Pjoonas 0 Teavita postitusest Postitas Veebruar 16, 2009 http://www.maxsport.ee/shop/product_info.php?products_id=322Küsimus siis selline, kas keegi on kasutanud? On maitse väga jube?Valk peaks põhimõtteliselt olema nagu valk ikka, pole mõtet ju poole kallmiat osta.Ja kui ma õigesti aru olen saanud on see ikka vadak? Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
matti 8 Teavita postitusest Postitas Veebruar 16, 2009 Ostsin isegi seda hiljuti, 4 kilo kohe Vadak nagu vadak ikka, maitse ka ok. Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
Pjoonas 0 Teavita postitusest Postitas Veebruar 16, 2009 Eh väga tore Samast kohast tellisid?Tellimisega probleeme ei olnud? Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
matti 8 Teavita postitusest Postitas Veebruar 17, 2009 Eh väga tore Samast kohast tellisid?Tellimisega probleeme ei olnud?Ei olnud, sain vist 3-4 päevaga kätte Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
postihiir 0 Teavita postitusest Postitas Veebruar 17, 2009 Te räägite ProLabi toodangust w? Huvitav kas siin on inimesi, kes keemiat ei kasuta? Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
postihiir 0 Teavita postitusest Postitas Veebruar 17, 2009 ah ei olegi prolab Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
cows 0 Teavita postitusest Postitas Veebruar 17, 2009 Huvitav miis see endast kujutab http://www.powerman.ee/index.php?go=produc...&act_pr=297Tundub kah igati soodne oskab keegi õelda selle toote kohta midagi ? Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
cows 0 Teavita postitusest Postitas Veebruar 17, 2009 http://www.powerman.ee/index.php?go=produc...&act_pr=297 Või siis see huvitav kas need ikka erinevad asjad või lihtsalt üks massilisajaks tembeltatud ja teine valguks,kuigi üksja sama asi Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
sigaloom 0 Teavita postitusest Postitas Veebruar 17, 2009 Huvitav kas siin on inimesi, kes keemiat ei kasuta? Ma olen nüüdseks juba üle 2 aasta jõusaalis käinud ja pole siiamaani ühtegi toidulisandit kasutanud. Või noh.. Multivitamiine ikka kasutan ning need on ka ju tegelikult keemiliselt toodetud toidulisandid.Nüüd võibolla isegi kasutaks, kui materiaalne seis kindlam oleks ja kui inimesed õigeaegselt neile laenatud rahad tagasi maksaksid .180.- EEK eest 900g vadakuvalku tundub väga ahvatlev pakkumine ning pani isegi minu praegu sente ja kopikaid kokku lugema. Minu kiitus teema autorile Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
Pjoonas 0 Teavita postitusest Postitas Veebruar 17, 2009 http://www.powerman.ee/index.php?go=produc...&act_pr=297 Või siis see huvitav kas need ikka erinevad asjad või lihtsalt üks massilisajaks tembeltatud ja teine valguks,kuigi üksja sama asi Mõlemad ikka massilisajad vast:)70% süsivesikuid ja vaid 14% valke. Seal määratud üks portsjon jääb küll vist väikseks, sisaldab ainult 7g valku Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
Wire 0 Teavita postitusest Postitas Veebruar 17, 2009 Huvitav miis see endast kujutab http://www.powerman.ee/index.php?go=produc...&act_pr=297Tundub kah igati soodne oskab keegi õelda selle toote kohta midagi ?Tundub mõttetu. Süsivesikuid selle raha eest ostma ei kisu. Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
cows 0 Teavita postitusest Postitas Veebruar 17, 2009 Mõlemad ikka massilisajad vast:)70% süsivesikuid ja vaid 14% valke. Seal määratud üks portsjon jääb küll vist väikseks, sisaldab ainult 7g valku 'Seljuhul jääb see toode küll väheke lahjaks vist sellepärast ta nii odav ongi Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
Pjoonas 0 Teavita postitusest Postitas Veebruar 17, 2009 (muudetud) Targem osta omal soovil valku ja siis sinna viinamarjasuhkru(40kr/kg) topelt juurde Ja teebki sama välja mis need massilisajad Muudetud Veebruar 17, 2009 kasutaja Pjoonas poolt Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
cows 0 Teavita postitusest Postitas Veebruar 17, 2009 Targem osta omal soovil valku ja siis sinna viinamarjasuhkru(40kr/kg) topelt juurde Ja teebki sama välja mis need massilisajad Seda külll,minuarust kaa ega need massilisajad nüüd midagi head küll pole,vähemalt endal sihuke mulje jäänud Aga see valk mis eelnevalt siin teemad oli see 185 kr see kah kuidagi maru imelik v mis ? Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
Samakamees 43 Teavita postitusest Postitas Veebruar 17, 2009 http://www.maxsport.ee/shop/product_info.php?products_id=322Küsimus siis selline, kas keegi on kasutanud? On maitse väga jube?Valk peaks põhimõtteliselt olema nagu valk ikka, pole mõtet ju poole kallmiat osta.Ja kui ma õigesti aru olen saanud on see ikka vadak?O.o mida kura*it. Nii odav Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
matti 8 Teavita postitusest Postitas Veebruar 17, 2009 Seda külll,minuarust kaa ega need massilisajad nüüd midagi head küll pole,vähemalt endal sihuke mulje jäänud Aga see valk mis eelnevalt siin teemad oli see 185 kr see kah kuidagi maru imelik v mis ?Miks maruimelik? Liiga odav ?No siin tasuks meenutada,et vadak on tegelikult piimatööstuse jääkprodukt, prügi sisuliselt, seega ei olegi siin midagi imestada ,kui seda teinekord odavamalt saab Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
Pjoonas 0 Teavita postitusest Postitas Veebruar 17, 2009 Miks maruimelik? Liiga odav ?No siin tasuks meenutada,et vadak on tegelikult piimatööstuse jääkprodukt, prügi sisuliselt, seega ei olegi siin midagi imestada ,kui seda teinekord odavamalt saab Ta vist jääb jah üle kohupiima tegemisel, siis tehakse sellest kuidagi pulber ja ongi kallis toidulisand Aga jah selle 185 kroonise kohta küll kallis öelda ei saa Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
navigaator 3 Teavita postitusest Postitas Veebruar 19, 2009 Selle odavuse seisukohalt peitub nipikas. Koti alt võid vaadata PARIM ENNE tähtaega ja see lõpeb samal kuul. Teema algataja poolt väljapakutud proteiini õige hind on tegelikult 900g 370 krooni. Ale enne lõppu, millest ei teavitata. Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
Pjoonas 0 Teavita postitusest Postitas Veebruar 19, 2009 Oh kurat:(Siis tasuks paariks kuuks varu ära osta, ega ta kõlbab kasutada ikka kui paar kuud üle läinud ma arvan, peaasi ,et niiskust saanud pole Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides