taliindrek 2 Teavita postitusest Postitas Märts 8, 2009 Mul oleks selline küsimus, et kui tarvitada massilisajaid, kas nende manustamine tähendab ka seda, et ma ei tohiks tarvitada midagi igapäevast? Alkohol, jms? Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
Jarmo Oberst 7 Teavita postitusest Postitas Märts 8, 2009 Mul oleks selline küsimus, et kui tarvitada massilisajaid, kas nende manustamine tähendab ka seda, et ma ei tohiks tarvitada midagi igapäevast? Alkohol, jms?Alkohol on igapäevane ? Tegelikult on see lihtsalt kalorite ja toitainete rikas jook, st ei pea loobuma igapäevastest asjadest. Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
taliindrek 2 Teavita postitusest Postitas Märts 9, 2009 KA alkohol nt. Igapäevane kohe kindlasti mitte. Soovisin lihtsalt teada, et kas sellest mingeid häireid või mis iganes asju ei teki jms.. Aga aitäh sellegipoolest! Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
Karu 0 Teavita postitusest Postitas Märts 9, 2009 Tundub, et küsija peaks end esmalt kurssi viima, mida tähendavad massilisajad, milleks neid kasutatakse ning mida need sisaldavad.KA alkohol nt. Igapäevane kohe kindlasti mitte. Soovisin lihtsalt teada, et kas sellest mingeid häireid või mis iganes asju ei teki jms.. Aga aitäh sellegipoolest! Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
Amarillo 1 Teavita postitusest Postitas Märts 9, 2009 spetsiaallisandeid ei tohiks alkoga tarvitada, massilisaja vlk+süsivesik nii et pole hullu Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides