Raix1 0 Report post Posted April 28, 2009 (edited) Vajan nõuannet ma olen paar kuud see aasta sörkinud ja parema jala põlves või otse põlve peal tekib valu mis hajub umbes poole distantsi peal ära. See ei ole selline terav valu vaid rohkem nagu tuim kuiv kuid siiski häiriv. Ma elaks selle üle aga kardan, et äkki areneb see edasi vigastuseks. Enne jooksu teen soendust kuid rohkem nagu venitan ja pärast venitan ka samade harjutustega, ma mõtlen, et äkki ei peaks venitama enne? Nagu ma ütlesin, et seda valu ei ole muudel aegadel ültse kui jooksu alguses ainult aga samas ta on püsiv ja iga kord kui jooksma lähen on ta tagasi. Edited April 28, 2009 by Raix1 Share this post Link to post Share on other sites
poika 0 Report post Posted April 28, 2009 Vana oled? Muidu arvan et kasvamisest. Share this post Link to post Share on other sites
Raix1 0 Report post Posted April 28, 2009 (edited) Vana oled? Muidu arvan et kasvamisest.olen 21 pole tükk aega enam kasvanud (profiilis läks kogemata sünniaeg valesti) Edited April 28, 2009 by Raix1 Share this post Link to post Share on other sites
-Egert 22 Report post Posted April 28, 2009 Kindel, et muul ajal ei valuta? Kui jalga kõveras hoiad näiteks? Share this post Link to post Share on other sites
Raix1 0 Report post Posted April 28, 2009 (edited) Kindel, et muul ajal ei valuta? Kui jalga kõveras hoiad näiteks?Ei üldiselt mitte aga kui istuda päris tükk aega mingis imelikus asendis näiteks nii, et jalad on tagumiku all siis annab tunda natuke sealt samast kohast, varem nagu ei andnud. Pärast seda kui hommikul jooksu lõpetan ei tunne seda põlve valu enam terve päev ja ma teen ka tavaliselt pärast mingit muud trenni. Edited April 28, 2009 by Raix1 Share this post Link to post Share on other sites
moosese10k2sku 0 Report post Posted April 28, 2009 Miks sa arsti juurde ei lähe? Share this post Link to post Share on other sites
Raix1 0 Report post Posted April 28, 2009 Miks sa arsti juurde ei lähe?Pole haigekassat ja ma mõtlesin, et miks mitte siin proovida ja võibolla säästab aega ning vaeva. Tundus selline üsna standard asi olevat kogu aeg kuuled, et keegi millegi sarnase üle kaebab, et äkki keegi on kokku puutunud sellise asjaga ja ütleb mis tema tegi. Share this post Link to post Share on other sites
MWEchamp 0 Report post Posted April 28, 2009 Kas sul selline asi ei löö välja ka nt kükkides? Share this post Link to post Share on other sites
JACKO 10 Report post Posted April 29, 2009 Soovitan minna kirurgi või spordiarsti juurde. Lisaks kui tegeled jooksmisega, siis eriti põlved saavad suurt vatti. Seega oleks vaja süüa liigese tugevdajat/taastajat ehk glükosamiini. Kõik, mis liigub see kulub! Share this post Link to post Share on other sites
Aile 1 Report post Posted April 29, 2009 Mingi vana trauma v6i siis on talla asetus vale.Arsti juurde peab kindlasti minema. Share this post Link to post Share on other sites
Raix1 0 Report post Posted April 29, 2009 Kas sul selline asi ei löö välja ka nt kükkides?Jah vaikselt hakkab juba tunda andma kui ma teen enne jooksmist soojendusharjutusi näiteks kükke.Okei aitäh ma vaatan poest või apteekist ja uurin nende lisaainete kohta mis teevad tugevamaks.Natuke võib tald küll vale olla aga vasakus jalas nagu ei ole midagi samas ja vigastusi ei ole küll kunagi olnud.Eks ma siiski peaks vist arsti juurde vaatama enne proovin paar nädalat veel glükosamiini tarbida aga ma veel küsin, et kas need sidemed mida kantakse põlve ja küünarnukki või randme ümber ei ole mõeldud selliste asjade puhuks? Share this post Link to post Share on other sites