Jump to content
Sign in to follow this  
villu_v

Mitu korda nädalas?

Recommended Posts

Isiklikult ei mõjuta kalender minu treeningut ehk et puudub kindel x-korda nädalas jõusaalis käimiste arv.

Kava jaotatud neljaks:

Päev 1: Käed

Päev 2: Jalad

Päev 3: Selg

Päev 4: Rind

Siis on päev, vahest isegi 2 vahet ning seejärel alustan tsükliga uuesti.

Kui mõtekas on raskel küki päeval teha kastilt kükki? Kas on mõtet teha mõnel kükipäeval ainutl kastilt kükki ja tavaline ära jätta? Palju seerias kordusi ja mis % -ga kükimaksimumist teha?

Nu vahelduseks võib teha ka kastilt kükki ,nii ma olen vähemalt aru saanud. Kordused on westside kavas madalad, peale eelsoojendust hakatakse kolmeste seeriatega ülespüramiidima, kuni jõutakse sinnamaale,kus ei tule enam kolmeseid ära,siis hakatakse tegema üheseid seeriaid, 4-5 ühest tõstet. Seeriaid tuleb kokku omajagu.

Kui tekkis huvi asja vastu ,siis loe kindlasti see artikkel läbi ,seal on täpselt seletatud,mis ja kuidas :o

Nu vahelduseks võib teha ka kastilt kükki ,nii ma olen vähemalt aru saanud. Kordused on westside kavas madalad, peale eelsoojendust hakatakse kolmeste seeriatega ülespüramiidima, kuni jõutakse sinnamaale,kus ei tule enam kolmeseid ära,siis hakatakse tegema üheseid seeriaid, 4-5 ühest tõstet. Seeriaid tuleb kokku omajagu.

Kui tekkis huvi asja vastu ,siis loe kindlasti see artikkel läbi ,seal on täpselt seletatud,mis ja kuidas :o

See artikkel on juba läbi ja lõhki loetud jah. Endal on nüüd suurem huvi jõutõstmise vastu tekkinud ja esimene võistluski tehtud. Eks võtan siis aegajalt kastile küki ka raske küki päevale ja proovin tiba suuremate raskustega kui kiiruse päeval.

See artikkel on juba läbi ja lõhki loetud jah. Endal on nüüd suurem huvi jõutõstmise vastu tekkinud ja esimene võistluski tehtud. Eks võtan siis aegajalt kastile küki ka raske küki päevale ja proovin tiba suuremate raskustega kui kiiruse päeval.

Soovitan ka seda saiti külastada, väga suures koguses suurepärast infot jõu arendamiseks :o

Üritan käia neli korda nädalas ja kava on jagatud kaheks.

1.ja 4.päeval ülaosa ja kõht

2.ja 5.päeval käed,alaosa ja kõht

Vabadel päevadel suusk või ratas.

Suur rõhk on pandud soojendusele ja venitusele.

On see normaalne, käin 4-5 korda nädalas, keha ära jaotatud? Olen 14. + võrkpall 3-4x nädalas.

üldjuhul pead ise tundma kas on normaalne või koormab?aga tavaliselt see ikka soosib kui inimene on ning tegeleb mitme asjaga

muidugi ei ole mõtet kah liiga paljude asjadega,aga 2 on just paras mu meelest.aga kas sa teed näiteks surumist ikka näiteks 2 korda

mitte 4 või 5.kava peab olema jaotatud,kuigi ise ei pea sellist lugu,aga erinevaid asju teen ikka :)