Jump to content
Janar Rückenberg

Proovige ka...

Recommended Posts

Niisiis, proovisin ka selle hullumeelsuse ära...mitu kükki jõuan 100 kg - ga teha...tuli 104 kükki...

Proovige ka ja pange siia selle sama teema alla, mitu kükki tuli. Ise sain tõuke, kui räägiti siin sellest soomlasest, kes olevat kükkinud 100 kg - ga 157 kükki (oli vist). Ise selleks ette ei valmistunud, täna oli puhkepäev ja mõtlesin, et lähen proovin asja ära. Kuigi jah, 48 tundi tagasi alles oli raske kükk. Lõpliku tõuke sain muidugi sellest, et päeval rääkisin oma sõber Normaniga, kes olevat vaadanud netist klippi, kus mingi rammumees teeb 100 kg - ga 98 kükki.

Huvitav kogemus igal juhul, kükkisin kokku 10 minutit...täpsemalt 9.52. Filmisin ka asja ära ja kui õnnestub, siis üritan ka üles laadida, kuid vaevalt, et keegi viitsib vahtida, kuidas ma 10 minutit järjest kükin :))).

Soovitan ka teile, tõsised trennimehed seda proovida!!!

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides
Prooviks,aga ei julge... :P

Kardad, et teed oskarile ära?))

100kg pole ise kunagi proovinud max kordusi teha kuid 10 aastat tagasi tegin 150kg trennis 30seid seeriaid mis olid ka päris magusad. 3x30 siis. Äkki proovin nüüd ka kunagi selle 100kg ja max kordused ära. Kujutan ette juba, et see meenutaks mulle ratturi aegu kui sai lõunas 15km ainult mäkke rünnatud. Seda 15km sõitsime 1,5tundi. Tõusunurk oli ikka päris karm sellel mäel. Ümbes sealsamas kandis /Ashabad/ on ka üks 5,5km sein, see oli ikka meeletu tõus, sadulas istudes oli sealt võimatu ülesse saada. Aga kujutage nüüd ette, kes rattaga vähegi kokku puutunud on, et 5.5km kangutate sadulast pusti, sest tõus on selline, et kui korraks jala sirgu lased kukud külili sinna samasse. Vene autodest läks sealt ülesse ainult väga heas töökorras masin. Sellest 5.5km seinast sõitsime pärast alla, nii et keskmine kiirus oli 100-120km/h. Eks seal oli kurve ka kus pidi hoogu maha pidurdama. ELAMUS! Aga selle 100kg kükkimse proovin ära küll. Sellised kogemused on huvitavad.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Päris hull :P

Arvan, et proovin ise ka ära millalgi, usun, et 30-40 teeks ära heal juhul!

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Nonoh.. Peaks ka mingi aeg ära proovima selle nalja. 100kg kuulub veel nö soojendusraskuste alla, seega miski 30-40x peaks vast ikka ära tulema.

Üritan järgmiseks jalatrenniks meeles pidada ja seda proovida :P

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Tegelikult jah, kas need kükid on mõeldud lõpuni välja või ainult paralleelini? Sest 2x suurem amplituud väsitab ka 2x rohkem.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now

  • Viimati Sirvimas   0 liiget

    Ühtegi registreeritud kasutajat ei vaata seda lehte.

×