TerrenCe 1 Teavita postitusest Postitas Märts 5, 2009 Sain täna korvpallis põlvega reie - nelipealihasesse (suur lihas reie esiküljel).Praegu on selline närvivalu või kes teab "puuka" valu. Peale trenni venitasin ka, et nats aitaks taastuda, kuid kas oleks veel mingeidsoovitusi mida teha. Ma mõtlesin, et määriks külmageeli peale. Lõdvestab ja rahustab seda lihast. Äitäh Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
Paul.K. 3 Teavita postitusest Postitas Märts 7, 2009 (muudetud) Tegu võib olla äkki mingisuguse põrutusega,ega ei tea kah täpselt.Aga mingi kreem või geel kindlasti leevendab seda. Muudetud Märts 7, 2009 kasutaja Tulevane Kulturist poolt Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
Draakon40 64 Teavita postitusest Postitas Märts 7, 2009 Olen kah sellise vigastuse saanud. Valu oli tugev, kogu jalg läks paiste, hiljem siniseks reis ja põlv. Peab külma peal hoidma, külmakotti ja geeliga määrima. Ikka kaua võttis paranemine, suure reielihase pihta ikka kõva pauk. Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
Paul.K. 3 Teavita postitusest Postitas Märts 7, 2009 Pulmadeks paraneb ära ja aeg parandab kõik haavad,niiet anna jalale mingi aeg puhkust ja rahu Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
TerrenCe 1 Teavita postitusest Postitas Märts 7, 2009 Mul juba palju parem, paar päeva veel ja kõik korras. Õhtuti olen määrinud vaid külmageeli. Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides