Infinity 0 Teavita postitusest Postitas Aprill 2, 2009 Pesen igapäev pead sampooniga, kas see pidavat kahjulik olema? Suht võimatu, kui ei pese, juuksed lähevad kohe mustaks.. Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
gymer 0 Teavita postitusest Postitas Aprill 2, 2009 Aga vaheta shampooni, mõned hoiavad pea kauem puhtana. Igapäev pesta on vb. testi pisut liiast. Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
hehee 0 Teavita postitusest Postitas Aprill 2, 2009 Juukseid tiheda pesuga ära harjutada on imelihtne, vastupidi tagasi harjutada nõuab juba suurt kannatlikkust (kui kaua keegi rasvase peaga ringi jaksab käia). Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
Nana 2 Teavita postitusest Postitas Aprill 2, 2009 (muudetud) Ma tean omast käest, et mida tihedamini pead pesta, seda kiiremini lähvad juuksed mustaks. Loomulikult ei pea ma silmas seda, et nüüd hakkad katsetama, et näitex nädal- kaks pead ei pese, siis äkki enam ei lähegi kunagi mustax . Mina ise pean pead pesema iga 3-4 päeva tagant, kuid need( ei tea kas kõik), kes iga hommik näitex pead pesevad-neil on juba õhtul juuxed uuesti rasvased. Ning just, nagu eelnev kommenteeria mainis, et ümber harjutada on jahh suht nutune, sest ei taha ju juuxed rasvased ringi käia. Muudetud Aprill 2, 2009 kasutaja Nana poolt Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
R.T 2 Teavita postitusest Postitas Aprill 2, 2009 Ma ei tea, ma pesen igapäev pead ja pole viga midagi. Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
uskumatu 0 Teavita postitusest Postitas Aprill 2, 2009 Meestel pole mingi probleem iga päev juukseid pesta. Nagunii päevas korra pestakse kogu keha ja see juustepesu lisab vaid mõne minuti. Juuksed on nii lühikesed ka, et ei pea muretsema, et nad liiga tihedast pesemisest katkisteks läheksid. Tartus raekojaplatil müüakse ühes poes meeste šampoone mitusada krooni väike pudel. Niipalju kui ma sealt mööda olen läinud, pole kedagi sealt ostmas näinud. Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
Aile 1 Teavita postitusest Postitas Aprill 2, 2009 Mida tihedamini pesed, seda rutem rasvaseks l2hevad.Mina rohkem kui kord n2dalas ei pese. Juhtub olema vajadus... siis minu koertel on kuivshampoon Trocken Shampoo In Style Trixie ja maksab see 35.- EEK i Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
savi_ 1 Teavita postitusest Postitas Aprill 2, 2009 Ma pakun, et paljud ei oska lihtsalt šampooni ära loputada ja pärast pea pesemist kuivatatakse fööniga. Korralikult šampoon välja loputada püsivad juuksed kaua puhtana ja föönita ei retsi ka juukseid eriti. Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
ras- 1 Teavita postitusest Postitas Aprill 2, 2009 Juukseid tiheda pesuga ära harjutada on imelihtne, vastupidi tagasi harjutada nõuab juba suurt kannatlikkust (kui kaua keegi rasvase peaga ringi jaksab käia).kusjuures ja.vahepeal sai iga päev miskit trennilaadset tehtud ja siis ka pestud, muidugi ka pea üle käidud. Siis lugesin ka kuskilt selle kohta, et seeõttu lähebki kiiremini "mustaks". Nüüd 1-2 korda nädalas, ülejäänud aja lihtsalt kere ja puhas tunne tõesti kestab kauem, kui kuu-kaks oled sedasi teinud. Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
Annika Pärtel 84 Teavita postitusest Postitas Aprill 2, 2009 Kui tegemist naisterahvaga, pikkade juusteg või sooviga kasvatada, siis pidev pesemine muudab juuksed ülirabedaks ja peatab ka juustekasvu, hoolima sellest, mis tooteid kasutad. Vaheta aegajalt shampoone ja pese u 2x nädalas, harjud ära. Algul võib olla tunne, et peale trenni on juuksed kohe eriti mustad, see tunne aga kaob ja harjud asjaga.Varem pesin enda omi ka peale igat trenni ehk siis iga päev, mõnikord lausa 2x päevas- nüüd enam mitte. Juuste kasv on oluliselt muutunud, samuti juuste üldine seisukord.Ja muide, odav, Prismades müüdav Vene looduskosmeetika võib ka vahel imesid teha (shampoonid, raviampullid jms) Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
tarmzz 0 Teavita postitusest Postitas Aprill 2, 2009 (muudetud) Kui tegemist naisterahvaga, pikkade juusteg või sooviga kasvatada, siis pidev pesemine muudab juuksed ülirabedaks ja peatab ka juustekasvu, hoolima sellest, mis tooteid kasutad. Vaheta aegajalt shampoone ja pese u 2x nädalas, harjud ära. Algul võib olla tunne, et peale trenni on juuksed kohe eriti mustad, see tunne aga kaob ja harjud asjaga.Varem pesin enda omi ka peale igat trenni ehk siis iga päev, mõnikord lausa 2x päevas- nüüd enam mitte. Juuste kasv on oluliselt muutunud, samuti juuste üldine seisukord.Ja muide, odav, Prismades müüdav Vene looduskosmeetika võib ka vahel imesid teha (shampoonid, raviampullid jms) Ise pesen vahel 2 korda päevas isegi pead.. peale trenni pesen nii või teisiti iga kord (ja trenn on iga päev).Kuidas on seotud muidu kiilanemine ja pesemine?edit: mitte, et mul kiilanemisega probleeme oleks vms .. Muudetud Aprill 2, 2009 kasutaja tarmzz poolt Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
shreku 3 Teavita postitusest Postitas Aprill 2, 2009 Pesen igapäev. Pahmakas peas on küll väga tihe. Muidu tundub pea kole must, kui ei pese. Aegaajalt võiks aga šampooni vahetada. Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
TerrenCe 1 Teavita postitusest Postitas Aprill 2, 2009 Pesen iga hommik. Sest lähevad lihtsalt nii kiiresti rasvaseks. Võibolla peaks ka ümber hakkama harjutama:D Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
Supsti 0 Teavita postitusest Postitas Aprill 2, 2009 Pesen iga hommik. Sest lähevad lihtsalt nii kiiresti rasvaseks. Võibolla peaks ka ümber hakkama harjutama:DTäpselt sama, endal natuke pikemad juuksed kah. Lihtsalt rõve tunne on, kui käid duši all ja pead ei pese või hommikul ärkad ning lükkas näpud läbi juuste ja tunned, et juuksed on mustad. Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
Annika Pärtel 84 Teavita postitusest Postitas Aprill 2, 2009 Kuidas on seotud muidu kiilanemine ja pesemine?edit: mitte, et mul kiilanemisega probleeme oleks vms ..Vat ei tea ka jah, mul pats pea vööni varsti Juukseid saab ainult pesupäeval lahti kanda, muul ajal nagu ei tahaks- pole ilus, eks see trennis higistamine räsib neid ikka päris hästi... Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
Heix89 0 Teavita postitusest Postitas Aprill 2, 2009 Ausõna ei kujutaks ette muud varianti peale iga päev pesemise. Trennist tulles on juuksed tavaliselt higist vettinud - peaksin laskma higil ära kuivada ja selle läpnud pahmakaga ringi käima? Natuke pseudoprobleemi järele lõhnab kogu see värk siin... Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
L6viLeo 0 Teavita postitusest Postitas Aprill 2, 2009 Aga aja kiilaks, vaevalt sa siis nii tihti juukseid pead pesema:D Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides