turbiin 0 Report post Posted December 19, 2010 Kõhu piirkonnast kaob rasv ainult kõhulihaseid treenides.Sa võid treenida kõhulihaseid hommikust õhtuni ja ikka on kõht viimane, mis saledaks muutub. Rasva ei saa põletada ühest konkreetsest kohast. Nahaalune rasvakiht väheneb ühtlaselt igalt poolt. Kehapiirkonnad, kus on rasva kõige rohkem ladestunud, saavad kahjuks kõige viimasena vormi. Kõige kindlam viis kõhtu trimmida on ühendada mõistlik treening tervisliku toitumisega. otsustage ise kas on müüt või ei Share this post Link to post Share on other sites
Acqua 2 Report post Posted December 19, 2010 Kõhu piirkonnast kaob rasv ainult kõhulihaseid treenides.Misasja? Rasva ei saa põletada ühest konkreetsest kohast. Nahaalune rasvakiht väheneb ühtlaselt igalt poolt. Kehapiirkonnad, kus on rasva kõige rohkem ladestunud, saavad kahjuks kõige viimasena vormi. Kõige kindlam viis kõhtu trimmida on ühendada mõistlik treening tervisliku toitumisega. otsustage ise kas on müüt või eiMiks see peaks müüt olema, et hea vorm tuleb läbimõeldud treeningu ja toitumisega? Müüt on midagi muud... Share this post Link to post Share on other sites
zxcvb 12 Report post Posted February 21, 2011 Miks ei soovitata söögi ajal piima juua? ehk siis tuleks juua seda eraldi toidukorrana. Ise võtan alati koolis toidu kõrvale paar klaasi piima. Share this post Link to post Share on other sites
haubits 14 Report post Posted February 22, 2011 Su elukvaliteet on kõrgem, kui sa lihtsalt jood piima söögi kõrvale, kui isu on, selle asemel, et muretseda mis millega kokku käib. Share this post Link to post Share on other sites
Aile 1 Report post Posted February 23, 2011 Su elukvaliteet on kõrgem, kui sa lihtsalt jood piima söögi kõrvale, kui isu on, selle asemel, et muretseda mis millega kokku käib.Meri põlvini? Share this post Link to post Share on other sites
vend vähk 659 Report post Posted February 23, 2011 Igasugused söömised-joomised ja ainevahetus on igal inimesel väga erinev. Mina joon siis kui ma tahan ja asi mutt! Share this post Link to post Share on other sites
ROtter 198 Report post Posted February 23, 2011 Igasugused söömised-joomised ja ainevahetus on igal inimesel väga erinev. Mina joon siis kui ma tahan ja asi mutt! Organism annab meile sellest märku, aga alati me ei pane seda ise tähele ja mõtleme, et ise otsustame, aga tegelikult meie eest juba alateadvuses otsustati. Share this post Link to post Share on other sites
jorsik 12 Report post Posted February 23, 2011 Tänapäeval me saame igasugust keemilist saasta niipalju lisanditena toiduga kaasa, et need organismi enda signaalid võivad valed olla kergesti. Share this post Link to post Share on other sites