mega24 0 Report post Posted March 5, 2009 kas on kasulik, mida sisaldab ja kui tarbida siis kui palju ja kas enne trenni või peale trenni Share this post Link to post Share on other sites
Amarillo 1 Report post Posted March 5, 2009 b grupi vitamiine ja teisi, enne trenni võib ka niisama Share this post Link to post Share on other sites
LaizeN 0 Report post Posted March 5, 2009 kas on kasulik, mida sisaldab ja kui tarbida siis kui palju ja kas enne trenni või peale trenniMina söön, kuna olen lugenud, et sisaldab pea kõiki B grupi vitamiine, samuti palju mineraalaineid ( Tsink etc ) Share this post Link to post Share on other sites
Mark00 0 Report post Posted March 10, 2009 Mina söön, kuna olen lugenud, et sisaldab pea kõiki B grupi vitamiine, samuti palju mineraalaineid ( Tsink etc )mis koguses seda? süüa kas segada veega? Share this post Link to post Share on other sites
MWEchamp 0 Report post Posted March 10, 2009 (edited) Tassis vees lahustada teelusika( sellega ma lihtsalt lõikasin seda suurema tüki küljest, pärast oli hea kohe segada) täis pärmi, lisada soovi korral suhkrut maitse jaoks. 2 korda päevas, hommikul enne sööki, õhtul peale sööki ( pole nii oluline).Nii soovitati arsti poolt, inimesele kellel oli B vitamiini puudujääk. Edited March 10, 2009 by MWEchamp Share this post Link to post Share on other sites
Tohman 0 Report post Posted March 10, 2009 Ajab paisuma Share this post Link to post Share on other sites
Jarmo Oberst 7 Report post Posted March 10, 2009 Kuidas te seda süüa suudate ? Mul ei lähe see mingi nipiga alla, peaks äkki millegiga segama ? Share this post Link to post Share on other sites
LaizeN 0 Report post Posted March 10, 2009 Kuidas te seda süüa suudate ? Mul ei lähe see mingi nipiga alla, peaks äkki millegiga segama ?Ma panen kakao sisse, kuumalt ei tunne üldse, et ta seal on, peale trenni näiteks. Share this post Link to post Share on other sites
Pjoonas 0 Report post Posted March 10, 2009 Hakkate kõik kerkima kui seda sööte Share this post Link to post Share on other sites
Samakamees 43 Report post Posted March 10, 2009 Kuidas te seda süüa suudate ? Mul ei lähe see mingi nipiga alla, peaks äkki millegiga segama ?Ma hammustasin täna otse sellest priketist ja jõin pool klaasi vett peale Share this post Link to post Share on other sites
PaKaalu 0 Report post Posted March 10, 2009 Kuidas seda kõige parem süüa oleks? Share this post Link to post Share on other sites
matti 8 Report post Posted March 10, 2009 Rõvedus kuubis Share this post Link to post Share on other sites
matu124 0 Report post Posted March 10, 2009 ma kunagi proovisin starteri energiajoogiga, päris hea oli Share this post Link to post Share on other sites
NatalieKelly001 0 Report post Posted March 17, 2009 Mida see pärm teeb ja milleks see kasulik? Share this post Link to post Share on other sites
PumaZ 0 Report post Posted March 17, 2009 Mida see pärm teeb ja milleks see kasulik?Pärm ei tee midagi, aga sealt saab B grupi vitamiine. Share this post Link to post Share on other sites
maddox 0 Report post Posted March 17, 2009 ikka koos suhkruga,suhkur sulatab p2rmi ylesse ja hea magus laks valmis, kas sis tassi sees, v6i viskad kohe suhu, sulamine toimub suht k2hku Share this post Link to post Share on other sites
uskumatu 0 Report post Posted March 19, 2009 Pärm + suhkur = alkoholKuskil netis ( http://www.tartureuma.ee/tegevus/voimlemine.html ) on kirjas:"Toitumine peab olema mitmekesine ja tasakaalustatud. Jäta oma menüüst välja kõik nisujahu tooted. Nisujahu, suhkur ja pärm teevad kokku sama protsessi organismis, mis alkohol. Mõtle selle peale, kui saiakest ostad. Eelista leiba. Söö palju värsket köögi- ja juurvilja, aga peenestatult (riivitult, hakitult või püreeritult). Ära puuviljadega liialda, nad sisaldavad palju suhkrut." Share this post Link to post Share on other sites
marjasha 2 Report post Posted March 19, 2009 Mäletan, et lapsena ema andis mulle- suhkru ja veega segamini ja mulle maitses... aga kahjuks ei mäleta, mis otstarbel seda tarbima pidin . Pean ema käest järgi uurima Share this post Link to post Share on other sites
Jarmo Oberst 7 Report post Posted March 19, 2009 Mäletan, et lapsena ema andis mulle- suhkru ja veega segamini ja mulle maitses... aga kahjuks ei mäleta, mis otstarbel seda tarbima pidin . Pean ema käest järgi uurima Vere kvaliteeti peaks parandama. Share this post Link to post Share on other sites
wer-rax 0 Report post Posted March 19, 2009 Palju seda korraga tarbima peaks? Share this post Link to post Share on other sites
maddox 0 Report post Posted March 19, 2009 Nisujahu, suhkur ja pärm teevad kokku sama protsessi organismis, mis alkohol. Ma arvan et siinkohal on neid k6iki 3 asja koos m6eldud,aga ega sa koos p2rmi ja suhkruga ju nisujahu v6ta...sama protessi mis alko tekitab, nu see mis alko tekitab ja saiake teeb,peax kyll nyyd kaks eri asja olema Share this post Link to post Share on other sites
maxcar 0 Report post Posted July 12, 2009 Mõtekam b vitamiini apteegist ei oleks osta kui seda jubedust süüa? Share this post Link to post Share on other sites
Kristjan-Johannes Konsap 566 Report post Posted July 12, 2009 Mõtekam b vitamiini apteegist ei oleks osta kui seda jubedust süüa?Ma sõin ka mingi aeg pärmi b-vitamiini saamise eesmärgil. Samas tegelt tuleb pärmist toodetud, hea imendumisega looduslike B-vitamiinide hind ikkagi soodsam ja no tõesti: ega see pärmi endale sisse vägistamine tähenda, et pärast sellist pingutust ta nüüd efektiivsem on. Share this post Link to post Share on other sites
taliindrek 2 Report post Posted July 12, 2009 Ma sõin ka mingi aeg pärmi b-vitamiini saamise eesmärgil. Samas tegelt tuleb pärmist toodetud, hea imendumisega looduslike B-vitamiinide hind ikkagi soodsam ja no tõesti: ega see pärmi endale sisse vägistamine tähenda, et pärast sellist pingutust ta nüüd efektiivsem on. Selline küsimus, et mul on samuti B-vitamiini puudus, kust pärmi saada? Share this post Link to post Share on other sites
Kristjan-Johannes Konsap 566 Report post Posted July 12, 2009 Selline küsimus, et mul on samuti B-vitamiini puudus, kust pärmi saada?Toidupoest loomulikult.Aga ma soovitaks ikkagi vitamiine osta: odavam, suurem b-vitamiini sisaldus, parema maitsega. Share this post Link to post Share on other sites