Jump to content
hehee

Keefirimarinaadis kanafilee

Recommended Posts

Vasarda kanafileetükid üsna õhukeseks ning lõika meelepärase suurusega tükkideks. Pane vasardatud tükid kaussi ja vala üle keefiriga nii et kõik tükid oleksid üleni keefirised. Jäta kaheks päevaks külmkappi marineerima.

Paneerimiseks purusta uhmris kreekerid ja sega soovi korral saadud puru sisse soola. Prae paneeritud kana kuumas õlis kiirelt mõlemalt poolt.

Edit: Unustasin - enne paneerimist pühi lihatükkidelt liigne keefir.

Muudetud kasutaja hehee poolt

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now

  • Viimati Sirvimas   0 liiget

    Ühtegi registreeritud kasutajat ei vaata seda lehte.

×