jaanussoome 0 Report post Posted May 4, 2009 Tervist.kuidas võib pärsida jõu juurde kasvu kui vähesel määral valku tarbida... kas valk on jõu juurde tulemiseks mööda pääsmatu? Lugesin et pean tarbima iga oma kehakaalu kilo kohta umbes 1,5-2g. Share this post Link to post Share on other sites
moosese10k2sku 0 Report post Posted May 4, 2009 (edited) Miks sa valku ei taha palju tarbida?Valk on aine mis ehitab su musklit suuremaks ja suuremaks. Muidugi on se mööda pääsmatu. Edited May 4, 2009 by moosese10k2sku Share this post Link to post Share on other sites
jaanussoome 0 Report post Posted May 4, 2009 mul siin majandus surutis ei jõua väga osta nt liha , küll aga piima või mingi lihtsa kohukese. Munad ka samas suht kallid ... elan põhimõtteliselt oma stipendiumist Share this post Link to post Share on other sites
Kaku 0 Report post Posted May 4, 2009 vaata et kõigepealt kaloritega plussi jääd Share this post Link to post Share on other sites
Beljo 0 Report post Posted May 4, 2009 osta mingi toidulisand, või siis mingi valgupulber... äkki tuleb kasuks natukenegi, kui süüa nii palju seda ei saa Share this post Link to post Share on other sites
LaizeN 0 Report post Posted May 4, 2009 mul siin majandus surutis ei jõua väga osta nt liha , küll aga piima või mingi lihtsa kohukese. Munad ka samas suht kallid ... elan põhimõtteliselt oma stipendiumistEi ütleks, et külmutatud hakkliha nüüd kõige kallim oleks, sama teeb ka külm. teiste lihadega. Kehv on ette valmistada, aga odavam on kindlasti. Samuti on hea hinnaga saada kodujuustusid ja kohupiimasid, peab lihtsalt leidlik olema Share this post Link to post Share on other sites
tereummikust 1 Report post Posted May 4, 2009 Ei ütleks, et külmutatud hakkliha nüüd kõige kallim oleks, sama teeb ka külm. teiste lihadega. Kehv on ette valmistada, aga odavam on kindlasti. Samuti on hea hinnaga saada kodujuustusid ja kohupiimasid, peab lihtsalt leidlik olema Näiteks mingi 250 kroonine valgupulber oleks kuus odavam kulutus, kui igapäevased kodujuustud,kohupiimad jne? Eksin? Share this post Link to post Share on other sites
timo116 0 Report post Posted May 4, 2009 Näiteks mingi 250 kroonine valgupulber oleks kuus odavam kulutus, kui igapäevased kodujuustud,kohupiimad jne? Eksin?179eek, Fit whey maitsetu aga kalliks vist läheb jah sellega... Share this post Link to post Share on other sites
LaizeN 0 Report post Posted May 4, 2009 Näiteks mingi 250 kroonine valgupulber oleks kuus odavam kulutus, kui igapäevased kodujuustud,kohupiimad jne? Eksin?Midagi peab ikka kõhtu täitma ka ning kaua sa ajad seda shaike omele näost sisse, tahad ikka sööki ka ju Share this post Link to post Share on other sites
jaanussoome 0 Report post Posted May 4, 2009 vbh tõesti ... ma pole siiani kasutanud toidulisandeid, kui tõesti neid võtta ehk tuleb odavam .... aag kus kohast sa selle Fit Whey endale sebisid ja sellise hinnaga? Share this post Link to post Share on other sites
rinaldo 0 Report post Posted May 4, 2009 vbh tõesti ... ma pole siiani kasutanud toidulisandeid, kui tõesti neid võtta ehk tuleb odavam .... aag kus kohast sa selle Fit Whey endale sebisid ja sellise hinnaga?Siin on vastakaid arvamusi. Mina soovitan sul jällegi kohupiimale ja kodujuustule panustada. Ma ei usu, et valgušheik odavam tuleks. See imendub nii kiiresti ka ära, et kõht läheb kohe jälle tühjaks. Share this post Link to post Share on other sites
tereummikust 1 Report post Posted May 5, 2009 Siin on vastakaid arvamusi. Mina soovitan sul jällegi kohupiimale ja kodujuustule panustada. Ma ei usu, et valgušheik odavam tuleks. See imendub nii kiiresti ka ära, et kõht läheb kohe jälle tühjaks.Toiduks saab ju süüa tatart, quinoad, kaerahelbeid jne, muid erinevaid putrusid. Need ei maksa ju praktiliselt midagi. Valgusheigist aga saab oma kiiresti imenduva valgu kätte peale trenni või hommikul, või mõlemat. FitWhey'd ma usun leiab FitShopist. Kus linnas elad? Share this post Link to post Share on other sites
tereummikust 1 Report post Posted May 5, 2009 (edited) EDIT: tuli kogemata topelt post Edited May 5, 2009 by tereummikust Share this post Link to post Share on other sites
moosese10k2sku 0 Report post Posted May 5, 2009 Vb saad oma vanematelt väikese abistava käe? Share this post Link to post Share on other sites
Sir 0 Report post Posted May 5, 2009 Tervist.kuidas võib pärsida jõu juurde kasvu kui vähesel määral valku tarbida... kas valk on jõu juurde tulemiseks mööda pääsmatu? Lugesin et pean tarbima iga oma kehakaalu kilo kohta umbes 1,5-2g.jõu juurdekasv võib tuleneda nii hüpertroofiast kui ka neuraalsest kohanemisest, viimane vast eriti valku ei nõua, oleneb kuidas treenida ka kuigi jah, ega ilma valguta ka kaugele ei jõua Share this post Link to post Share on other sites
ROtter 198 Report post Posted May 5, 2009 vbh tõesti ... ma pole siiani kasutanud toidulisandeid, kui tõesti neid võtta ehk tuleb odavam .... aag kus kohast sa selle Fit Whey endale sebisid ja sellise hinnaga?Aga kuidas siis sportlased toitusid kui toidulisanditest polnud keegi veel undki näinud?Kui raha vähe - siis hernepuder sealiha ja hapukoorega, praetud räimed, heeringas hapukoorega. Share this post Link to post Share on other sites
LaizeN 0 Report post Posted May 5, 2009 Aga kuidas siis sportlased toitusid kui toidulisanditest polnud keegi veel undki näinud?Kui raha vähe - siis hernepuder sealiha ja hapukoorega, praetud räimed, heeringas hapukoorega.Amen !Minu arvates on see toidulisandite tähtsus liialt üle puhutud - enne peaks ikka trenniga vundamendi alla saama Share this post Link to post Share on other sites
argoll 12 Report post Posted May 5, 2009 Kui sa oled ikka noor mees, siis tuleb seda muskulit ka ilma toidulisanditeta.Kui ma ennast liigutama hakkasin, siis jõin peale trenni1L piima ja sõin kurguauguni täis Uskuge mind see töötab paremini, kui Teie kallid toidulisandid.Sööge, sööge ja veelkord sööge ja olge järjepidevad!Härra Rotteri soovitatud menüü on 10p vääriline!Argo Share this post Link to post Share on other sites
jrx 142 Report post Posted May 6, 2009 I <3 söök.Mmm... heeringas. Kuigi ega see krt ka enam odav pole. Aga loomset kraami normaalse hinnaga saab küll kui otsida ja ise kokata viitsida. Turg abiks. Share this post Link to post Share on other sites
Goleteral 0 Report post Posted May 6, 2009 Siin on vastakaid arvamusi. Mina soovitan sul jällegi kohupiimale ja kodujuustule panustada. Ma ei usu, et valgušheik odavam tuleks. See imendub nii kiiresti ka ära, et kõht läheb kohe jälle tühjaks.Hera80 maitsestatud + Trauben = Umbes ~35g valku + ~70g süsikaid läheb ~18-20.- maksma Tip-top kui kaloraaž muutub nii suureks et nn 'raskeks' läheb.. Share this post Link to post Share on other sites