Jump to content
Pepeksi

Tsükklitreening - Massitsükkel

Recommended Posts

Tere tahaks kysida sellest Massitsykklist et kui seal on pandut et aeroobne treening peale jöutreeningut. Kas tasuks kohe jöutreeningu järel teha see aeroobne treening vöi kas oleks parem eraldi hiljem teha?

Jaga seda postitust

Viita postitusele
Jaga teistes saitides
Tere tahaks kysida sellest Massitsykklist et kui seal on pandut et aeroobne treening peale jöutreeningut. Kas tasuks kohe jöutreeningu järel teha see aeroobne treening vöi kas oleks parem eraldi hiljem teha?

Soovitaks hommikul enne sööki teha :)

Jaga seda postitust

Viita postitusele
Jaga teistes saitides
Soovitaks hommikul enne sööki teha :)

Heh nii vara ma kyll ylesse ei viitsi töusta. Olen lugenud jh et kui enne söökki hommikkul aeroobset teeb siis pöleb rasv päris kiiresti. ;)

Jaga seda postitust

Viita postitusele
Jaga teistes saitides
Heh nii vara ma kyll ylesse ei viitsi töusta. Olen lugenud jh et kui enne söökki hommikkul aeroobset teeb siis pöleb rasv päris kiiresti. :)

Põleb koos lihasega ja niidab energia ka suht maha, niiet massitsükli ajal sellel vast mõtet ei ole, arvan mina.

Phmts, vist peaks tegema eraldi päeval ja nädalas 1-2 x , kuid massitsükli kohta palju öelda ei oska, ootaks ka targemaid

Jaga seda postitust

Viita postitusele
Jaga teistes saitides
Põleb koos lihasega ja niidab energia ka suht maha, niiet massitsükli ajal sellel vast mõtet ei ole, arvan mina.

Phmts, vist peaks tegema eraldi päeval ja nädalas 1-2 x , kuid massitsükli kohta palju öelda ei oska, ootaks ka targemaid

http://www.fitness.ee/main.php?main=toorii...rcise&nr=24 Sellest tsykklist on kysimus... Sinna on pandut 3-4 korda aeroobne treening ja jöutreenimise järel. On see hea nii teha ja kas tasub kohe joutreeningu järel teha?

Jaga seda postitust

Viita postitusele
Jaga teistes saitides
http://www.fitness.ee/main.php?main=toorii...rcise&nr=24 Sellest tsykklist on kysimus... Sinna on pandut 3-4 korda aeroobne treening ja jöutreenimise järel. On see hea nii teha ja kas tasub kohe joutreeningu järel teha?

No, mina tean, et Marek Kalmus ja vist isegi Ott ka sõidavad/jooksevad rahulikus tempos, nö mahajahtumiseks..

Aga jällegi, Fred taunib aeroobse peale jõutrenni, ei oskagi seisukohta võtta, minu arvates oleneb kehatüübist, kui oled selline, kes kuidagi juurde ei võta, siis ei tasu vist eriti, aga kui oled selline, kellele massi juurde võtmine mingi probleem pole, siis nagu tasuks.

Jaga seda postitust

Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Kommenteerimiseks logi sisse või loo konto

You need to be a member in order to leave a comment

Loo konto

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Logi sisse

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

• Viimati Sirvimas   0 liiget

Ühtegi registreeritud kasutajat ei vaata seda lehte.