Panda 0 Report post Posted March 3, 2009 Mingis portaalis leidsin selle arvutamis koha. Enam ei leia ülesse KMI = kehakaal(kg) / pikkus (m) x pikkus (m) Share this post Link to post Share on other sites
xxVoodooMagicxx 0 Report post Posted March 3, 2009 NatalieKelly001 hakkasid nüüd sööma? Share this post Link to post Share on other sites
NatalieKelly001 0 Report post Posted March 3, 2009 NatalieKelly001 hakkasid nüüd sööma?Jaa..Otsin täna fitnessi helbeid ja alma 0,1% jogurti..arenen:D:D ja kaks müsli batooni:D Share this post Link to post Share on other sites
NatalieKelly001 0 Report post Posted March 3, 2009 KMI = kehakaal(kg) / pikkus (m) x pikkus (m)siis olen 17,5 Vähemalt mitte 15 Share this post Link to post Share on other sites
LaizeN 0 Report post Posted March 3, 2009 Jaa..Otsin täna fitnessi helbeid ja alma 0,1% jogurti..arenen:D:D ja kaks müsli batooni:D Osta 2 pakki nisujahu ja kolm pakku suhkrut, vot siis oled omadega mäel ja kõrvale joo rapsiõli, soovitatult enne pannil kärssama lastuna.......Ma pool hommikut mässasin, et algajat aidata, kuidas toituda ja ta ei võtnud ühtegi sõna kuulda. !?Kulla neiu, mis sa nendest suhkrutest omale näost sisse ajad, et veel kehvemini tunda ennast ? Share this post Link to post Share on other sites
Heix89 0 Report post Posted March 3, 2009 (edited) No andke andeks, ma tõesti ei mõista, mis viimasel ajal naiste peades toimub. Nagu seeni pärast vihma tekib (tugevas) alakaalus neiusid, kes ei tea toitumisest ja inimkeha toimimise elementaarsetest põhimõtetest mitte halligi (kooli bioloogia ainekava hõlmab ometi üldfüsioloogiat, metabolismi põhitõdesid...) ning, kes seetõttu sihikindlalt tegelevad enda tervise rikkumise ja keha hävitamisega. Miks? Üldjuhul on tegemist nooruses omandatud komplekside järelmõjuga, mille on tinginud ebamugavustunne oma kaalu pärast (tekitatud nt kellegi pilgetest vms). Kuna meedia levitab jõudsalt väärastunud ideaale - pean silmas pilte ja videosalvestisi "kõndivatest riidepuudest", st alatoidetud modellidest - on neil väheteadlikel neidudel kohe eeskujud võtta, kellega sarnanemise poole püüelda.Enese näljutamine viib paratamatult kaalu langemiseni. Ja siis ei saada pidama. Jätkatakse ka siis, kui ollakse normaalkaalust tükkmaad allapoole langenud - endale tunduvad need neiud tavaliselt endiselt paksud. Selliste tüdrukutega on mul mitmeid kokkupuuteid olnud. Inimene arvab siiralt, et midagi sellist on esteetiline ja ilus: http://www.enjoyfashion.com/images/fashion/skinny_model.jpg Enamasti ei kuulata ka sõprade nõuandeid, kes inimest õigele teele suunata üritavad, vähe sellest - tihti lõpevad kaaluteemalised diskussioonid tülidega. Või puuduvad terve mõistusega ja hoolivad sõbrad sootuks.Kallid neiud, palun andke endale aru, et see enesenäljutamine ei ole esteetiline, seksikas, kaunis - mida iganes te sellega saavutada tahate. Normaalseks elutegevuseks on ka naisel vaja rasv- ja lihaskude. Vastasel juhul jõuate ainevahetusprobleemideni, keskendumishäireteni, hormonaalsüsteemi häireteni (mis võivad viia nii primaarsete kui sekundaarsete sugutunnuste muundumiseni või, kuupuhastuse puhul selle lakkamiseni) jpt terviseriketeni. Muuseas on teada ka juhtumid, kus näljutamisega on jõutud permanentse võimetuseni rasestuda. Ja noh, mis seal salata - kõige äärmuslikum, kuid samas täiesti reaalne variant on surm.Vabandan, mu kirjutatu on natuke offtopic, kuid mõtlemisainet jagub. Ka ei tea ma, kas teemaalgataja vaated minupoolt kirjeldatuga kattuvad - kui kattuvad, tuleks teha põhjalikud järeldused, sest kaalu, pikkuse ja vanuse suhe ning ülimalt vähene informeeritus õigest (loe: tervislikust) toitumisest oli pehmelt öeldes hirmutav. Edited March 3, 2009 by Heix89 Share this post Link to post Share on other sites
Wire 0 Report post Posted March 3, 2009 (edited) Jaa..Otsin täna fitnessi helbeid ja alma 0,1% jogurti..arenen:D:D ja kaks müsli batooni:D Hommikul söö omletti, kohupiima/kodujuustu, kõrvale nt puuvilja.Lõunal söö kana/kala/liha hautatud aedvilju, pruuni riisi, toorsalatit, hapukoort/kodujuustuÕhtul söö kana/kala, aedvilju, toorsalatit, pärast söö paar õuna ja võta nt rohelist teed.Vahepeal võid närida nt pähkleid, mandleid vms.Söö rahulikult, mitte kohe, korraga kõht punni. Seedi ja söö vaikselt.Need "fit" tooted on enamasti süsivesikud, mõttetu.Üleüldse ära koguaeg mõtle ainult oma kaalust ja väljanägemisest. Muuda toitumisharjumusi ja ole füüsiliselt aktiivne ja elurõõmus. Kui pidevalt stressad oma kaalu pärast, siis ei toimu mingisuguseid positiivseid muutuseid. Edited March 3, 2009 by Wire Share this post Link to post Share on other sites
NatalieKelly001 0 Report post Posted March 3, 2009 Osta 2 pakki nisujahu ja kolm pakku suhkrut, vot siis oled omadega mäel ja kõrvale joo rapsiõli, soovitatult enne pannil kärssama lastuna.......Ma pool hommikut mässasin, et algajat aidata, kuidas toituda ja ta ei võtnud ühtegi sõna kuulda. !?Kulla neiu, mis sa nendest suhkrutest omale näost sisse ajad, et veel kehvemini tunda ennast ?Noo tore..!!Oleksin teadnud siis poleks ostnud Nüüd tunned jh ennast paremini.. Need on ju fitnessi tooted..need ei peak ju paksuks tegema Share this post Link to post Share on other sites
NatalieKelly001 0 Report post Posted March 3, 2009 Hommikul söö omletti, kohupiima/kodujuustu, kõrvale nt puuvilja.Lõunal söö kana/kala/liha hautatud aedvilju, pruuni riisi, toorsalatit, hapukoort/kodujuustuÕhtul söö kana/kala, aedvilju, toorsalatit, pärast söö paar õuna ja võta nt rohelist teed.Vahepeal võid närida nt pähkleid, mandleid vms.Söö rahulikult, mitte kohe, korraga kõht punni. Seedi ja söö vaikselt.Need "fit" tooted on enamasti süsivesikud, mõttetu.Üleüldse ära koguaeg mõtle ainult oma kaalust ja väljanägemisest. Muuda toitumisharjumusi ja ole füüsiliselt aktiivne ja elurõõmus. Kui pidevalt stressad oma kaalu pärast, siis ei toimu mingisuguseid positiivseid muutuseid.aaaa Okey siis...!!Need olid siis küll mõttetud ostud Share this post Link to post Share on other sites
Raivo Piiber 21 Report post Posted March 3, 2009 (edited) Noo tore..!!Oleksin teadnud siis poleks ostnud Nüüd tunned jh ennast paremini.. Need on ju fitnessi tooted..need ei peak ju paksuks tegema Ohissand, kallis laps! Sa üldse ei mõika ja ei loe? Sõna otseses mõttes - oled loll või mängid lolli? Sulle on siin nõu antud, loe ja tegutse vastavalt. Kui oled TÕESTI midagi muutnud oma toitumises (vastavalt loetule ja siinsetele nõuannetele) ja midagi ei muutu paremuse suunas, siis tule ja küsi uuesti! Edit: Siiski jään ka oma esialgse arvamuse juurde, et teemaalgataja mängib siin tola ja naudib seda, kuidas kõik teda aidata proovivad Edited March 3, 2009 by gannibal Share this post Link to post Share on other sites
NatalieKelly001 0 Report post Posted March 3, 2009 No andke andeks, ma tõesti ei mõista, mis viimasel ajal naiste peades toimub. Nagu seeni pärast vihma tekib (tugevas) alakaalus neiusid, kes ei tea toitumisest ja inimkeha toimimise elementaarsetest põhimõtetest mitte halligi (kooli bioloogia ainekava hõlmab ometi üldfüsioloogiat, metabolismi põhitõdesid...) ning, kes seetõttu sihikindlalt tegelevad enda tervise rikkumise ja keha hävitamisega. Miks? Üldjuhul on tegemist nooruses omandatud komplekside järelmõjuga, mille on tinginud ebamugavustunne oma kaalu pärast (tekitatud nt kellegi pilgetest vms). Kuna meedia levitab jõudsalt väärastunud ideaale - pean silmas pilte ja videosalvestisi "kõndivatest riidepuudest", st alatoidetud modellidest - on neil väheteadlikel neidudel kohe eeskujud võtta, kellega sarnanemise poole püüelda.Enese näljutamine viib paratamatult kaalu langemiseni. Ja siis ei saada pidama. Jätkatakse ka siis, kui ollakse normaalkaalust tükkmaad allapoole langenud - endale tunduvad need neiud tavaliselt endiselt paksud. Selliste tüdrukutega on mul mitmeid kokkupuuteid olnud. Inimene arvab siiralt, et midagi sellist on esteetiline ja ilus: http://www.enjoyfashion.com/images/fashion/skinny_model.jpg Enamasti ei kuulata ka sõprade nõuandeid, kes inimest õigele teele suunata üritavad, vähe sellest - tihti lõpevad kaaluteemalised diskussioonid tülidega. Või puuduvad terve mõistusega ja hoolivad sõbrad sootuks.Kallid neiud, palun andke endale aru, et see enesenäljutamine ei ole esteetiline, seksikas, kaunis - mida iganes te sellega saavutada tahate. Normaalseks elutegevuseks on ka naisel vaja rasv- ja lihaskude. Vastasel juhul jõuate ainevahetusprobleemideni, keskendumishäireteni, hormonaalsüsteemi häireteni (mis võivad viia nii primaarsete kui sekundaarsete sugutunnuste muundumiseni või, kuupuhastuse puhul selle lakkamiseni) jpt terviseriketeni. Muuseas on teada ka juhtumid, kus näljutamisega on jõutud permanentse võimetuseni rasestuda. Ja noh, mis seal salata - kõige äärmuslikum, kuid samas täiesti reaalne variant on surm.Vabandan, mu kirjutatu on natuke offtopic, kuid mõtlemisainet jagub. Ka ei tea ma, kas teemaalgataja vaated minupoolt kirjeldatuga kattuvad - kui kattuvad, tuleks teha põhjalikud järeldused, sest kaalu, pikkuse ja vanuse suhe ning ülimalt vähene informeeritus õigest (loe: tervislikust) toitumisest oli pehmelt öeldes hirmutav.Jep, mõndasi juba kogen Appikene!!!!!!!!! Share this post Link to post Share on other sites
NatalieKelly001 0 Report post Posted March 3, 2009 Ma tegin endale siis tervisliku salati, sisse panin ühe tomati, kolm krabipulka, kolm munavalget(munakollase eemaldasin), natuke sibulat ning hapukoort 20%-ne.Ma loodan, et see on tervislikum, sest ma tahan muutuda Sobib see õhtuseks söömiseks? Share this post Link to post Share on other sites
bumer_2 0 Report post Posted March 3, 2009 Pane munakollased tagasi, siis sobib. Share this post Link to post Share on other sites
Karu 0 Report post Posted March 3, 2009 Tubli tüdruk! Teinekord jäta rahulikult munakollased sisse.Ma tegin endale siis tervisliku salati, sisse panin ühe tomati, kolm krabipulka, kolm munavalget(munakollase eemaldasin), natuke sibulat ning hapukoort 20%-ne.Ma loodan, et see on tervislikum, sest ma tahan muutuda Sobib see õhtuseks söömiseks? Share this post Link to post Share on other sites
LaizeN 0 Report post Posted March 4, 2009 Ja mis neitu tänaseks siis sõi ? Share this post Link to post Share on other sites
NatalieKelly001 0 Report post Posted March 4, 2009 Tubli tüdruk! Teinekord jäta rahulikult munakollased sisse.Ok Share this post Link to post Share on other sites
NatalieKelly001 0 Report post Posted March 4, 2009 NatalieKelly001 hakkasid nüüd sööma?mhmh Share this post Link to post Share on other sites
daemonium 18 Report post Posted March 4, 2009 mhmh Peamine,et sa suure näljage ennast ära ei söö ..., Share this post Link to post Share on other sites
NatalieKelly001 0 Report post Posted March 5, 2009 Peamine,et sa suure näljage ennast ära ei söö ..., Püüan süüa mitu korda päevas väikestes portsjonites Share this post Link to post Share on other sites
LaizeN 0 Report post Posted March 5, 2009 Püüan süüa mitu korda päevas väikestes portsjonites Ja proovi süüa ka õigeid toiduaineid Share this post Link to post Share on other sites
NatalieKelly001 0 Report post Posted March 5, 2009 Ja proovi süüa ka õigeid toiduaineid mhmh .Ema ostis mulle kalamaksaõli sidruni omaga, seda hakkan siis tarbima hommikul ja õhtul ühe teelusika täie.Ostis veel maitsestamata jogurdit ning kohupiima ja mandleid ja ka tuunikala väikesed tükid õlis:Dsöön madala indeksiga süsivesikuid koos juurviljadega lõunal ja suurema indeksiga kohe peale trenni või hommikul:Dõhtul söön kohupiima või lahjat kala või puuvilju . ning täidan ka vahepala kas pähklitega, kuivatatud puuviljadega või puuviljadega..Nii palju olen mina aru saanud sellest toitumisest Share this post Link to post Share on other sites
LaizeN 0 Report post Posted March 5, 2009 (edited) mhmh .Ema ostis mulle kalamaksaõli sidruni omaga, seda hakkan siis tarbima hommikul ja õhtul ühe teelusika täie.Ostis veel maitsestamata jogurdit ning kohupiima ja mandleid ja ka tuunikala väikesed tükid õlis:Dsöön madala indeksiga süsivesikuid koos juurviljadega lõunal ja suurema indeksiga kohe peale trenni või hommikul:Dõhtul söön kohupiima või lahjat kala või puuvilju . ning täidan ka vahepala kas pähklitega, kuivatatud puuviljadega või puuviljadega..Nii palju olen mina aru saanud sellest toitumisest Oled õigel teel ! Maitsestamata jogurti asemel sobib ka hapukoor. lõunal ka mingi valguline osa(kodujuust, liha/kala)Söö ka muna ning kui pähklitest kopp ees, siis need võid asendada näiteks kookoshelvestega, mis on ülimalt hea maitsega ! Tore, et abi said ja loodan, et sa ka püsid sellel rajal Edited March 5, 2009 by LaizeN Share this post Link to post Share on other sites
LaizeN 0 Report post Posted March 5, 2009 mhmh .Ema ostis mulle kalamaksaõli sidruni omaga, seda hakkan siis tarbima hommikul ja õhtul ühe teelusika täie.Ostis veel maitsestamata jogurdit ning kohupiima ja mandleid ja ka tuunikala väikesed tükid õlis:Dsöön madala indeksiga süsivesikuid koos juurviljadega lõunal ja suurema indeksiga kohe peale trenni või hommikul:Dõhtul söön kohupiima või lahjat kala või puuvilju . ning täidan ka vahepala kas pähklitega, kuivatatud puuviljadega või puuviljadega..Nii palju olen mina aru saanud sellest toitumisest Ka veel vali, kumba toitumismoodust sa tahad kasutada, soovitan mõlemat proovida, siis saad aru..On siis 2 võimalust( kokkuvõtlikult öeldes )1. valgu ja rasvarohke, pane otsingusse toit, ajubiokeemia ja rasvapõletus ( PARIM ASI MAAILMAS ! ), mis tagab hea enesetunde ning ka need eesmärgid, mis soovid 2. on, et sööd hommiku palju sv, ja vähendad neid õhtu poole, kuid mulle isiklikult selline toitumine ei sobi Share this post Link to post Share on other sites
NatalieKelly001 0 Report post Posted March 5, 2009 Oled õigel teel ! Maitsestamata jogurti asemel sobib ka hapukoor. lõunal ka mingi valguline osa(kodujuust, liha/kala)Söö ka muna ning kui pähklitest kopp ees, siis need võid asendada näiteks kookoshelvestega, mis on ülimalt hea maitsega ! Tore, et abi said ja loodan, et sa ka püsid sellel rajal Tore!!Aitääh soovituse eest Olen järjepidev Share this post Link to post Share on other sites
NatalieKelly001 0 Report post Posted March 5, 2009 Ka veel vali, kumba toitumismoodust sa tahad kasutada, soovitan mõlemat proovida, siis saad aru..On siis 2 võimalust( kokkuvõtlikult öeldes )1. valgu ja rasvarohke, pane otsingusse toit, ajubiokeemia ja rasvapõletus ( PARIM ASI MAAILMAS ! ), mis tagab hea enesetunde ning ka need eesmärgid, mis soovid 2. on, et sööd hommiku palju sv, ja vähendad neid õhtu poole, kuid mulle isiklikult selline toitumine ei sobi Mind hakkas see esimene varjant huvitama. Asjast sain ma nagu peaaegu aru, aga kui palju ma neid süsivesikuid siis süüa tohin ja kuidas ma selle saaks kindlaks teha?Kui mul tuleks äkki jäätise isu võiks ma seda kuus ühekorraga liitri ära süüa? Share this post Link to post Share on other sites