tarmzz 0 Report post Posted March 26, 2009 Tihti teevad ajalehed "soodsaima toidukorvi" artikleid, kus võrdlevad, kust on kõige odavam osta. Kahjuks on seal palju mõttetuid toiduaineid (näiteks sai, mida sportlased eriti tihti/palju ei söö just)-Äkki jagaksime siin teemas väikeseid vihjeid, kust saaks hea hinnaga kohupiima, kodujuustu, kanafileed jne jne Näiteks täna oli Tere vaniljekohupiim Selveris 7.50 (tavaliselt 10-12) - ostsin 10 pakki Share this post Link to post Share on other sites
H2TheO-Z 0 Report post Posted March 26, 2009 Säästumarket on parim koht Vahest käin mõnes kesklinna poes, läheb väikese ostuga 3-4 sada krooni.Säästukas saab sama raha eest 10 pakki kohupiima, 10 jogurtit jne....kanafilee hind on ainult seal veidike kallis minuarust, mõnest muust kohast saab ka odavamalt. Share this post Link to post Share on other sites
gymer 0 Report post Posted March 26, 2009 (edited) Näiteks täna oli Tere vaniljekohupiim Selveris 7.50 (tavaliselt 10-12) - ostsin 10 pakki Täna jah soodukas, sai päris mitu pakki korvi laotud Aga kui juba sellest vaniljekohupiimast juttu tuli, kas on sobiv 1 pakk tund enne magaminekut ära süüa? Või pigem jätta päevaseks lisapalaks?E: ahjaa, Rimis on vahest soodsad "kalapäevad". Edited March 26, 2009 by gymer Share this post Link to post Share on other sites
timo116 0 Report post Posted March 26, 2009 Täna jah soodukas, sai päris mitu pakki korvi laotud Aga kui juba sellest vaniljekohupiimast juttu tuli, kas on sobiv 1 pakk tund enne magaminekut ära süüa? Või pigem jätta päevaseks lisapalaks?söö kohe enne magama minekut... Share this post Link to post Share on other sites
gymer 0 Report post Posted March 26, 2009 söö kohe enne magama minekut...Selge Share this post Link to post Share on other sites
Jarmo Oberst 7 Report post Posted March 26, 2009 Täna jah soodukas, sai päris mitu pakki korvi laotud Aga kui juba sellest vaniljekohupiimast juttu tuli, kas on sobiv 1 pakk tund enne magaminekut ära süüa? Või pigem jätta päevaseks lisapalaks?E: ahjaa, Rimis on vahest soodsad "kalapäevad".Enne magamaminekut on hea sellepärast süüa, et kohupiim sisaldab kaseiini valku mis imendub aeglaselt. Tarbides kaseiini valku väldid katabolismi. Share this post Link to post Share on other sites
uskumatu 0 Report post Posted March 26, 2009 Konsumis on mõnda aega olnud broileri kintsuliha 69.90.- Broilerifilee seal 79.90.- Share this post Link to post Share on other sites
gymer 0 Report post Posted March 26, 2009 (edited) Enne magamaminekut on hea sellepärast süüa, et kohupiim sisaldab kaseiini valku mis imendub aeglaselt. Tarbides kaseiini valku väldid katabolismi.Artikklist lugesin ka seda jah, ning siis otsustasingi enne magamaminekut kohupiima kasuks, varem oli pool pakki piima "öömütsiks" .E: Kas keegi oskab kiita või laita turul müüdavat nö. lahtist kodujuustu? Liialt rammus? Edited March 26, 2009 by gymer Share this post Link to post Share on other sites
tarmzz 0 Report post Posted March 26, 2009 söö kohe enne magama minekut...Seal Tere vaniljekohupiimas on ikka veidi suhkrut ka.. Ma pigem sööks kodujuustu vms.. Share this post Link to post Share on other sites
timo116 0 Report post Posted March 26, 2009 Seal Tere vaniljekohupiimas on ikka veidi suhkrut ka.. Ma pigem sööks kodujuustu vms..ma pidasin silmas muidu tavalist kohupiima...ei vaadanud, et vaniljest jutt Share this post Link to post Share on other sites
oss 0 Report post Posted March 26, 2009 Ma söön ikka seda 7-8 eegust Ricotto 250 g kohupiima. See pole igasuguseid säilitus- ja maitseaineid täis topitud. Share this post Link to post Share on other sites
Jarmo Oberst 7 Report post Posted March 26, 2009 (edited) Ma söön ikka seda 7-8 eegust Ricotto 250 g kohupiima. See pole igasuguseid säilitus- ja maitseaineid täis topitud.Minu arvates pole sellel mittemingisugust maitset, sellepärast ei söö seda. Edited March 26, 2009 by JarmoOberst Share this post Link to post Share on other sites
Supsti 0 Report post Posted March 26, 2009 Säästukas on täiesti tavaline kohupiim 0.1% rasvaga 6.90 Alpenrose oma. Share this post Link to post Share on other sites
Nana 2 Report post Posted March 26, 2009 Prismas on kanafilee stabiilselt viimasel ajal sellisel kollasel ja pealt läbipastvakilega pakendatud alusel 75.-kr kilo Share this post Link to post Share on other sites
moosese10k2sku 0 Report post Posted March 26, 2009 Kohupiima tooteid võid leida turult.On selliseid kohti, kus müüakse "tähtajale lähedale" tooteid poole hinnaga. Kaua su kohupiim külmikus ikka on 1-2päeva, kui sedagi.Soovitan soojalt. Share this post Link to post Share on other sites
Samakamees 43 Report post Posted March 26, 2009 Säästukas on täiesti tavaline kohupiim 0.1% rasvaga 6.90 Alpenrose oma.Kõik alpenrose tooted on suht odavad. Kodujuust on ka odav ja piim jne. Share this post Link to post Share on other sites
muc 0 Report post Posted March 26, 2009 Prismades maksab karp (10tk) Talleggi M suurusega kanamune 12.40 juba pikemat aega. Ülejäänud on enamasti alates 20 kroonist.Ma ei tea, kas neid kanasid kasvatatakse mingi rämpsuga, aga säästuaeg, ikkagi. Ma söön küpsetan endale hommikusöögiks terve karb Share this post Link to post Share on other sites
Kustamees 2 Report post Posted March 26, 2009 aeg-ajalt olen Maximast leidnud soodsa hinnaga kodujuustu 400g oli 10.90 vahepeal Share this post Link to post Share on other sites
Mossemeez 0 Report post Posted March 26, 2009 Prismas oli hea mumuu kohupiim varem 6:50 nüüd Peale mustika Prisma põlengut 12:50 -juu põles kogu kohupiima ka ära Share this post Link to post Share on other sites
Alexander Andrusenko 52 Report post Posted March 26, 2009 Konsumis on mõnda aega olnud broileri kintsuliha 69.90.- Broilerifilee seal 79.90.-Miks te fileed ostate? Ostke terve kana, tuleb soodsam. Share this post Link to post Share on other sites
noPAINnoGAIN 0 Report post Posted March 26, 2009 Miks te fileed ostate? Ostke terve kana, tuleb soodsam.Ei taha seda kana rasva Share this post Link to post Share on other sites
Alexander Andrusenko 52 Report post Posted March 26, 2009 Ei taha seda kana rasva Kus sa kanal rasva oled näinud? Share this post Link to post Share on other sites
marko4589 0 Report post Posted March 26, 2009 selveris vanilje kohupiim on nädalavahetuse pakkumine neljapäevast pühapäevani Share this post Link to post Share on other sites
Mansel 1 Report post Posted March 26, 2009 Kus sa kanal rasva oled näinud?Kanaga on palju jamamist, fileega on lihtsam. Ainult liha muud midagi Share this post Link to post Share on other sites
Mikk07 0 Report post Posted March 26, 2009 Kanaga on palju jamamist, fileega on lihtsam. Ainult liha muud midagi paarkümmend sekundit naha eemaldamiseks on tõesti pikk aeg... Share this post Link to post Share on other sites