Janika Aavamägi 105 Teavita postitusest Postitas August 24, 2011 FitShop Robocop teatab:Saadaval uus isolaatvadakuvalk American Pro Isolate!Isolaatvadakuvalk, mis saadaval kahes maitses, vanilli ja vaarikas, on saadaval 800g pakkides. Pro Isolate on klubikaardiomanikele tutvumishinnaga 22,50€ (tavahind 30,00€)Americani brändist pakub FitShop veel ka taastusjooki/massilisajat MASS BLAST (pakend 4kg)FitShop RobocopTelliskivi 51, TallinnLeia meid Tallinna kaardilt:Kliki siia...E-N 9:30-18:00R 8:30-17:30www.fitshop.ee Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
Janika Aavamägi 105 Teavita postitusest Postitas August 25, 2011 FitShop Robocop teatab:Täna degusteerimisel FAST Pro Seriese maasika Protein BLOCK!Tule proovima, oled oodatud! FitShop RobocopTelliskivi 51, TallinnLeia meid Tallinna kaardilt:Kliki siia...E-N 9:30-18:00R 8:30-17:30www.fitshop.ee Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
Janika Aavamägi 105 Teavita postitusest Postitas August 26, 2011 Viimased kolm nädalat olen mina, Janika Jürgenson, Teid vastu võtmas FitShop Robocopis.Kolm viimast nädalat jagan nõu, toetan, ajan niisama turujuttu Tulge külla ja ajame juttu Aitan nii, kuidas võimalik! Need, kes enne juba käinud, võivad minu juttu kinnitada FitShop Robocop pakub toidulisandeid, eritoite, treeningriideid firmalt GASP ja Better Bodies, treeningvarustust ning ka treeningseadmeid.Iga ostuga annan kaasa põnevaid tootetestreid ja täna degusteerin ka OLIMP batooni Matrix pro - kookos !FitShop RobocopTelliskivi 51, TallinnLeia meid Tallinna kaardilt:Kliki siia...E-N 9:30-18:00R 8:30-17:30www.fitshop.eeKolm nädalat ongi möödas ja lõpupäeva tööpäev on läbi saanud. Mina hakkan olema FitShop Robocopis ikka mõned päevad, kuid millal, see selgub.Olen kindel, et heast teenindusest Te ilma ei jää: Ott Kiivikas, Indrek Viska on Teil vastas ning andmas hüva nõu Soovin Teile ilusat nädalavahetust ning sportlikku eluviisi jätku!Siiralt TeieJanika Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
Ott Kiivikas 817 Teavita postitusest Postitas August 30, 2011 Kuna Janika on hetkel koolipingis, siis lähiajal nõustavad teid Fitshop Telliskivis kolm härrasmeest: Indrek Viska, Ott Kiivikas ja Riivo Rebane - viimase käest saate ka IT alast nõu.... NB! Ärge oma katkiseid läppareid ja arvuti kaste hakake kaasa vedama! Saabus UUS Biotta mahlad ja Loodustoodete sari - õige pea panen ka pilte ja tutvustavat teksti toodete kohta.Ootame teid külla!FitShop RobocopTelliskivi 51, TallinnLeia meid Tallinna kaardilt:Kliki siia...E-N 9:30-18:00R 8:30-17:30www.fitshop.ee Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
Ott Kiivikas 817 Teavita postitusest Postitas August 31, 2011 Nii lubatud ülevaade uutest tervisetoodetest: Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
Ott Kiivikas 817 Teavita postitusest Postitas September 1, 2011 Alates tänasest algab Fitshoppides uus suvelaagri Fitcamp 2012 laagrikampaania! Loosime aasta jooksul välja 5 priipääset (igaüks väärtusega 249€) Orissaare suvelaagrisse, mis toimub 16 - 22 juulini 2012. Selleks soorita ost Fitshopis ja täida ära loosikupong, esimene loosimine juba 1. oktoober! Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
Ott Kiivikas 817 Teavita postitusest Postitas September 7, 2011 Olen täna ise pikka päeva Robocop Telliskivis nõustamas, seega kelle vaja varusid täiendada ja samas ka asjaliku nõu saada.Tere tulemast!FitShop RobocopTelliskivi 51, TallinnLeia meid Tallinna kaardilt:Kliki siia...E-N 9:30-18:00R 8:30-17:30www.fitshop.ee Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
Janika Aavamägi 105 Teavita postitusest Postitas September 8, 2011 Tere FitShop Robocop kliendid!Täna, neljapäeval, olen mina, Janika Jürgenson, Teile nõu andmas ja abistamas.Samuti on mul abiks siiski Ott Kiivikas, seega nõu saab nii eesti kui ka vene keeles, nii mehe kui ka naise käest, seega kõigile leidub parim nõuanne!Saabus FAST Sports Nutritioni kaup, seega tule oma lemmiktootele järele FitShop RobocopTelliskivi 51, TallinnLeia meid Tallinna kaardilt:Kliki siia...E-N 9:30-18:00R 8:30-17:30www.fitshop.ee Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
Ott Kiivikas 817 Teavita postitusest Postitas September 12, 2011 Hea meel on teatada, et kadunud poeg Krissu on kodus tagasi ja seda, et sõjavägi on temast mehe kasvatanud näitab ka see, et selle asemel, et minna mööda linna ringi kolama, astub uksest sisse mees, kes puhkusele saades küsib kohe tööd ja on nõus kohe ka tööpostile asuma.... Aga siin ta ise on Fitshopi supermüüja Kirp (lootsin saada sõjaväest tagasi lohkus põskedega Krissu, kuid võta näpust, veel priskemaks paisunud.... ) Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
Kristjan-Johannes Konsap 566 Teavita postitusest Postitas September 12, 2011 Ilusat töönädala algust!Fitshop Robocop ootab Teid uute toodetega!Endiselt jätkub FASTi uusi supertooteid AMINO RUSH, WORKOUT SHOCK, RECOVERY FEED ja PROTEIN BLOCK!Fitshopi kliendikaardiga hetkel -20%!Samuti on meil pakkuda lai valik A. Vogeli loodustooteid nagu punane päevakübar: teada-tuntud immuunsuse tugevdaja raskelt treenijale. 50 ml tinktuur 8,50€. Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
Kristjan-Johannes Konsap 566 Teavita postitusest Postitas September 12, 2011 Veelgi uudiseid!Nüüd iga vähemalt 100€ ostuga kaasa FASTi uus Amino Rush! Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
Kristjan-Johannes Konsap 566 Teavita postitusest Postitas September 13, 2011 Suurepärane pakkumine Fitshopi kliendikaardi omanikele!Uus American tootesarja Pro Isolate valgupulber on Teile mitte ainult -10%, ega ka -20%, vaid lausa -25% tutvumishinnaga!Tule soeta endale 88% valgusisalduse ja kõigest 1,5% rasvasisaldusega vadaku isolaat Hera80 hinnaga! Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
vrsm 4 Teavita postitusest Postitas September 13, 2011 Suurepärane pakkumine Fitshopi kliendikaardi omanikele!Uus American tootesarja Pro Isolate valgupulber on Teile mitte ainult -10%, ega ka -20%, vaid lausa -25% tutvumishinnaga!Tule soeta endale 88% valgusisalduse ja kõigest 1,5% rasvasisaldusega vadaku isolaat Hera80 hinnaga!oh sa punane kurat!kas seda pakkumist nt tartu fitshopi on ka plaanis laiendada? Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
IvoP 0 Teavita postitusest Postitas September 13, 2011 oh sa punane kurat!kas seda pakkumist nt tartu fitshopi on ka plaanis laiendada? Se toode on juba kohal, võid tulla ostma. Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
Kristjan-Johannes Konsap 566 Teavita postitusest Postitas September 14, 2011 Fitshop Robocopis majandan täna taas mina.Eile saabus Olimpi kaup kõigi populaarsete toodetega!Samuti on nüüd ka Fitshop.ee veebipoes üleval A. Vogeli loodustooted!Tutvu ja soeta sügisjaheduse vastu punase päevakübara tinktuur, mesilasema piima kapslid või mõni tervistav orgaaniline mahl. Kes juba täna enne trenni SHOCK THERAPY ja AMINO RUSHi laksud tahab sisse kütta, siis mõlemat populaarset toodet veel jagub, kuigi mitte enam kõiki maitseid! Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
Kristjan-Johannes Konsap 566 Teavita postitusest Postitas September 14, 2011 TEEME ELU HUVITAVAKS!Esimesed 3 klienti, kes tulevad Fitshop Robocopi ja tõukavad meie valikus olevat 16 kg sangpommi 50x õlalt, saavad endale vaeva eest TASUTA uue sheikeri!Niiet kui Sina oled suvel vähegi trenni teinud ja usud, et sulle lõpeb asi õnnelikumalt kui härrale pildil, siis TULE LÄBI!Täna oleme avatud 18.00ni! Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
IVARK 42 Teavita postitusest Postitas September 14, 2011 TEEME ELU HUVITAVAKS!Esimesed 3 klienti, kes tulevad Fitshop Robocopi ja tõukavad meie valikus olevat 16 kg sangpommi 50x õlalt, saavad endale vaeva eest TASUTA uue sheikeri!Niiet kui Sina oled suvel vähegi trenni teinud ja usud, et sulle lõpeb asi õnnelikumalt kui härrale pildil, siis TULE LÄBI!Täna oleme avatud 18.00ni!Kahju, et ma just täna jalamees olen, sinna telliskivisse on kuradi kehv jala tulla üle lompide aga äkki juhtub ime ja ma jalutangi sinna. Kas iga 50 korduse peale saab ühe sheikeri? St. kui teen 200 saab 4. Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
Kristjan-Johannes Konsap 566 Teavita postitusest Postitas September 14, 2011 Kahju, et ma just täna jalamees olen, sinna telliskivisse on kuradi kehv jala tulla üle lompide aga äkki juhtub ime ja ma jalutangi sinna. Kas iga 50 korduse peale saab ühe sheikeri? St. kui teen 200 saab 4.Ossa püha vägilane! Mõte oli ikkagi üks sheiker näkku, aga kui sa mulle muljet avaldad, siis võin ju pärast Guinessi rekordit sulle midagi lisaks anda. Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
Ott Kiivikas 817 Teavita postitusest Postitas September 14, 2011 Peab vist ikka ülevalt alla tulema....mul jäi shaker koju... Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
Kristjan-Johannes Konsap 566 Teavita postitusest Postitas September 14, 2011 Inimlikku laiskust ja "ei-hakka-minema-keegi-niikuinii-jõuab-ette" mõtteviisi tundes võis arvata, et tund on sulgemiseni aega ja kõik kolm sheikerit on veel alles! Kiirustage! Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
Kristjan-Johannes Konsap 566 Teavita postitusest Postitas September 15, 2011 Fitshop Robocoppi jõudis uus laadung FASTi kaupa!Taas saadaval Dextro, Malto6, Workout Shocki mõlemad maitsed jpm! Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
IVARK 42 Teavita postitusest Postitas September 15, 2011 Inimlikku laiskust ja "ei-hakka-minema-keegi-niikuinii-jõuab-ette" mõtteviisi tundes võis arvata, et tund on sulgemiseni aega ja kõik kolm sheikerit on veel alles! Kiirustage!Eile sain siiski masina ka istumise alla aga pidin teises suunas sõitma, andke aga eos teada, millal uuesti jagama hakkate, siis tulen. Inimlikku laiskust jagub ja mõtteviisi tabasid ka muidu ära. Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
Kristjan-Johannes Konsap 566 Teavita postitusest Postitas September 16, 2011 Fitshop Robocop täna reedel avatud 8:30 - 17:30!FASTi tooted ootavadPeale riiete on meil ka palju stiilseid ja praktilisi GASPi meesterõivaid!Avastasin isegi valikust uusi mudeleid:...aga on olemas ka vanu hitte ehk minu lemmikpüksid Kes neid peale minu veel kanda julgeb, siis üks paar ootab teid! Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
Kristjan-Johannes Konsap 566 Teavita postitusest Postitas September 16, 2011 Fitshop Robocopis ei käigi ainult vanakooli karmid jõusaalimehed. Nagu päike rõõmustas meid täna alati särav, sini-must-valge Katrin Väli, kes žestide järgi vaadates valmistub naiste kulturismis välja tulema. Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
Kristjan-Johannes Konsap 566 Teavita postitusest Postitas September 19, 2011 Fitshop Robocop on töönädalaks avatud!Hetkel on pakkuda kõiki populaarseimaid tooteid ja arvatavasti tuleb sel nädalal veel kaupa juurdegi.Täna nagu ikka 8:30-18:00! Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides