Gympans 0 Teavita postitusest Postitas Märts 8, 2009 Tervist,Suvi on kohe-kohe käes ning sooviks talveuneks kogutud mass maha saada. Mida muuta toitumises? Olen lugenud, et tuleks vähendada süsivesikuid? Kas ka trennijärgses sheigis jätta need ära ja võtta ainult valku? Sooviks üldse suguigaseid nippe teadjamatelt. Ja üks küsimus oleks veel: kui massivähendusperioodil pidevalt jõusaalis rahmida, kas siis ikkagi kaob ka lihasmassi hullult?Gympans Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
MWEchamp 0 Teavita postitusest Postitas Märts 8, 2009 Süsikate tarbimist tuleks jah piirata, kuid mingil määral peab neid ikkagi tarbima. Lihasmassist ei tohiks oluliselt kaotada. Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
jrx 142 Teavita postitusest Postitas Märts 8, 2009 Trennijärgses sheigis ära küll vähenda. Igalt poolt mujalt peaks see vähendamine tulema. Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
noPAINnoGAIN 0 Teavita postitusest Postitas Märts 8, 2009 Proovi aeroobset treeningut ka lisada Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
joker 3 Teavita postitusest Postitas Märts 9, 2009 Kle lumi tuli maha uuesti. Võid vabalt võtta Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
Gympans 0 Teavita postitusest Postitas Märts 9, 2009 Kle lumi tuli maha uuesti. Võid vabalt võtta Tõesti anti mulle veidike rohkem aega. Aga lisaks ka üks treeningu kohta küsimus: kui ma olen teinud seda(link allpool) kava juba kuskil 3 kuud, siis milline kava järgmiseks võtta? On äkki kellegil kuskilt varnast mõni hea kava võtta?http://www.fitness.ee/main.php?main=toorii...rcise&nr=14Gympans Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
LB 0 Teavita postitusest Postitas Märts 9, 2009 (muudetud) Tee reljeefikava, päris hästi põletab.Süsikaid vähenda ja kasulike rasvu juurde siis peaks hakama vaikselt minema.Ise teen samamoodi ja mingi 3 kilo kuu ajaga läind. Muudetud Märts 9, 2009 kasutaja LB poolt Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
Gympans 0 Teavita postitusest Postitas Märts 9, 2009 Tee reljeefikava, päris hästi põletab.Süsikaid vähenda ja kasulike rasvu juurde siis peaks hakama vaikselt minema.Ise teen samamoodi ja mingi 3 kilo kuu ajaga läind.Tundub väga hea kava olevat, aga kas peab seda tegema 6 korda nädalas? Ja kas peale trenni peab tegema aeroobset? Hetkel teen kord nädalas 1.5 tundi korvpalli mängulist trenni. Piisab?Gympans Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
LB 0 Teavita postitusest Postitas Märts 9, 2009 ma jõuan 3 korda nädalas vaevu teha, aga see sellepärast et seljahäda.6 korda nii algajana oleks suht enesetapp jaga need 3 päeva nädala peale ära ja peaks aitama Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
rainisk 0 Teavita postitusest Postitas Märts 9, 2009 Nonii, oota jah et lumi ära läheb, läheb rasvast lahti saamine ka kõvasti raskemaks .Talvel ju omast käest võtta selline super aeroobne treening nagu suusatamine, mida võib võrrelda normaalse relieefi korral ka intervalltreeninguga. Normaalselt suusatades ja toitumist parandades kaovad kilod sama kiirelt kui kevadine lumi ju. Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
Gympans 0 Teavita postitusest Postitas Märts 11, 2009 Keegi oskab veel midagi selle Relieefikava kohta öelda?Gympans Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
Raivo Piiber 21 Teavita postitusest Postitas Märts 11, 2009 Keegi oskab veel midagi selle Relieefikava kohta öelda?GympansMisasi on Relieefikava (Reljeefikava)? Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
Nana 2 Teavita postitusest Postitas Märts 11, 2009 Nonii, oota jah et lumi ära läheb, läheb rasvast lahti saamine ka kõvasti raskemaks .Talvel ju omast käest võtta selline super aeroobne treening nagu suusatamine, mida võib võrrelda normaalse relieefi korral ka intervalltreeninguga. Normaalselt suusatades ja toitumist parandades kaovad kilod sama kiirelt kui kevadine lumi ju.No suusatamise võib lume kadudes asendada rulluisutamisega. Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
Raivo Piiber 21 Teavita postitusest Postitas Märts 11, 2009 No mis sa norid lapse kallal, ega sa mingi Jackie ei ole Azoo ... Ma olen siis Grammar&Speller Aga point ei olnud mitte niivõrd õigekirjas kuivõrd sisus - ei ole olemas sellist asja nagu reljeefikava! Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
Alfonze 0 Teavita postitusest Postitas Märts 11, 2009 Eks süsikatega on nii ja naa, päris ilma enne trenni ma küll ei saa olla, siis on anaeroobsel päeval täielik kooma. Ja kuna õhtul on viimased süsikad peale trenni, ehk umbes kella 19.30 paiku, siis on hommikul ka sees, kogused ja mis süsikatega tegu on muidugi omaettte teema... Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
LB 0 Teavita postitusest Postitas Märts 11, 2009 Azoo ... Ma olen siis Grammar&Speller Aga point ei olnud mitte niivõrd õigekirjas kuivõrd sisus - ei ole olemas sellist asja nagu reljeefikava!vaata treeningkavade alla seal ühe nimi on TÄPSELT reljeefikava. Võiks ju öelda ka rasvapõletuskava, sest kordused on kõrged rohkem lihastoonuse jaoks ja puhkus seeriate vahel minimaalne + lõpus vähemalt pool tundi aeroobset.Minu meelest on ta just täpselt reljeefi- ehk rasvapõletusekava. Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
Kristjan-Johannes Konsap 566 Teavita postitusest Postitas Märts 11, 2009 vaata treeningkavade alla seal ühe nimi on TÄPSELT reljeefikava. Võiks ju öelda ka rasvapõletuskava, sest kordused on kõrged rohkem lihastoonuse jaoks ja puhkus seeriate vahel minimaalne + lõpus vähemalt pool tundi aeroobset.Minu meelest on ta just täpselt reljeefi- ehk rasvapõletusekava.Härra Gannibal mõtles arvatavasti seda, et ükski kava ei anna sulle reljeefi kui sa sööd ikkagi rohkem kui kulutad.Sama hästi võib raske jõutrenniga ka edukalt rasvu põletada ja kaalust alla võtta kui kerges alakaloraazis olla. Ei pea tingimata superseeriaid ja 2 korda suuremat mahtu rakendama+ tundidepikkune aeroobne. Mina võtan praegu kaalust alla nö tavalise massikava abiga. Kui teha 8 korduse asemel 20 siis võid sa rohkem kaloreid kulutada ja pekki põletada sest maht on ju suurem.Kui madalate kordustega trenni enam mitte teha siis keha hakkab lihast hävitama sest kui pole enam raskeid tingimusi milles hakkamasaamiseks neid lihaseid vaja läheb siis kehale on ökonoomsem väiksema lihasmassiga läbi ajada. Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
Goleteral 0 Teavita postitusest Postitas Märts 11, 2009 Reljeefi tahate teha siis tõstke lihtsalt praeguse treeningu intensiivsust, pole vaja mingeid ulme kordusi/seeriaid taga ajada.. Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
Raivo Piiber 21 Teavita postitusest Postitas Märts 11, 2009 Härra Gannibal mõtles arvatavasti seda, et ükski kava ei anna sulle reljeefi kui sa sööd ikkagi rohkem kui kulutad.Sama hästi võib raske jõutrenniga ka edukalt rasvu põletada ja kaalust alla võtta kui kerges alakaloraazis olla. Ei pea tingimata superseeriaid ja 2 korda suuremat mahtu rakendama+ tundidepikkune aeroobne. Mina võtan praegu kaalust alla nö tavalise massikava abiga. Kui teha 8 korduse asemel 20 siis võid sa rohkem kaloreid kulutada ja pekki põletada sest maht on ju suurem.Kui madalate kordustega trenni enam mitte teha siis keha hakkab lihast hävitama sest kui pole enam raskeid tingimusi milles hakkamasaamiseks neid lihaseid vaja läheb siis kehale on ökonoomsem väiksema lihasmassiga läbi ajada.Hr. Gannibal tänab Teid, Mr. Kirp! Just täpselt nii ma mõtlesingi Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides