jne. Lisada uusi artikleid (...

Päris huvitav ... kui pealehel uudisel vajutada linki "arutle teemal foorumis" siis tekitab kohe postituse selle kohta :rolleyes: (kui pole selle kohta veel arutelu) - kahtlane funktsionaalsus.

Igatahes nädal tagasi oli Bonsuna vist see kes arutles selle üle, et koguaeg küsitakse samu küsimusi ja keegi ei viitsi vastata (või midagi sarnast) siis loodan, et se wiki õigustab ennast enamvähem ja hoiab mõned % nendest küsimustest ära.

1 idee kah: Võiks olla ka nö näidised toitumiskavadest vms. Et Rasvapõletuse kohta, massi lisamise kohta jne. Kus näiteks on toodud paari inimese kohta tehtud kavad (koos mõningate selgitustega, erinevad keha kaalud, vanused jne). Annaks võibolla mingi aluse ja teadmisi juurde uutele kasutajatele.

Muudetud kasutaja kaspa poolt

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now

  • Viimati Sirvimas   0 liiget

    Ühtegi registreeritud kasutajat ei vaata seda lehte.

×