Janika Aavamägi 105 Report post Posted January 14, 2011 Müstika, mis toimub, kas pole Tasudes enda toodete eest Eesti kroonides, maksad 25% vähem ning lisaks veel saad degusteerida täna HT-R maasikamaitselist tõsiste treenijate taastusjooki! Hüvasti kroon! Täna avatud kuni 17:30Sul on veel 6 tundi aega, Kiirusta! Share this post Link to post Share on other sites
MõmmiLiis 1 Report post Posted January 14, 2011 Kurb, aga pidulik...Aga kui tahaks pangakaardiga tasuda? Mul ausõna olid seal peal eegud noh Share this post Link to post Share on other sites
Janika Aavamägi 105 Report post Posted January 14, 2011 Kurb, aga pidulik...Aga kui tahaks pangakaardiga tasuda? Mul ausõna olid seal peal eegud noh Terminali sisestan EEKudega võrdväärse summa selljuhul ?Jah. Kurb aga pidulik! Share this post Link to post Share on other sites
Janika Aavamägi 105 Report post Posted January 14, 2011 Veel vaid 45 minutit jäänud!Kiirustage, nüüd on tõesti juba kiire! Share this post Link to post Share on other sites
Paul.K. 3 Report post Posted January 15, 2011 Kas teil on poes,seda t-särki olymp´i oma im not human-im mashine ? Share this post Link to post Share on other sites
Janika Aavamägi 105 Report post Posted January 16, 2011 Kas teil on poes,seda t-särki olymp´i oma im not human-im mashine ?Hetkel konkreetset särki saadava pole. Küll aga on meie riidepuudelt leida MetalPump/Fitness.ee särke.Ning otseloomulikult ka erinevaid treeningpluuse meestele firmalt GASP ja Better Bodies.FitShop RobocopLai valik toidulisandeidaksessuaare ning riideidAvatud E-N 8:30-18:00R 8:30-17:30 Share this post Link to post Share on other sites
Paul.K. 3 Report post Posted January 16, 2011 ok,hüppan esmaspäeval läbi. Share this post Link to post Share on other sites
Indrek Viska 8 Report post Posted January 18, 2011 Täna toimetavad FitShop Robocop härra Rebane ja Indrek, kuna meie pesamuna Janika on natukene tõbine. Share this post Link to post Share on other sites
Janika Aavamägi 105 Report post Posted January 18, 2011 Täna toimetavad FitShop Robocop härra Rebane ja Indrek, kuna meie pesamuna Janika on natukene tõbine.Jalavann, villased sokid, sall, tee.Homseks olen platsis!FitShop Robocop ootab Sind siiski,E-N 8:30-18:00R 8:30-17:30 Share this post Link to post Share on other sites
Ott Kiivikas 817 Report post Posted January 18, 2011 Lisaks eelpool loetletud müügimeestele - toetan ka oma kohalolekuga poodi, seega kui kellelgi plaan poodi külastada, siis kuni kella 16 -ni olen ise teie teenistuses ja aitan soovitada Teile sobilike toidulisandeid.Janikale head paranemist soovides! Share this post Link to post Share on other sites
Janika Aavamägi 105 Report post Posted January 19, 2011 Piparmündine kolmapäev!Tavapärane magus taastusjook on muutunud liialt pealetükkivaks?FAST pakub toodet Mass2 ka maitses piparmünt-šokolaadTäna degusteerimisel FitShop Robocopis FitShop RobocopE-N 8:30-18:00R 8:30-17:30 Share this post Link to post Share on other sites
Ott Kiivikas 817 Report post Posted January 19, 2011 Algas üleüldine 100€ Kampaania FITSHOPIDES!Osta 100€ eest ja võta kaasa purk BCAA Explode väärtusega 35€!!! Share this post Link to post Share on other sites
gmaster 303 Report post Posted January 19, 2011 Lahe teostus, ainult reklaamis olnud paljas tüdruk veel sealt puudu Share this post Link to post Share on other sites
Ott Kiivikas 817 Report post Posted January 20, 2011 Lahe teostus, ainult reklaamis olnud paljas tüdruk veel sealt puudu Tüdruk ei ole puudu, täiesti olemas -Janika Robocopis, Rosin Spartas ja Kirp Tartus.... Share this post Link to post Share on other sites
Janika Aavamägi 105 Report post Posted January 20, 2011 No mõelge vaid...100EUR'se ostuga kauba peale tuleb Sulle BCAA Xplode.Enda tooted saad sooritada vägagi laia valiku hulgastning täna tuli veelgi lisa:ULTRALIFEon taas poelettidesning üldse mitte tagasihoidlikult! Lisaks veel:Täna degusteerin külastajatele samuti piparmündi-šokolaadimaitselist Mass2'te FASTilt, kuna selle maitse on lihtsalt nii üllatavalt hea ning soovin, et enamad inimesed saaksid seda sama tunda.Külm kakao nagu juba on ka öleldud Share this post Link to post Share on other sites
Janika Aavamägi 105 Report post Posted January 21, 2011 Nädalalõpp ongi käes.. Oli töökas, edukas, kuid nüüd on vaja taastada end, et nädalavahetus oleks veelgi aktiivsem. Selleks sobib ju hästi FAST Reco2Täna ongi degusteerimisel FASTi poolt pakutav mitmeetapiline taastusjook Reco2, mis üllatab suuresti enda fantastiliste maitsetega! Tule ja proovi FitShop RobocopLai valik toidulisandeidaksessuaare ning riideidAvatudE-N 8:30-18:00R 8:30-17:30 Share this post Link to post Share on other sites
Janika Aavamägi 105 Report post Posted January 21, 2011 Küll küllale liiga ei tee, vähemalt mitte FitShop Robocopis.Täna ilmusid riidepuudele GASP ja Better Bodies uued meesteriided.Nendeks on:GASP t-särk kandmiseks vabal ajal. Suurused M, L, XLBetter Bodies mõnusad treening- või vabaajapüksid Värvus must, suuruses S, M,L, XLPehme, meeldib, vägagi pilkupüüdev pusa Better Bodies'lt Värvus must. Suurus SVärvus rohekas-hall, suurus M, L, XL Ning taas saadaval GASP treeningkott ORANŽ Täna olen mina, Janika, FitShop Robocopis, viimast päeva, tagasi taas veebruaris.Kuid ma mõtlen Teie peale Ning Robocop FitShop ootab Teid kindlasti. Järgmine nädal suur võimalus, et Sind teenindavad kulturistid-Ott Kiivikas-Indrek Viska FitShop RobocopLai valik toidulisandeidaksessuaare ning riideidAvatudE-N 8:30-18:00R 8:30-17:30 Share this post Link to post Share on other sites
Ott Kiivikas 817 Report post Posted January 24, 2011 Oleme ilusasti teatepulga Janikalt üle võtnud ja valmis teile pakkuma jätkuvalt kõrgetasemelist klienditeenindust. Täna Telliskivis Indrek Viska ja Ott Kiivikas.Jätkuvalt kestab kampaania 100€ ostuga kaasa BCAA Explode hitt -toode, mille väärtus on 35€.Janikale soovime ilusat puhkust Hurgadas! Share this post Link to post Share on other sites
Ott Kiivikas 817 Report post Posted January 25, 2011 Laseme Janikal Egiptuse päikest nautida, täna teie teenistuses jõu ja nõuga Ott ja Indrek.Tere tulemast! Share this post Link to post Share on other sites
Ott Kiivikas 817 Report post Posted January 26, 2011 Jätkub 100€ kampaania, nüüd kauba peale Olimpi hitt-toode Vita -min. Sisaldab 1 kuu jagu vitamiine ja mineraalaineid!Kohapeal suur valik Gasp ja Better Bodies trenniriideid, saabusid ka uued mudelid - tule kaema.Saabus ka mugav suur GASP trennikott Share this post Link to post Share on other sites
Ott Kiivikas 817 Report post Posted January 27, 2011 Täna olen ise kohapeal ja valmis olema abiks nii nõu kui ka vaja jõuga.... Pood töötab kuni kella 18.00 ni ja jätkuvalt jagame 100€ ostu peale Vit -min (eriti vajalikud talvisel gripirohkel ajal, et turgutada immuunsussüteemi). Share this post Link to post Share on other sites
Ott Kiivikas 817 Report post Posted January 31, 2011 Täna oleme Indrekuga taas teie teenistuses. Perenaine Janika peaks kõigi eelduste kohaselt homme tööpostile naasma.Jätkub kampaania 100€ ostuga kaasa Vita - Min Share this post Link to post Share on other sites
Janika Aavamägi 105 Report post Posted February 1, 2011 Tere tere tere Mina, Janika, olen tagasi FitShop Robocopis, et võtta Sind, sind ja sind vastu !FitShop Robocop ootab Täna 8:30-18:00Kostitan Sind FAST Reco2 maasikamaitselise taastusjoogiga :Kohtumiseni! Share this post Link to post Share on other sites
vrsm 4 Report post Posted February 1, 2011 hip-hip-hurraaa!oligi kraam otsas ning varud vajavad täiendamist. liiatigi on mul veel homme ka sünnipäev, seega mina olen homme pisut pärast kella kolme robocopis kohal nagu viis kopikat.....koos kõigi oma 101 küsimusega muidugi. Share this post Link to post Share on other sites
Ott Kiivikas 817 Report post Posted February 2, 2011 Lisan omalt poolt niipalju, et kes autoga tuleb, peaks nüüdsest uuesti saama otse treppi. Vahepeal külma ja lumega oli see sissesõidutee kinni ja sai parkida ainult meie õueplatsile, seal iseesnesest ruumi puudust ei ole, mõni meeter rohkem käia. Share this post Link to post Share on other sites