Jump to content
xerox

laps herakles

Recommended Posts

samas vaadake teda 6 aastasena ja nüüd. Ta areng on silmale nähtavalt taandunud. Ta on samasugune nagu iga viies laps siin ilmas.

Kui igal 5'ndal selline sixpack on, siis mina olen allahi usku..

Poiss sai vähemalt oma raskest lapsepõlvest üle, mis on hea, loodame, et kuuleme veel temast kunagi (heas valguses seekord ) ;)

Jaga seda postitust

Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Juba siis ütlesid paljud skeptilised inimesed, et isa käsi on mängus. Ja me ei tea ju, võibolla isa söötis talle ka teistsugust toitu kui tavalised lapsed söövad, sest juba siis rääkisid arstid, et nii noorel lapse organism ei tooda testot veel ja selliste lihaste jaoks on seda hädasti vaja.

No jah nüüd on ta lihtsalt üks hästi treenitud 16. aastane.

Jaga seda postitust

Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Asi pole lihaste suuruses, mis minu arvamust mõjutaks, aga niikuinii topiti talle mingit saasta juurde. Lihtsalt ma arvan juba ainuüksi sellepärast, et isa teda niimoodi kasvatas. Ju ta siis tahtis poissi nii suureks saada, et kohe aineid ka juurde. Aga nüüd võib juba arvata, et ta ei suregi 30-aastaselt :)

Jaga seda postitust

Viita postitusele
Jaga teistes saitides

See kui see saade sellest poisist oli....Ta rääkis seal isegi et ta ei tarbi mingeid steroide ega mingeid muid keelatud aineid,aga no ei tea jällegi kas seda saab võtta tõena,samas ta pidi ju enne võistlusi vms..läbima ka dopingu testi ja vahele ei ole ta jäänud?

Jaga seda postitust

Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Praegu võis öelda, et kõht oli hea (või väga hea isegi), aga muidu oli poiss küll üsna kidur.. Ju siis tema erilisus siiski peitub selles, et ta tegi nii noorena nii palju spetsiifilist trenni ning toitus vastavalt (mitte geneetikas).

Jaga seda postitust

Viita postitusele
Jaga teistes saitides
No seal ei saagi midagi erilist olla, kui tema eesmärk oli saada seda viimast "nahkagi" kõhult maha.

See ei olegi vast p6hiprobleem. Raam iseenesest on nigelav6itu. Sinna oleks mingisugustki kolmnurka juba ysna raske ehitama hakata. V6ibolla sellest, et nii vara hakkas suurte raskustega tegema.

Jaga seda postitust

Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Ta oli oma treenimistega täiesti isa käe all.Ta veel ju õppis erinevaid võitluskunste,tasakaal oli tal palli peal seistes 5+.

Mingeid ained-toidulisandeid-ta ilmselt kindlasti tarbis.Aga praegu on ta väga hästi treeninud 16 aastane poiss,nagu eelnevalt öeldud.

Jaga seda postitust

Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Kommenteerimiseks logi sisse või loo konto

You need to be a member in order to leave a comment

Loo konto

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Logi sisse

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

• Viimati Sirvimas   0 liiget

Ühtegi registreeritud kasutajat ei vaata seda lehte.