MWEchamp 0 Report post Posted May 21, 2009 Minu arvamus on see e,t osad Kulturistid mängisid oma osa paremini välja kui osad näitlejad. Võib-olla on see tingitud sellest ,et Kulturistide rollid olid kergemad ja lühemad. Väga tublid olid!. Ainult kiidusõnad! Share this post Link to post Share on other sites
oss 0 Report post Posted May 21, 2009 Asi oli vaatamist väärt! Share this post Link to post Share on other sites
Riho. 0 Report post Posted May 21, 2009 Kuulujutud kulturistide impotentsusest on vale ! Share this post Link to post Share on other sites
Bonsuna 3 Report post Posted May 21, 2009 Palun ka tunnustatud cinemamehe Jokeri kommentaari. Share this post Link to post Share on other sites
ztex 0 Report post Posted May 21, 2009 Vaimukas tegelikult. Sheik oli küll hea. Share this post Link to post Share on other sites
Ott Kiivikas 817 Report post Posted May 21, 2009 vallalistel noorkulturistidel ei tohiks nüüd küll üksinduse probleeme tulla. Share this post Link to post Share on other sites
moosese10k2sku 0 Report post Posted May 21, 2009 Kulturistid tegid oma osa küll hästi. Esimest korda üldse vaatasin seda saadet - Näitlejate poolt oli ikka niimoodi näideldud, et sai hea naerupahvaka. Share this post Link to post Share on other sites
ztex 0 Report post Posted May 21, 2009 Sellist promomist on rohkem vaja. Share this post Link to post Share on other sites
Arkta 0 Report post Posted May 21, 2009 Pagana kahju, magasin maha. on seda kuskilt võimalik vaadata uuesti, netist või kusaltki? Share this post Link to post Share on other sites
R.T 2 Report post Posted May 21, 2009 Pagana kahju, magasin maha. on seda kuskilt võimalik vaadata uuesti, netist või kusaltki?Homme kell 13:35 on kordus. Share this post Link to post Share on other sites
Ott Kiivikas 817 Report post Posted May 21, 2009 Ega me siin ära ei ole öelnud ühestki huvitavast pakkumisest.Arvan ,et kulturistid on saanud alareklaamimise võimalust eri moel päris palju erinevalt paljudest aladest. Alles helistati kutsuti telliskivi viskama - mingi Guinessi rekordi "Eesti "variant Mardna ja Jõekalda teevad, veel pidid tulema Muru ja Ader. Ma olen EM -l eks paistab kagele see tellis siis lendab..... Share this post Link to post Share on other sites
vend vähk 659 Report post Posted May 21, 2009 Et siis selliseid kirjasid hakkas mulle kohe tulema:autor maario-martti [vasta kirjale]- [teie kirjavahetus] kellele vendv saadetud 21.05.2009 - 22:53anna spämmist teada loetud - vastatud - ma nägin sind telekas saates kätemaksukontor autor -fy- [vasta kirjale]- [teie kirjavahetus] kellele vendv saadetud 21.05.2009 - 22:10anna spämmist teada loetud - vastatud - on ta pärisled surnud? 22:10 saabunud kiri on järg sellele üllitisele, kus noor inimene tundis huvi, kas Ott tapeti ära. Share this post Link to post Share on other sites
moosese10k2sku 0 Report post Posted May 21, 2009 (edited) Tv3.ee http://viastream.player.mtgnewmedia.se/inn...p?TvSkin=tv3_eekui saab siis siit.Oh issand mis kirjad. CsI kriminalistid raiskavad siis päris palju inimesi xD Edited May 21, 2009 by moosese10k2sku Share this post Link to post Share on other sites
Ott Kiivikas 817 Report post Posted May 21, 2009 Vaatan et Vähk ka ei maga, sõidab vist otse lennujaama... Share this post Link to post Share on other sites
Samakamees 43 Report post Posted May 21, 2009 Et siis selliseid kirjasid hakkas mulle kohe tulema:autor maario-martti [vasta kirjale]- [teie kirjavahetus] kellele vendv saadetud 21.05.2009 - 22:53anna spämmist teada loetud - vastatud - ma nägin sind telekas saates kätemaksukontor autor -fy- [vasta kirjale]- [teie kirjavahetus] kellele vendv saadetud 21.05.2009 - 22:10anna spämmist teada loetud - vastatud - on ta pärisled surnud? 22:10 saabunud kiri on järg sellele üllitisele, kus noor inimene tundis huvi, kas Ott tapeti ära. Hahaha , kinovennad Share this post Link to post Share on other sites
vend vähk 659 Report post Posted May 21, 2009 Vaatan et Vähk ka ei maga, sõidab vist otse lennujaama... Ei maga jah. Passin netis lasteportaalis ja ootan, millal alaealised pruudikesed kirjutavad ja armastust avaldavad Me hakkame Ivoga Tartust juba kl 04:00 Tallinnasse liikuma. Äratus kl 03:30. Ei ole vist erilist mõtet magama jäädagi Share this post Link to post Share on other sites
Ott Kiivikas 817 Report post Posted May 21, 2009 Tüüpeestlastele tehtud, stampmall, kulturistid on lihalambad. Kõike seda saab ju ka naljana võtta, aga valdav enamus tunneb rõõmu sellest, et NÄE LIHAKEHAD ENAMAT EI OLEGI KUI, ET TEEVAD TRENNI, JAHUVAD OMA KILOKALORITEST JA MUUST MAAILMAST EI TEA U.....I M...GI. Aga Ott ei jää nn eesti PRO-näitlejatele küll millegagi alla. EHE!See näitetöö on kõik õpitud läbi filmi vaatamise "Halastamatu &Komprmissitu", nii et kes tahab saada näitlejaks, peab kindlasti selle filmi ära vaatama Share this post Link to post Share on other sites
kaido leesmann 51 Report post Posted May 21, 2009 Head olite! Share this post Link to post Share on other sites
Madis232 0 Report post Posted May 22, 2009 vägev oli kui ma ei eksi siis gerbel oli ka seal:) Share this post Link to post Share on other sites
Alfonze 0 Report post Posted May 22, 2009 Päris lahe jah, ainult jube ruttu killiti ära, oleks ikka võinud rohkem dialoogi olla. Ja muidugi toitumise teema, hehe, 15 min ei tohi hilineda ja mingi toores maks koksi sisse, kamoon:-P Share this post Link to post Share on other sites
-TANK- 54 Report post Posted May 22, 2009 (edited) Otile löödi mitu korda haamriga pähe.... tuli meelde pronksi tänava lugu...Aga see jorss kes selle naisega vahekorras oli ei olnud ju kulturist... mul tekkis hoopis küsimus kas ta oli üldse kunagi jõusaalis käinud.???See oli ju suvaline tüüp tänavalt. Edited May 22, 2009 by -TANK- Share this post Link to post Share on other sites
ROtter 198 Report post Posted May 22, 2009 Otile löödi mitu korda haamriga pähe.... tuli meelde pronksi tänava lugu...Aga see jorss kes selle naisega vahekorras oli ei olnud ju kulturist... mul tekkis hoopis küsimus kas ta oli üldse kunagi jõusaalis käinud.???See oli ju suvaline tüüp tänavalt. Aga teab, et biitsale tuleb 100 x teha. Share this post Link to post Share on other sites
TaaviI 0 Report post Posted May 22, 2009 Ei maga jah. Passin netis lasteportaalis ja ootan, millal alaealised pruudikesed kirjutavad ja armastust avaldavad Me hakkame Ivoga Tartust juba kl 04:00 Tallinnasse liikuma. Äratus kl 03:30. Ei ole vist erilist mõtet magama jäädagi Täna hommiku, nii kella 06.30-40 vahel sammus sinises dressis vend Vähk ja sama sininse keegi koos temaga Zelluloosi mäest ülesse, sammud äkki lennujaama poole Imestasingi, et kuhu mehed nii vara marsivad kotid seljas, oleks nagu riisumas käinud Share this post Link to post Share on other sites
-TANK- 54 Report post Posted May 22, 2009 Aga teab, et biitsale tuleb 100 x teha. Mulle tundus pigem et ta ei osanud isegi numbreid 100-ni lugeda. Share this post Link to post Share on other sites
Mart Muru 17 Report post Posted May 22, 2009 (edited) Ausalt öeldes tapmise stseenides pidin pettuma aga üldpilt oli täitsa hea!! Näitlejatöö samuti meeldis.. Morozovile sülle istumine oli koomiline Edited May 22, 2009 by bugati Share this post Link to post Share on other sites