Jump to content
Si:m

Steroid?

Recommended Posts

Ma lugesin, et steroidid põhjustavad vähki. Aga metaan on ju kah steroid ja kõik ometigi nosivad seda, kas ta siis tekitab vähki või mitte? Või olen ma millegist valesti aru saanud?

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

kas ma võin või ma ei või või? kas põhjustab või ei põhjusta või, või? jah sa oled millestki valesti aru saanud. on ainult 1 viis teada saadakas põhjustab või ei põhjusta või. if ya know wha' i maen

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Ma ei tea, kas metaks põhjustab vähki või ei, aga sellest on rohkem kahju kui kasu. Mul trennis oli ka üks vend, kes tahtis "kõvaks vennaks" saada, aga mõne aja pärast oli napsti haiglas võitlemas elu eest. Soovitan, hoia sellest eemale, on ka ilma võimalik häid tulemusi saada.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides
Külaline

On näha, et steroidide teema huvitab noori , kes on hakanud treenima ja ei suuda ära oodata lihase kasvu, ehk tahavad kiiresti suureks

"kapiks" saada. Mul tekkis küsimus, et kas netis on kuskilt võimalik üldse lugeda steroidide kahjulikust toimest. Kaldun arvama , et lihtsalt steroidide teemat eirates ei hari me noori ja ei hoia neid keelatud ainetest eemale.

See näide, et keegi kuskil läks kollaseks ja ei ole enam elurõõmus......seda võib juhtuda ka valuvaigisteid rohkesti neelates.

Arvan, et selgitustöö steroidide halvast mõjust, valest tarbimisest jne oleks vajalik. Iseasi on küsimus, kas meil on sellist inimest kes sellel teemal oskaks sõnavõtta.

Signessa

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Palun - treenerid ja autoriteedid , kes te steroide ja muud sellist sodi noortele soovitate, pakkute, müüte - mõtelge !

Kui tänulike nägudega Teie praegused õppilased/kliendid teile kümnekonna aasta pärast otsa vaatavad, kui vaatavad...., ,

Edu teile kõigile , meid kõiki on siin ilmas millekski vaja ..

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Signessa küsimusele kommentaariks niipalju, et lõplikke vastuseid vaevalt keegi oskab anda.

Võin öelda, et valdan antud teemat küllaltki täpselt. Käsitleda seda teemat ausalt ja põhjalikult ei ole kahjuks võimalik kuna nõuab laialdasemaid teadmisi mitmes vallas. Samuti on see teema on lihtsalt tabu. Selline staatus on ühelt poolt kindlasti õigustatud kuid toob kaasa äärmise ühekülgsuse. Sellises olukorras hakkab lokkama võltsteadus ja kuritarvitamine ongi käes.Loosun "steroidid on kahjulikud" on täiesti sisutu ja mõtetu, see ei ütle tegelikult midagi ja kõlab selliselt nagu 12 aastane laps räägiks loengut suitsetamise kahjulikusest.

Selles kontekstis (nagu ma vähemasti aru sain) on Signessal õigus - ei tasu kiirustades igat itkerust ka steroidide kasutamise kaela ajada.

Lõpetuseks veel niipalju, et , tarvitamist ei poolda ja üksikasjalikumaid kommentaare sellel teemal ei jaga.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

ma arvan et kogu see jama neist steroididest on üle pakutud. vaadake kasvõi järjekordi apteekides. mulle tundub, et rahvas pugib tablette kahe suupoolega. paar seda tablakest selle vastu ja paar toda tolle vastu. ja kogu see viin mis kõrist alla läheb. ja sigaretid. ühesõnaga arvestades keskimise inimese eluviise ei maksaks steroididest küll sellise õhinaga rääkida. +teoreetiliselt on võimalik ennast ka joogiveest surnuks juua. ühesõnaga kõik on keemia ja suurtes kogustes võib kõik ohtlik olla. pole midagi parata. see on elu.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

no kuulge, tegu on ikkagi hormoonidega ja vale tarbise puhul võid ikkagi päris korralikult väärastuda....ise ei taha elusees isegi mitte proovida seda kraami

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

sugugi mitte ei ole k6ik steroidid hormoonid, ja v22rastumine on ka suhteline m6iste, m6ne arust on k6ik tippkulturistid v22rastunud, maitse asi, loomulikult preparaatide v22rkasutus tekitab igasugu ebameeldivaid k6rvaln2hte, aga seep2rast ongi tipud justnimelt meeletu j2relvalve all ja ei lahmi huupi nagu enamus tavalisi inimesi kes arvavad et keemiaga saab kiirelt suureks, see on v2ga vale, enamus tippe on siiski v2ga hea geneetilise soodumusega ja toituvad ja treenivad v2gagi kontrollitult jne. yhes6naga, kui ei jaga siis 2ra puudu, aga 2ra lahmi segast et k6ik on p2hh ja kohe sured, v22rastud jne kui puudud.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

seda teemat on piisavalt igal pool kommenteeritud. kes kasutab see kasutab niikuinii. ja kes mitte see mitte. sama asi mis suitsuga. kommenteeri palju tahad et mõtetu ja tervisele kahjulik. ikka tehakse.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

"Arstiharidusest" ei ole siin kasu. Vastava ala spetsialist peab olema (endokrinoloogia eriharud).Kõne all olev teema leiab tegelikult üksikasjalikumalt kirjeldamist alates eriala ajakirjandusest lõpetades rahvusvaheliste seminaridega. Dr Mardana jutt on ootuspärane ja ei sisalda informatsiooni vaid teada-tuntud spordimeediku "mantrat".

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Kuidas sa võid rääkida sellest, kui sa ise pole vastava ala spetsialist. Millest siis on siin kasu?

Keemiku kogemusest või?

Ma usun, et laiemale ringile pakuks väga huvi, kui argumenteeriksid näiteks vastava ala arst ja keemik?!

Aga nagu juba keegi siin foorumis ütles, kes tahab teeb asju ikka omamoodi.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Väide omathtsi asjade tegemise kohta on õige, kuna vastab inimese loomusele. Kui argumenteerimisest rääkida siis peaks selleks olema õige koht ja aadressaat. Paraku antud saidid seda ei ole, kuna toovad paratamatult kaasa vastava aksendi ja nihestuse. Sellepärast viitasin ka vastavale eriala perioodikale jms.

Tuleb aru saada ühest tõsiasjast.

AVALIKULT ei tule mitte ükski spetsialist sellest teemast AVAMEELSElt rääkima. NAgu juba ütlesin - öoetakse teaa tuntud spordimeediku "mantrat". See on selline ühiskondlik ja kokkuleppeline tellimus ja tava.

Sellistes www-des kindlasti mitte, kuna oluline roll on teabe vastuvõtjas ja tõlgendajas. Sellepärast "ruulivadki" sellised saidid nagu www.bodybuilding.ee, , mis kogu värgile annavad pehmelt öeldes "sisuka lisaväärtuse". Otse öeldes - keerab asja pe...e.

Kui ennist ütlesin, et steroidide tarvitamise kohta rohkem kommentaare ei jaga siis võin teha ühe möönduse. Oponeerin ja toon vastuväited steroidide (kuri)tarvitamise vastu.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

aga vaadakem fakte. mitu surmajuhtumit seoses roididega on kulturismi ajaloost teada. no mingi paar äkki minu teada vist ja väidetavalt on needki põhjustatud direetikumide kasutamisest. arnold elab. franco elab. dorian elab. ronnie elab. kõigil hea tervis. arnoldil oli vahepeal südamega jama aga see olevat olnud kaasasündinud südamarike. jne jne. + ühes intervjuus väitis lee priest et tema verepilt olevat roidikuuril olles isegi paranenud. ja isegi tema arst oli hämmingus. samuti väitis ta et top10 profid kasutavaad kordi vähem roide kui mõned niiöelda hobikorras treenivad jobud. vahe selles et proffidel on mõistus peas ja trenni tehakse ikka reeglina korralikult. samuti rääkis lee et teab palju kutte kes profilepingu saamise nimel treenisid nagu hullud. nägid tõsist vaeva. ja nüüd kui leping käes istuvad roidide otsas ja trennist tulles on sama ''väsinud'' kui hommikul ärgates. aga need jobud ei saavat iialgi võistlustel häid kohti. miks on ronnie hetkel nr 1. vot sellepärast et mees näeb ikka kõvasti vaeva ka. töö töö töö. samuti rääkis ta et jama põhjustavad hoopid direetikumid. graig titus olevat kunagi vist suht hiljuti 10 päeva nende pärast haiglas veetnud. ja flex wheeleri jamad olevat ka sealt alanud. ning kulturismiajaloo mingid paar surmajuhtumit olevat just direetikumide süü. ja kui me nüüd siin eestis natuke ringi vaatame siis peab see jutt vist suhtkoht paika. näit üks minu tuttav alustas paraleelselt jõusaalitrenniga ka metaanikuuri. no täileik idikas. 5 pakki sõi neid ära. kolmanda ajal sai mingid krambid. viidi haiglasse. kui välja sai tegi kuuri lõpuni. ja see kuur oli ka jutumärkides. tablette võttis oma äranägemise järgi. ühesõnaga asjast ei teadnud ta mitte hiirepiiksugi. ja mis kasu ta sest sai 1 kg vett. sest pärast 1 nädalat ''trenni'' ei viitsind enam lillegi liigutada. ja toitumisest ei teadnud mitte essugi. igatahes tervis tundub korras olevat. murrab suitsu ja viina. ajab naisi taga ja vahepääl sööb paar kommi kah. eks paarikümne aasta pärast ole näha kuidas tal kulgeb. ja teisest küljest. kuidas on lood eesti tippudega. mõne lamba arvates kulutavad marek 1 marek 2 ja ottkuus ei tea mitutuhat krooni roidiele, sest selline keha ei saavat ju ilmaski 100% loomulik olla. naerma ajab. ühesõnaga kogu probleemi põhjuseks on lollid kes oma äranägemise järgi talitavad ja üleöö kapiks loodavad saada. lõpetuseks tahaksin öelda et ma ei väida mitte midagi. lihtsalt oma lõbuks lobisen. et paluks mitte kohe sõimama hakata.

ei süstaldele. :(

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

  • Viimati Sirvimas   0 liiget

    Ühtegi registreeritud kasutajat ei vaata seda lehte.

×