zx11 0 Report post Posted March 24, 2009 Kuna ma osalen seal tsiviiliskuna, kas ma pean ise selle 15kg koti kaasa vedama? Ise jah. Kohapeal pakutakse 5kg liivakotte, nagu aru sain. Share this post Link to post Share on other sites
Xero 0 Report post Posted March 24, 2009 10 kg õlli kaasa Share this post Link to post Share on other sites
vend vähk 659 Report post Posted March 24, 2009 Sellel aastal jätan vahele, kuna minu esimene võistlus on sellel hooajal juba 11-12 aprillil Rootsis ja ma ei saa riskida mingisuguste vigastustega ja muu sellisega. Üle-eelmisel aastal võtsin osa ja aeg oli 4 tundi 12 minutit. Relva rihm oli totaalselt katki ja kandsin relva terve aeg käes...rännaku lõpus kaaluti varustust ja selgus, et minu pamp oli üle 3 kilo raskem kui oleks pidanud Edu kõikidele rändajatele! Share this post Link to post Share on other sites
JamesC 1 Report post Posted March 24, 2009 Sellel aastal jätan vahele, kuna minu esimene võistlus on sellel hooajal juba 11-12 aprillil Rootsis ja ma ei saa riskida mingisuguste vigastustega ja muu sellisega. Üle-eelmisel aastal võtsin osa ja aeg oli 4 tundi 12 minutit. Relva rihm oli totaalselt katki ja kandsin relva terve aeg käes...rännaku lõpus kaaluti varustust ja selgus, et minu pamp oli üle 3 kilo raskem kui oleks pidanud Edu kõikidele rändajatele! Ega tasu riskida jaa, ei näegi sind ugalas laval. Heh, tegijatel juhtub nii mõndagi:P Share this post Link to post Share on other sites
4Qlimax 0 Report post Posted March 24, 2009 Keegi Tartu kandist ei lähe ? Share this post Link to post Share on other sites
PumaZ 0 Report post Posted March 26, 2009 Mis ajad olid teil? Mul 3.58 Share this post Link to post Share on other sites
scaryx 0 Report post Posted March 26, 2009 4:43 varem pole ka osalenud...jalad ka natuke nõrgad ega muidu üle 1km ei käi Share this post Link to post Share on other sites