Alfonze 0 Report post Posted April 12, 2009 Ärge kommenteerige piltidega, kisub jube kirjuks:-PJa kaalika kohta ka veel, et vahest ikka on seda ka, aeg ajalt on poes ilusaid (kui muidugi hooaeg, siis redis, kaalikas, porgand jne. maalt ikka). Kartulit pole söönud 16kuud praktiliselt, ja kuna süsivesikuid pole just palju menüüs, siis pigem söön köögivilju ja teraviljatooteid. Share this post Link to post Share on other sites
Alfonze 0 Report post Posted April 12, 2009 Eks jah, muidu ikka poolikud, piltidelgi ju lahtine jogurt, poolik piimapakk ja poolik lillkapsas, pähklikotid polegi kinnised ja pudrupaki saab nii ka lahti, et seda saab kinni pealt panna, tatar samuti:-) Suuremad köögiviljad jäävad vahest poolikuks ikka, aga väiksemad lähevad toidukorraga ära, samuti kohupiim ja kodujuust. Juhuslikult oli just kookoshelbepakk otsa saanud. Eks ma koristasin ka kappi, sellest ka idee pilti teha, muidu ikka vähe pillapalla, ega ma nüüd nii pedant ka pole, et joonlauaga asju kappi paigaldan:-P Share this post Link to post Share on other sites
Aile 1 Report post Posted April 13, 2009 Piim ei ole täiskasvanud inimesele vajalik, võiks olla või 80%, kookospiim; 4-viljahelbe asemel võiks olla hirss ; banaan ei ole ka vajalik - 2 x päevas sa trenni ei tee; veel võiksid olla kõrvitsaseemned, kaalikas, mõni kartul, sibul, kapsas, , musti ploome, kibuvitsamarjad, oliive.Kui talle banaan meeldib, siis peaks ta menyys ka olema. Kontrollisin just nyydsama (ega minu pea ei ole prygikast, kui asjad on tabelis...siis on nad tabelis) lihtsysivesikute sisaldust. Tavainimene, kui ta midagi muud magusat ei s88, v6iks syya v2hemalt 3 banaani p2evas.Kui sa just ketogeenset dieeti ei taha arendada... Piima osas olen ma n6us. Share this post Link to post Share on other sites
Samakamees 43 Report post Posted April 13, 2009 Kui talle banaan meeldib, siis peaks ta menyys ka olema. Kontrollisin just nyydsama (ega minu pea ei ole prygikast, kui asjad on tabelis...siis on nad tabelis) lihtsysivesikute sisaldust. Tavainimene, kui ta midagi muud magusat ei s88, v6iks syya v2hemalt 3 banaani p2evas.Kui sa just ketogeenset dieeti ei taha arendada... Piima osas olen ma n6us.Banaan on nii super hea , sellest küll loobuda ei suudaks Share this post Link to post Share on other sites
Aile 1 Report post Posted April 13, 2009 Banaan on nii super hea , sellest küll loobuda ei suudaks Sama siin. Peaaegu mustad Share this post Link to post Share on other sites
Alfonze 0 Report post Posted April 13, 2009 Hetkel mul kulub 4 banaani nädalas koos koksiga vahetult peale anaeroobset trenni (peale aeroobset ainult valgukoks). Muudest kiirematest süsikatest on 1-2 kiivit päevas pudruga ja marjad kas purdu sees või teen omale jogurtit. Share this post Link to post Share on other sites
KennyLumiste 0 Report post Posted April 13, 2009 Kui õnnestub soodsa raha eest banaane soetada, siis järgnev TIP kuidas neid kauem säilitada.Koori banaanid.Aseta banaanid zip-lukustusega külmutuskotti. Kui tahad ühte kotti laduda mitu kihti, siis lao banaanide eri kihid eri suunas, et nad ei kleepuks üksteise külge.Kott aseta sügavkülma.Blenderiga saab hiljem valmistada väga maitsva proteiinisheiki. Share this post Link to post Share on other sites
Samakamees 43 Report post Posted April 13, 2009 Sama siin. Peaaegu mustad Mulle maitsevad pooltoored. Täna ostsin rohelisi ... mmmmm ... koorub suht raskelt , aga sisu on super Share this post Link to post Share on other sites
Aile 1 Report post Posted April 13, 2009 Mulle maitsevad pooltoored. Täna ostsin rohelisi ... mmmmm ... koorub suht raskelt , aga sisu on superMmmm...Hakkab h2sti kurgulakke kinni Share this post Link to post Share on other sites
jorsik 12 Report post Posted April 13, 2009 tärklisesõbrad või? Share this post Link to post Share on other sites
Xero 0 Report post Posted April 13, 2009 Selline umbes minu pidev toiduvaru kodus (niipalju infoks, et keskmisel riiulil on kotis grill kanafilee, alumisel riiulil veisesink ning suitsukanafilee ja puudu on pildilt marjad, mis sügavkülmas, ning hetkel pole ka kalatoodet peale konservide olemas, aga selle vea parandan peagi:-)):Mul põhimõtteliselt sama teema külmkapis, ainult et konserve söön väga vähe, nii et see praktiliselt puudub. Lisaks on veel kala, hapukoor, kartulit. Ja peaaegu mustad banaanid on täiuslikud Share this post Link to post Share on other sites
Reinart 500 Report post Posted January 13, 2010 kurat kõht läheb nii tühjaks ...et peab endagi külmkapi sisu minema uudistama Share this post Link to post Share on other sites
kiisupojake 0 Report post Posted January 18, 2010 Eee, tahaks küsida, kas leib on täitsa kurjast - et süsikat palju? Seemneleib ja rukkileib küll jah hääks tunnistatud aga ma mõtlen vormileiba Pärnu leib nt. või selveri lahtine? Need nii nämmad võiga... Share this post Link to post Share on other sites
Alfonze 0 Report post Posted January 18, 2010 (edited) Nüüdseks siis pisut aega möödas sellest ajast, lisaks on tekkinud erinevaid seemneid (linaseeme, seesamiseeme, köömned, kõrvitsaseemned), samuti puder on nüüdseks hirss ja kaerahelbed kaerakliidega segu. Lisaks on mesi tee sisse ja banaan peale trenni asendunud õunaga. Kalaõli ja oliiviõli ka sees lisaks kalamaksaõlile. Purgist veel juurde magneesium, b vitamiin ja liigesetoit. Pudru sisse on ka veel külmutatud astelpajumarjad. Edited January 18, 2010 by Alfonze Share this post Link to post Share on other sites
gmaster 303 Report post Posted January 18, 2010 Siiski päris eeskujulik kapp ja toitumine Share this post Link to post Share on other sites
matjusm 24 Report post Posted January 18, 2010 Üks mitte kõige paremini tuntud toiduaine- läätsed, peaks küll igal lihase ehitajal kapis olema. 23g valku 100g tooraine kohta on ikka väga hea tulemus, enam vähem sama mis lihal. Share this post Link to post Share on other sites
Rain 6 kanget 19 Report post Posted January 18, 2010 kodujuust, kanafilee, lihalõiked, tuunikala konservid (veega), heeringafileed, munad, juust, juurviljad, avokaado, sibul, küüslauk täistera röstsai, bataat, täistera pasta jne. Share this post Link to post Share on other sites
Jackie 4 Report post Posted January 18, 2010 Üks mitte kõige paremini tuntud toiduaine- läätsed, peaks küll igal lihase ehitajal kapis olema. 23g valku 100g tooraine kohta on ikka väga hea tulemus, enam vähem sama mis lihal.Kuid siinkohal ei tohiks ära unustada, et enamik taimseid valke ei ole täisväärtuslikud, kuna nad ei sisalda vajalikus koguses/vahekorras asendamatuid aminohappeid. Kehaehitajal on ikkagi rohkem loomset valku vaja, kust saadakse valgusünteesiks vajalikud asendamatud aminohapped õigemas vahekorras kätte! Share this post Link to post Share on other sites
matti 8 Report post Posted January 18, 2010 Kuid siinkohal ei tohiks ära unustada, et enamik taimseid valke ei ole täisväärtuslikud, kuna nad ei sisalda vajalikus koguses/vahekorras asendamatuid aminohappeid. Kehaehitajal on ikkagi rohkem loomset valku vaja, kust saadakse valgusünteesiks vajalikud asendamatud aminohapped õigemas vahekorras kätte!Lisaks selle on taimsed MINU meelest ka oluliselt halvemate maitseomadustega, kui loomsed Share this post Link to post Share on other sites
matjusm 24 Report post Posted January 18, 2010 (edited) Kuid siinkohal ei tohiks ära unustada, et enamik taimseid valke ei ole täisväärtuslikud, kuna nad ei sisalda vajalikus koguses/vahekorras asendamatuid aminohappeid. Kehaehitajal on ikkagi rohkem loomset valku vaja, kust saadakse valgusünteesiks vajalikud asendamatud aminohapped õigemas vahekorras kätte!Kuid see ei tähenda et taimsetest valkudest üldse kasu pole. Tuleb ikkagi mitmekülgselt toituda. Ma isiklikult söön läätsesid alati kas kana või veiselihaga, mitte üksi. Edited January 18, 2010 by matjusm Share this post Link to post Share on other sites
asdfghjkl 2 Report post Posted January 18, 2010 (edited) Vist oli nii, et 33% lihasest moodustab aminohape "leutsiin" suures osas. Kui polnd nii, siis parandage. Aga kui oli, siis oleks mõneti loogiline, et loomsed valgud (kus leutsiini on rohkem kui taimsetes), on nagu paremad lihasekasvatajale?---See 33% tuli kuskilt mujalt ja tähendas miskit muud, tuleks uurida, midagi seonduvat ligilähedast ta tähendas igatahes. See mõte aga, et lihas koosneb kolmandiku osas ühest aminohappest, on vale kindlasti, sest kanafilees on juba alla 33% valku ju, kuidas siis inimesel ühte aminohapet niipalju lihase sees on- võimatu. Edited January 19, 2010 by CharlesRoos Share this post Link to post Share on other sites
Rookie21 0 Report post Posted January 21, 2010 Väga tip top külmiku sisu:)Peab enda palgapäeva ära ootama saab jälle külmiku täis laduda Share this post Link to post Share on other sites