whitesox 0 Report post Posted March 23, 2009 (edited) Viimasel ajal levinud vahend keha vormimiseks. Kas keegi kasutab näiteks kõhulihaste treeninguks või millegiks muuks? On ka efektiivne? Edited March 23, 2009 by whitesox Share this post Link to post Share on other sites
T@fen@u 0 Report post Posted March 23, 2009 ma põrgatan seda paar min peale trenni , annab mõnuse võnke sisse Share this post Link to post Share on other sites
Jackie 4 Report post Posted March 24, 2009 Füsiopall on väärt asi! Sellel saab end näiteks paika venitada ja loksutada, lisaks muidugi ka kõhulihaseid (ja ka teisi lihaseid) treenida jne. Endal kodus olemas, soovitan soojalt. Igas jõusaalis võiks vähemalt üks pall olemas olla! Share this post Link to post Share on other sites
hehee 0 Report post Posted March 24, 2009 Just eile nägin seda trennis oma ihusilmaga esimest korda, katsetasin ära ja kavatsen ka koju osta. Share this post Link to post Share on other sites
Mart Muru 17 Report post Posted March 24, 2009 Kindlasti väärt asi, treenib stabiliseerivaid lihaseid jne. Share this post Link to post Share on other sites
uskumatu 0 Report post Posted March 24, 2009 Mul on see juba vähemalt aasta olnud. Sellega saab kodustes tingimustes kõhulihaseid treenida, ilma et selg pidevalt raksuks. Share this post Link to post Share on other sites
Karl818 0 Report post Posted March 24, 2009 Valga staadioni jõusaalis on ka see pall olemas aga ma pole küll näinud et keegi seda kasutaks. Ei teadnudgi varem miks see vajalik on. Ma ei oskaks küll end sellega kuidagi treenida. Share this post Link to post Share on other sites
Erts 0 Report post Posted March 24, 2009 Mina teen kõhulihaseid selle peal väga hea on. Share this post Link to post Share on other sites
gmaster 303 Report post Posted March 24, 2009 Ainus, millega kõhulihased valusaks saan Share this post Link to post Share on other sites
FG 0 Report post Posted March 24, 2009 (edited) Ise kasutan fitness ball´i samuti kõhulihaste tegemiseks, väga hästi saab valusaks .Aga üldiselt kasutatakse seda väga palju funktsionaalse treeningu juures.Vt ka http://en.wikipedia.org/wiki/Fitness_ball ja http://en.wikipedia.org/wiki/Functional_training Edited March 24, 2009 by FG Share this post Link to post Share on other sites
whitesox 0 Report post Posted March 24, 2009 (edited) Ühesõnaga tasub end ära ja polegi müüt! Ise soetasin ka endale, aga sellega treenimine vajab harjumist (keerulistema harjutuste puhul on raske peal püsida ). Muidu on mugav küll, halba ei saa midagi öelda. Edited March 24, 2009 by whitesox Share this post Link to post Share on other sites
marjasha 2 Report post Posted March 24, 2009 Käin kord nädalas Fitbal Toningu trennis ja nii karme kõhulihase harjutusi pole ma veel kusagil mujal teinud. Super trennivahend kogu kehale, eriti aga kerelihastele. Koju ostsin samasuguse- kui trennivaba päev, siis olen kombineerinud samu harjutusi, mis trennis- mõnus teleka ees teha, ei pea süümekaid tundma, et diivanil lösutan . Share this post Link to post Share on other sites
JamesC 1 Report post Posted March 24, 2009 Väärt asi! Share this post Link to post Share on other sites
MõmmiLiis 1 Report post Posted May 26, 2009 Et neid palle on erinevates suurustes, mida oleks mõttekam eelistada? Share this post Link to post Share on other sites
whitesox 0 Report post Posted May 26, 2009 Et neid palle on erinevates suurustes, mida oleks mõttekam eelistada?Ostmine käib enda pikkuse järgi. Näiteks:# 65 cm 160-180 cm pikkustele# 75 cm üle 175 cm pikkustele. Share this post Link to post Share on other sites
MõmmiLiis 1 Report post Posted May 27, 2009 Ostmine käib enda pikkuse järgi. Näiteks:# 65 cm 160-180 cm pikkustele# 75 cm üle 175 cm pikkustele.Ei saand nüüd aru, mis need mõõdud millisele pallile vastavad... Share this post Link to post Share on other sites
PumaZ 0 Report post Posted May 28, 2009 sellist hüpet tahaks ise teha Share this post Link to post Share on other sites
whitesox 0 Report post Posted May 28, 2009 Ei saand nüüd aru, mis need mõõdud millisele pallile vastavad...Väljalõige siit:Choosing an Exercise BallBefore you buy a ball, make sure it's the right size for your height. To test it, sit on the ball and make sure your hips are level or just slightly higher than the knees :55 cm - 4'11" - 5'4" 65 cm - 5'5" - 5'11" 75 cm - 6'0" - 6' 7" ehk55 cm-se läbimõõduga pall sobib 150cm-162cm pikkusega inimesele65 cm-se läbimõõduga pall sobib 165cm-180cm pikkusega inimesele75 cm-se läbimõõduga pall sobib 183cm-200cm pikkusega inimesele Share this post Link to post Share on other sites
MõmmiLiis 1 Report post Posted May 28, 2009 Väljalõige siit:Choosing an Exercise BallBefore you buy a ball, make sure it's the right size for your height. To test it, sit on the ball and make sure your hips are level or just slightly higher than the knees :55 cm - 4'11" - 5'4" 65 cm - 5'5" - 5'11" 75 cm - 6'0" - 6' 7" ehk55 cm-se läbimõõduga pall sobib 150cm-162cm pikkusega inimesele65 cm-se läbimõõduga pall sobib 165cm-180cm pikkusega inimesele75 cm-se läbimõõduga pall sobib 183cm-200cm pikkusega inimeseleTnx Sulle Share this post Link to post Share on other sites
Sakurai 0 Report post Posted October 10, 2009 Kas alpina 3 pildil postitatud kükkide tegemine on mõtekas ka? Mis selle eelised on, ei jaga lahti. Share this post Link to post Share on other sites
kuuliks 0 Report post Posted October 10, 2009 On efektiivne, vägagi. Share this post Link to post Share on other sites
Sakurai 0 Report post Posted October 10, 2009 Maha on ka päris suur võimalus kukkuda ma saan aru jah Share this post Link to post Share on other sites
kuuliks 0 Report post Posted October 10, 2009 Maha on ka päris suur võimalus kukkuda ma saan aru jahKui seal teha kõhulihast, seljalihast või tuharaid, siis ei kuku kuskile. Kes proovib palli peale püsti tõusta, siis kindel et kukub Share this post Link to post Share on other sites
Sakurai 0 Report post Posted October 10, 2009 Seda ma küsisingi. Nagu kolmandal pildil rakendatav tehnika.... Share this post Link to post Share on other sites