Jump to content
tereummikust

Quinoa tang

Recommended Posts

Olen viimasel ajal enda menüüsse toonud lisaks omletile ja tatrale veel kolmanda variandi - Quinoa puder. Nüüd kus otsustasin aga huvi pärast oma keskmise päeva kalorimahu ja toiteväärtuse välja arvutada, tekkis küsimus. Pakil, mis mul kodus kapis asetseb on eesti keeles vaid peale kirjutatud umbes nimi, maaletooja ja hoidmistingimused. Kui sain õigesti aru, siis toiteväärtus peaks olema järgnev:

100g quinoa tangu sisaldab:

energiat: 1415kJ / 334 kcal

valke: 14,8g

rasvu: 5,0g

süsivesikuid: 58,5g

Niisiis, kui eesmärgiks on toituda tervislikult, põletada rasvu ja samas kasvatada lihasmassi asemele, kas hommikune Quinoa oleks mulle lubatud? Kasutasin ka otsingut ja ei leidnud põhimõtteliselt ühtegi teemat Quinoa kohta, imestan siiamaani :lol:

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides
Ehk siis nad on aeglaselt imenduvad süsivesikud, nagu tatargi? (olen selle GI teema koha pealt võhik)

Jah.

The glycemic index or GI describes this difference by ranking carbohydrates according to their effect on our blood glucose levels. Choosing low GI carbs - the ones that produce only small fluctuations in our blood glucose and insulin levels - is the secret to long-term health reducing your risk of heart disease and diabetes and is the key to sustainable weight loss.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides
kinoa = väga mõnus vaheldus tatrale. Amarant ka.

Avastasin kapist Quinoa kõrvalt ka Amaranthi paki, seal pole vapsee toiteväärtust peal, vähemalt minu silm ei eristanud. Aga uskudes väljanägemist, eks ta vist põhimõtteliselt sama ole :)

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Ma avastasin quinoa enda jaoks kui eelmine suvi käisin Hispaanias reisil :P , peale selle, et hea maitsega on sisaldab ka palju valku ja muidu igati kasulik :)

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now

  • Viimati Sirvimas   0 liiget

    Ühtegi registreeritud kasutajat ei vaata seda lehte.

×