Jump to content
sass01

Mis harjutuse tegemist vihkate k6ige enam?

Recommended Posts

Ei vihka ka otseselt ühtegi harjutust, aga vastumeelselt, kuid siiski teen näiteks:

etteasteid kangiga ( see väsitab lihtsalt nii ära, et tegu oleks nagu vastupidavusalaga, jõudu nagu oleks aga võhm saab otsa ), kõhupressi, jalgade tõsteid.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Ma arvan, et kui mullle mõni harjutus ei meeldiks või ma mõnda lausa vihkaksin, ei käikski ma jõusaalis. Kindlasti on harjutusi, mis meeldivad vähem. Näiteks kõhulihastele ja trapetsile mõeldud harjutused.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Kükiga on selline lugu, et armastan seda tunnet mis peale raskeid kükiseeriaid on, aga vihkan seda, et seeriate raskused on liiga mannetud veel :D.

Natukene vähem meeldivad harjutused on õla tagaosale lendamine ettekallutatult (nii üliväikse raskusega ja pealegi väsib liiga kiirelt ära) ; jala tagaosale see jalgade kõverdamine masinal (kõhuli lamades) kuna lihas väsib kiirelt ära ; sääre harjutused ( rassi palju rassid raskustega aga aeroobne teeb ikka sääre paremini relieefseks :D )

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Ühtegi harjutust otseselt ei vihka, aga leidub selliseid, mis piina valmistavad :D

Näiteks lõuatõmbed, biitseps kangiga, jõutõmme ja rööbaspuudel oma keharaskusega surumine.....Rohkem selliseid harjutusi meelde hetkel ei tule. Samas lähen 1.5h pärast jõusaali, võimalik, et seal meenub midagi. Kõiki neid eelpool nimetatud harjutusi teen regulaarselt. Kõik oleneb ka päevast, kuna mõnikord trenni minnes pole sellist tunnet, et kukuks lammutama. Kükke ja muud jalgadega seonduvad meeldib teha, käärkükk on seal selline raskem.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now

  • Viimati Sirvimas   0 liiget

    Ühtegi registreeritud kasutajat ei vaata seda lehte.

×