Jump to content
joker

25.EKV kulturismis ja fitnessis - sensatsooni ei sündinud!

Recommended Posts

Piltide järgi nr 7 kindlalt parem!!

Edit:

Pealkiri: "25.EKV kulturismis ja fitnessis - sensatsooni ei sündindu!" - sündinud :)

Muudetud kasutaja bugati poolt

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

See ei ole normaalne, et Kiivikase naine kohtunike seas on. Ott võib 30% rasvaprotsendiga ka esineda, naine paneks ta ikka esimeseks. Teen ettepaneku järgmisel võistlusel lubada Kooviti naine (või ema, ämm) kohtunike punti. Aga tegel ka, muutke regulatsioone veidi ja asi tuleb ausaks teha!

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Väike videolõik ka finaalist. Kui ikka elu tervist annab ehk jõuab ka pikema video hiljem üles :)

Vali "Kiire ühnedus"

post-2073-1240176500_thumb.jpg

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Tähelepanu!

Erinevatel võistlustel on erinevad kohtunikud ja erinevad arusaamad. Tõsi on, et Otil oli seekord väga kange vastane ning paljudele üllatuseks andis Koovit väga tugeva lahingu. Teravusega oli küll Koovit peal, aga kogemustega kindlasti Kiivikas. Ka mina olen välisvõistlustel endast oluliselt suuremaid ja teravamaid mehi võitnud just kogemustega. Samas sain eile teada, et mai keskpaigas enne euroopa MV-d on tulekul Balti riikide ühisvõistlus ja seal ilmselt kohtuvad eesti fännide suureks rõõmuks Koovit ja Kiivikas jälle ning seal on siis teised kohtunikud ning saab näha, kes keda ja kui võimsalt. Ise jäin enda esitusega 100% rahule, kuigi laupäeval olin Soomes paremas vormis. Tänan kõiki võistlejaid, pealtvaatajaid ja organisaatoreid järjekordse ilusa võistluse eest!

Toredat kevade jätku kõigile ja Eesti koondisele vesi naha alla :)

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Piltidelt vaadates tundub nr.7 tõesti parem, kuid kohapeal...ei osanud kumbagi eelistada, osades poosides oli Kiivikas üle, osades Koovit. Samas Kiivika vabakava oli tasemel.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Mis siin ikka heitada, öeldakse, et peale kaklust rusikatega ei vehita.

Taavi oli väga heas vormis ja minu respect talle :P

Seda et kohtunikud mu esimeseks panid - mis mul laval seisnuna öelda on, ma ju ise eest võistlust ei näinud (olgu öeldud, et parem ja kehvem hinne arvesse ei lähe, seega 1 kohtuniku otsus ei mõjuta 100% lõpptulemust - see on lihtsalt selgitus neile, kes ei tea kuidas kohtunike hinded arvestatakse).

Ma arvan, et antud võistlus oli hea - just selle mõttega, et äratas mu enda ülesse, sest 5 nädalat on peavõistluseni ja 4 nädalat Baltimatšini - seal ongi Taavil hea võimalus revanšiks.

Konkurents on edasiviiv jõud olnud läbi aegade! Hea, et peale Kalmuse lahkumist on tekkinud uus mees, kes mu ärkvel hoiab.

Tänan omaltpoolt kõiki, kes kohal olid vaatamas ja pöialt hoidsid ja kes viitsisid kevadel vormi teha ja välja tulla! :)

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now

  • Viimati Sirvimas   0 liiget

    Ühtegi registreeritud kasutajat ei vaata seda lehte.

×