candyman 0 Report post Posted March 14, 2009 Olen 26 aastane pikkust 178 cm kaal 72 kg aga enda arvates jube peenike tahaks jubedalt kaalus juurde võtta. Söön nagu loom aga midagi kuskilt juurde ei tule mis teha ? Share this post Link to post Share on other sites
zx11 0 Report post Posted March 14, 2009 22.72 su indeks. Täitsa norm ju. Kui juurde tahad võtta siis söö rohkem ja ära liiguta. Share this post Link to post Share on other sites
candyman 0 Report post Posted March 14, 2009 22.72 su indeks. Täitsa norm ju. Kui juurde tahad võtta siis söö rohkem ja ära liiguta.võiks olla mingi võiks kaaluda mingi 85 kg juures Share this post Link to post Share on other sites
Bulletproof 2 Report post Posted March 14, 2009 kuldne reegel, kui pikkust 178, siis norm kaal oleks 78kg. trenni teed? soovitaks süüa mõnda massilisajat, kui sul muidu kuidagi juurde ei tule... Share this post Link to post Share on other sites
candyman 0 Report post Posted March 14, 2009 kuldne reegel, kui pikkust 178, siis norm kaal oleks 78kg. trenni teed? soovitaks süüa mõnda massilisajat, kui sul muidu kuidagi juurde ei tule...hetkel pole teinud aga on plaanis hakata. milist massilisajat soovitad. Share this post Link to post Share on other sites
Kaku 0 Report post Posted March 14, 2009 Võiksid kirjutada, mida tavaliselt päevas sööd. Share this post Link to post Share on other sites
candyman 0 Report post Posted March 15, 2009 Võiksid kirjutada, mida tavaliselt päevas sööd.[/quoHommikul ärkan mingi 6 aeg siis võilevad ja kohvi.umbes kella 12:00 aeg söön soojatoitu. Karuleid ja midagi sealiha või kana.umbes kella 18:00 aeg söön õhtusööki ja sama mis lõuna aeg ki Share this post Link to post Share on other sites
Wire 0 Report post Posted March 15, 2009 Siis ei söö sa ju looma moodi. Share this post Link to post Share on other sites
Goleteral 0 Report post Posted March 15, 2009 Võiksid kirjutada, mida tavaliselt päevas sööd.Hommikul ärkan mingi 6 aeg siis võilevad ja kohvi.umbes kella 12:00 aeg söön soojatoitu. Karuleid ja midagi sealiha või kana.umbes kella 18:00 aeg söön õhtusööki ja sama mis lõuna aeg kiSööd nagu loom? Kogu sinu päeva söök on umbes minu 2 toidukorda, ja ma kaalun 7kg vähem kui sina Share this post Link to post Share on other sites
candyman 0 Report post Posted March 15, 2009 Sööd nagu loom? Kogu sinu päeva söök on umbes minu 2 toidukorda, ja ma kaalun 7kg vähem kui sinajah nagu loom sellemõttes et portsud on ikka suured kui noraamlne inimene sööb normaalse taldrekutäie siis mina söön 1,5 suurt praetaldrekut korraga Share this post Link to post Share on other sites
Bulletproof 2 Report post Posted March 15, 2009 (edited) http://shop.fitness.ee/index.php?cPath=26vali siit midagi välja Edited March 15, 2009 by Bulletproof Share this post Link to post Share on other sites
candyman 0 Report post Posted March 15, 2009 (edited) http://shop.fitness.ee/index.php?cPath=26vali siit midagi väljamida nagu soovitate ma ei tea nedest asjadest midagi Edited March 15, 2009 by candyman Share this post Link to post Share on other sites
Mart Muru 17 Report post Posted March 15, 2009 linklink Share this post Link to post Share on other sites
MikroToitaine 1 Report post Posted March 15, 2009 sööd järelikult nagu väike loom ... kui rasva ei karda siis hakka serious massi võtma . Share this post Link to post Share on other sites
rinaldo 0 Report post Posted March 15, 2009 Mina sulle massilisajaid ei soovita, sest massilisajad on suhteliselt kallid. Proovi pigem süüa tihedamalt ja vähem korraga. Näiteks mina söön treeningpäevadel 4-5 korda+võtan ühe valgušheigi ning vabadel päevadel söön 5-6korda. Ma söön küll tihti, aga kogused on sellised, et korralikul praetaldrikul on ikka üpris hea kuhi peal. Hetkel söön 3000-3500 kcal päevas.Nii et söö tihedamini (iga 2-3h tagant. max 4h) ning söö vähem korraga. Tasapisi võid koguseid suurendada. Share this post Link to post Share on other sites
Karu 0 Report post Posted March 15, 2009 Miks te soovitate mittetreenivale inimesele massilisajat? Miks see hea talle on?Mina soovitaksin teemaalgatajal siiski alustada rohkem söömisega. Lisa oma kolme toidukorra vahele veel üks või kaks näiteks. Samuti kehtib M.M'i kuldne soovitus - joo päeval joogijogurtit. Kahe toidukorravahel lükka endale kilo sisse ja hea olla. Mis see juurdevõtmine niisama ikka keeruline on. Sööma pead. Share this post Link to post Share on other sites
Bulletproof 2 Report post Posted March 15, 2009 (edited) Miks te soovitate mittetreenivale inimesele massilisajat? Miks see hea talle on?Mina soovitaksin teemaalgatajal siiski alustada rohkem söömisega. Lisa oma kolme toidukorra vahele veel üks või kaks näiteks. Samuti kehtib M.M'i kuldne soovitus - joo päeval joogijogurtit. Kahe toidukorravahel lükka endale kilo sisse ja hea olla. Mis see juurdevõtmine niisama ikka keeruline on. Sööma pead.mis sa arvad, et kui ta trenni ei tee, siis lähevad tal massilisajas sisalduvad ained tühja v??? Edited March 15, 2009 by Bulletproof Share this post Link to post Share on other sites
Aken 0 Report post Posted March 15, 2009 Massilisajas tavaliselt valk+süsivesikud(mida on mitu korda rohkem) Odavam osta valgupulber ja süsivesik edasi. Trauben Zucker näiteks, 18 krooni ainult. Share this post Link to post Share on other sites
Jarmo Oberst 7 Report post Posted March 15, 2009 Massilisajas tavaliselt valk+süsivesikud(mida on mitu korda rohkem) Odavam osta valgupulber ja süsivesik edasi. Trauben Zucker näiteks, 18 krooni ainult.Malto ka ei maksa palju, mina seda Traubenit süüa ei suuda, ajab sheigi liiga magusaks. Share this post Link to post Share on other sites
Samakamees 43 Report post Posted March 15, 2009 Olen 26 aastane pikkust 178 cm kaal 72 kg aga enda arvates jube peenike tahaks jubedalt kaalus juurde võtta. Söön nagu loom aga midagi kuskilt juurde ei tule mis teha ?Sööd nagu pisike jänkuke järelikult Sa vist ei tea mis tähendab : "sööma nagu loom" Igatahes söö 4-6x päevas ja ega see kaal tulemata jää Share this post Link to post Share on other sites
Jarmo Oberst 7 Report post Posted March 16, 2009 Sööd nagu pisike jänkuke järelikult Sa vist ei tea mis tähendab : "sööma nagu loom" Igatahes söö 4-6x päevas ja ega see kaal tulemata jääMina söön massi ajal nii, et kui pool toidust on söödud siis on mul reeglina kõht täis ja võiks lõpetada, kuid söön ikka edasi kuni päris paha hakkab Nii tehakse massi. Share this post Link to post Share on other sites
Arnie 0 Report post Posted March 16, 2009 (edited) Mina söön massi ajal nii, et kui pool toidust on söödud siis on mul reeglina kõht täis ja võiks lõpetada, kuid söön ikka edasi kuni päris paha hakkab Nii tehakse massi.Ups, ma olen eluaeg niimoodi söönud, sest söök maitseb Edited March 16, 2009 by Arnie Share this post Link to post Share on other sites
Tohman 0 Report post Posted March 16, 2009 Jep, ka mul pole probla süüa, mulle on terve elu süüa meeldinud, ma pean isegi oma söömist piirama, ka massikogumise ajal, kuna ei taha kilodes rasva. Share this post Link to post Share on other sites
QWE8 0 Report post Posted March 16, 2009 kuldne reegel, kui pikkust 178, siis norm kaal oleks 78kg. trenni teed? soovitaks süüa mõnda massilisajat, kui sul muidu kuidagi juurde ei tule...KUs otsast ta kuldne on? Share this post Link to post Share on other sites