Jump to content
tarmzz

Soodsad valgurikkad toiduained

Recommended Posts

Tihti teevad ajalehed "soodsaima toidukorvi" artikleid, kus võrdlevad, kust on kõige odavam osta. Kahjuks on seal palju mõttetuid toiduaineid (näiteks sai, mida sportlased eriti tihti/palju ei söö just)-

Äkki jagaksime siin teemas väikeseid vihjeid, kust saaks hea hinnaga kohupiima, kodujuustu, kanafileed jne jne :rolleyes:

Näiteks täna oli Tere vaniljekohupiim Selveris 7.50 (tavaliselt 10-12) - ostsin 10 pakki :huh:

Säästumarket on parim koht :rolleyes:

Vahest käin mõnes kesklinna poes, läheb väikese ostuga 3-4 sada krooni.

Säästukas saab sama raha eest 10 pakki kohupiima, 10 jogurtit jne....

kanafilee hind on ainult seal veidike kallis minuarust, mõnest muust kohast saab ka odavamalt.

Näiteks täna oli Tere vaniljekohupiim Selveris 7.50 (tavaliselt 10-12) - ostsin 10 pakki :huh:

Täna jah soodukas, sai päris mitu pakki korvi laotud :rolleyes: Aga kui juba sellest vaniljekohupiimast juttu tuli, kas on sobiv 1 pakk tund enne magaminekut ära süüa? Või pigem jätta päevaseks lisapalaks?

E: ahjaa, Rimis on vahest soodsad "kalapäevad".

Edited by gymer

Täna jah soodukas, sai päris mitu pakki korvi laotud :rolleyes: Aga kui juba sellest vaniljekohupiimast juttu tuli, kas on sobiv 1 pakk tund enne magaminekut ära süüa? Või pigem jätta päevaseks lisapalaks?

söö kohe enne magama minekut...

E: ahjaa, Rimis on vahest soodsad "kalapäevad".

Enne magamaminekut on hea sellepärast süüa, et kohupiim sisaldab kaseiini valku mis imendub aeglaselt. Tarbides kaseiini valku väldid katabolismi.

Enne magamaminekut on hea sellepärast süüa, et kohupiim sisaldab kaseiini valku mis imendub aeglaselt. Tarbides kaseiini valku väldid katabolismi.

Artikklist lugesin ka seda jah, ning siis otsustasingi enne magamaminekut kohupiima kasuks, varem oli pool pakki piima "öömütsiks" .

E: Kas keegi oskab kiita või laita turul müüdavat nö. lahtist kodujuustu? Liialt rammus?

Edited by gymer

Seal Tere vaniljekohupiimas on ikka veidi suhkrut ka.. Ma pigem sööks kodujuustu vms..

ma pidasin silmas muidu tavalist kohupiima...ei vaadanud, et vaniljest jutt :rolleyes:

Ma söön ikka seda 7-8 eegust Ricotto 250 g kohupiima. See pole igasuguseid säilitus- ja maitseaineid täis topitud.

Ma söön ikka seda 7-8 eegust Ricotto 250 g kohupiima. See pole igasuguseid säilitus- ja maitseaineid täis topitud.

Minu arvates pole sellel mittemingisugust maitset, sellepärast ei söö seda.

Edited by JarmoOberst

Prismas on kanafilee stabiilselt viimasel ajal sellisel kollasel ja pealt läbipastvakilega pakendatud alusel 75.-kr kilo

Säästukas on täiesti tavaline kohupiim 0.1% rasvaga 6.90 Alpenrose oma.

Kõik alpenrose tooted on suht odavad. Kodujuust on ka odav ja piim jne.

Prismades maksab karp (10tk) Talleggi M suurusega kanamune 12.40 juba pikemat aega. Ülejäänud on enamasti alates 20 kroonist.

Ma ei tea, kas neid kanasid kasvatatakse mingi rämpsuga, aga säästuaeg, ikkagi. Ma söön küpsetan endale hommikusöögiks terve karb :rolleyes:

Kanaga on palju jamamist, fileega on lihtsam. Ainult liha muud midagi :rolleyes:

paarkümmend sekundit naha eemaldamiseks on tõesti pikk aeg...

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now

• Recently Browsing   0 members

No registered users viewing this page.