maddenftw 0 Report post Posted April 28, 2009 (edited) Tervist, olen tegelenud jõusaaliga nüüdseks mõnda aega.Eriti teiste arvustusi kuulda pole võtnud ja tulemustega ka "enamvähem" rahul.Aga see enamvähem ei ole piisav, niiet küsiks siis nõu minu kava kohta, kas tuleb midagi muuta ja mida täpsemalt..Esmaspäev: Rind, Biits, triits, käevars, kõhtRind3x Jõutõmme5x Lamades rinnalt surumine3x negatiivse kaldega hantlitega surumine3x Külgedelt keha ette tõmbed masinaga (ei tea selle täpset nimetust)Biits3x Kangiga biits3x maas istudes käed põlvedel nööri tõmbed (ei tea paljude nimetust siis üritan selgitada:P)3x Pingil selili olles masinal alla tõmbedTriits3x Nööriga pea kohal, kallutatud olekus ette tõmbed3x Kangiga alla surumine peopesa pealpool3x Kangiga alla surumine peopesa allpoolKäevars3x Peopesa pealpool kangiga (nagu biitsa harjutus, kuid tagurpidi )3x ainult peopesa liigutamine Kõht...Kolmapäev: jalg, kõht3x Kükk3x Masinal jalgade sirutamine3x kõhuli olles jalgadega tõmme3x Istudes jalgade tõmme alt ette3x Kang turjal säärele3x Istudes säärele3x Seistes jala tõmbed tahaKõht...Reede: Selg, õlg, kõht3x Lõuatõmme3x Hantlitega seistes külgedele 3x Masinaga seistes külgedele3x Kangiga selja tagant üles surumine3x Masinaga ülalt tõmbed turjale3x Istudes masinaga tõmbed vastu kõhtu3x Seistes ettekallutatult kangi tõmbed vastu kõhtu3x Põlv pingil hantli tõmbed vastu kõhtu3x Hantlitega õlatõsted3x pingil selja tõstedKõht...PS. Seeriad enamus siis 3x 6-8 Edited May 5, 2009 by maddenftw Share this post Link to post Share on other sites
MurderDoll 0 Report post Posted April 28, 2009 Miks on sul rinna ja käte päeva peale pandud jõutõmme, see peaks ju seljapäeval olema. Jõutõmme ei treeni rinda! Share this post Link to post Share on other sites
timo116 0 Report post Posted April 28, 2009 Jõutõmme kaota rinnapäevalt ära ja harjutusi on liiga palju ühele lihasgrupile Share this post Link to post Share on other sites
maddenftw 0 Report post Posted April 28, 2009 (edited) No minu teooria järgi tõmbab jõutõmme lihased lahti ning arenevad paremini See läks rinna alla kogemata, pigem oleks see nagu nädala algatuseks Edited April 28, 2009 by maddenftw Share this post Link to post Share on other sites
rait83 26 Report post Posted April 28, 2009 No minu teooria järgi tõmbab jõutõmme lihased lahti ning arenevad paremini See läks rinna alla kogemata, pigem oleks see nagu nädala algatuseks kui ma tõmmet teen, siis tavaliselt pole ma enam pärast seda võimeline teisi raskeid baasharjutusi tegema eriti normaalselt Share this post Link to post Share on other sites
kristjan128 0 Report post Posted May 4, 2009 Õlga ei tee üldse? Share this post Link to post Share on other sites
maddenftw 0 Report post Posted May 5, 2009 Teen ikka, õla harjutused ilusti sees. Jäi kogemata Loetellu panemata. Share this post Link to post Share on other sites